Минијатурне и елегантне вечерње спојке

Торбица је један од најзначајнијих додатака, тако да при креирању ансамбала, велика пажња се посвећује одабиру овог елемента. За вечерње слике користе се минијатурни и елегантни модели - вечерње спојке.

Данас, квачило више није само вечерњи модел, такве торбе су кориштене за стварање дневних слика. Међутим, за вечер још није измишљена најбоља верзија торбе.

Модна женска вечерња квачила може изгледати другачије. Минијатурне величине нису препрека за стварање оригиналног дизајна.

Форма

Класични облик квачила је правоугаоног облика.Ово је свестрана опција која одговара сваком стилу облачења.

Међутим, дизајнери сваке године нуде потпуно нову верзију женских вечерњих торби. На пример, модна кућа Цханел представила је квачила, чији облик личи на лук.

Можете видети торбе у облику полуотворених цветних пупољака, лептира, срца. Такве оригиналне торбе могу бити централни елемент ансамбла или стилски додатак оригиналној вечерњој хаљини.

Популарни облици су торбе у облику омотница и фасцикли, на пример, веома је погодно носити таблет у њима. За вечерњи изглед, класична торба за квачило је торбица у облику торбице.

Материалс

Врећице за вечерње квачила израђене су од разних материјала. Класична верзија је кожна торба, квачило може бити израђено од праве коже или од модерне коже - еко коже. Екоскин може имати различиту структуру, на пример, може имитирати површину коже рептила. Често се за израду вечерњих врећа користе природни или вештачки антилоп.

Друга могућност која се често сусреће је текстилна врећа. Вечерња сатенска спојка ће бити одличан додатак хаљини истог материјала. Осим сатена, за израду вечерњих врећица користиле су се и друге скупе тканине - свила, баршун, велур. Постоје чак и чипке и крзнене торбе. Као декоративне текстилне кесе користе шивење, драперију, вез.

Раније се користе други материјали, као што је пластика. На пример, потпуно прозирне пластичне спојке изгледају веома интересантно, што ће бити диван додатак авангардним вечерњим сликама.

Декор

Украси за вечерње вреће могу бити различити. Дакле, то може бити вечерња спојка са каменом или торбицом од металног материјала. Често се користи за декорацију сатенских трака, вештачког цвећа, перли, заковица, ланаца.

Огледало је занимљив и функционалан елемент декора. То јеможе се налазити и на унутрашњој површини вреће и на вањској.

Квачило не мора имати ручке, али модели с дугом ручком или ланцем нису мање популарни. Њихова погодност је да торба остави руке слободне.

Комбинирање

Како изабрати спојку за хаљину? Главно правило избора: ако хаљина има богат и разноврстан декор, онда квачило треба да буде строго и елегантно. Али за хаљину концизног дизајна, напротив, вреди покупити торбе оригиналног дизајна и много накита.

Једна од најрелевантнијих одлука је стварање монохроматских вечерњих слика. Стога се квачило може одабрати према боји вечерње хаљине. Може бити истог тона (таква решења нуде модне куће Валентино и Емпорио Армани) или су исте боје као и хаљина, али се разликују у хладу.

Ако хаљина има сложен украс или шаблон, онда је у овакав тоалет вриједно покупити чврсти квачило, чија боја слиједи водећу боју тоалета.

Контрастна комбинација квачила и хаљине изгледа мање занимљиво. Веома различити додаци у боји потпуно трансформишу одећу. Бијела или црна квачила, као и торбица у боји сребра или злата, практично је универзално рјешење. Покупити ручне торбе јарких боја за вечерње хаљине требају се темељити на компатибилности боја.

Дакле, са различитим опцијама торбица, лако ће се покупити торба за квачило за сваку вечерњу забаву. Али прво је вредно одлучити коју слику желите да креирате и да ли ће торба бити светла тачка ансамбла или ће постати њен логичан наставак.