Модни капут без дугмади побиједиће било коју моду

Шта дизајнери нису успели да измисле? У почетку смо били задивљени неонским бојама, огромним петама, кожним панталонама, а сада нас ни изненадио ни капут без дугмади. Ова модерна варијација стила је одећа било ког стила, дугмад на којима недостаје, или замењена патентним затварачем, брошом, појасом. Широке и опуштене капуте изгледају занимљиво и необично на фотографији. Ово је један од најновијих модних трендова!

Модни стручњаци кажу да је капут без дугмади дошао до нас не тако давно. Такав модел ће вас трансформисати, донети слику нових нота и учинити изглед шармантнијим. То је одећа без огрлице и дугмади која чини линије мекшим, а силуета мирнија. Осим тога, одјећу можете затегнути јер се осјећате угодно, истичући лик "пјешчани сат".

Различити стилови, боје и облици

Дизајнери нуде куповину одеће за неколико сезона одједном. Такве модне куће као што су Вицториа Бецкхам, Мулберри представљају вашој опцији опције за спаљене капуте слободне пасмине. Капути марке МАРА МАРА смеђе и пјешчане боје могу се користити у свим комбинацијама и варијацијама.

Минимални дуги слој равног резања без дугмади учиниће ваш изглед строжим и профињенијим. У последњих неколико година, модели са дуплим прсима остали су популарни, као и беспрекорне равне силуете са усправним огрлицама.

Дизајнери препоручују ношење издуженог капута у канцеларију. Можете га носити на врху пословног одела или сукње са високим чизмама кожом и кожом. У цасуал луковима, комбиновати деми-сезонске и зимске капуте са уграђеним траперицама и панталонама.

За топло прољеће, модели с везицама које можете видјети у колекцијама Лоуис Вуиттона и Долце Габбане ће бити идеално рјешење. Понекад се у моделима уместо дугмета користи један брош или рајсфершлус. Ово ствара ефекат комплетности и милости. У топлијим мјесецима можете ставити кратке верзије капута с рукавима ¾, без гумба или с једним брошем изнад, с рупама попут Лоуис Вуиттона или на широком појасу попут Габбане.

Посебна пажња заслужује капут са мирисом. Веома је удобан за употребу. Ако желите да изгледате женствено и романтично, дајте предност деликатној чипки, везењу и луковима уместо дугмади. Ови модерни и привлачни модели ће створити лутке и живописне слике.

Модни дизајнери нуде капуте најнормалнијих материјала, као што су сатен, гипур, жакард и свила. Али традиционална кожа, твид, фина вуна и кашмир су такође релевантни. Капути украшени шљокицама и камењем могу се наћи у Прада колекцијама, а Бурберри ће вас изненадити прекрасним везом.

Што се тиче нијанси, летњи капут без дугмади је представљен у следећим варијацијама:

  • Бледо ружичаста.
  • Бела.
  • Беиге.
  • Пистација.
  • Светло плава.
  • Минт.
  • Боја.
  • Комбиновано.

Ове прозрачне боје су суштина женствености и мекоће. Желимо да изаберете одговарајућу опцију!