Монокини купаћи костим ће помоћи да се истакне струк

Данас је на тржишту стотине модела купаћих костима различитих облика и конфигурација. Посебно место заузима модел монокини купаћи костим. Ово је верзија дводелног купаћег костима (горњег и доњег), спојена танким пругама. Овај модел се појавио шездесетих година прошлог века, првобитно је изгледао као бикини, повезан танким тракама, а груди су остале потпуно отворене. Намера аутора била је да створи модел топљења сунчања. Међутим, касније је такав узорак изгубио своју популарност.

Експерименти дизајнера довели су до појаве невероватног броја купаћих костима различитих облика, направљених од бројних тканина, отисака и завршних обрада. Али то је био монокини купаћи костим који је постао омиљени модел жена због тога што даје елеганцију, визуелно слимсује фигуру и ствара прелепу силуету.

Изрези са стране наглашавају струк, додају сексуалност и женственост слици. Штавише, овај модел је погодан за сваку жену, без обзира на висину и конструкцију, јер можете варирати величину трака, скривати недостатке или наглашавати достојанство фигуре.

Монокини купаћи костим је сасвим прикладан за пуну или ниску дјевојку, у сваком случају, лик изгледа лијепо. Сама трака може имати различиту ширину, дужину, бити на десној или левој страни, поред тога, бикиније се могу повезати помоћу трака, прстена или ланаца. Важно је при избору монокини купаћи костим узети у обзир карактеристике фигуре, јер су многи елементи способнивизуелно променити спољашњу перцепцију жена.

Дакле, ако требате сакрити додатну пунину на вашем стомаку, можете купити купаћи костим са широком пругом. И могуће је нагласити прекрасан торзо уз помоћ танког ланца или декоративних елемената који се налазе у центру абдомена. Такви елементи декорације могу бити мрежасти, каменчићи, везови, метални прстенови, аплициране тканине. Визуално повећајте величину грудног коша омогућит ће монокини купаћи костим с пусхапом. Овај модел је купаћи костим са грудњаком који хвата облик дојке, што је идеално за све узрасте.

Жеља да се нагласи сексуалност је увијек била у моди, а успјех овог подухвата овиси о избору модела. Што је дубљи рез на купаћим костимима, то више изгледају секси жене. Постоји пар монокини купаћих костима који благо покривају интимне делове тела. На плажи такви модели укључују сукње, тунике или прозирне огртаче.

Ипак, избор зависи од сврхе купаћег костима. Ако требате посјетити салон за сунчање, погодна је плетена верзија купаћег костима или мреже. За плажу одговарајући модели са асиметричним пругама, са прстеном и хоризонталним уметком. Купаћи костими изгледају естетски, и са танким и широким пругама. Штавише, трака са дна може да се уздиже до врха, претварајући се у траку, везану за врат.

Дизајнерске идеје и вештине уметника омогућиле су стварање великогмноги модели купаћих костима различитих облика и резања Избор облика модела зависи од укуса и сврхе купаћи костим.

Што се тиче избора нијанси, купаћи костими складно изгледају у било којој боји. На фотографији можете видети како девојке изгледају у једнобојним, обојеним купаћим костимима. Естетика се постиже хармоничном комбинацијом тона коже, боје косе и купаћег костима. Брунете боље носе сјајне моделе - црну, црвену, љубичасту, тиркизну. Плавуше се уклапају у леопард, плаву и белу боју. Смеђе жене боље купују бордо, наранџасте, плаве или ружичасте тонове. Атрактивни купаћи костими са комбинацијом бикинија боја. Црни врх и бело дно, комбинација црвене и црне, жуте и плаве наглашавају индивидуалност и оригиналност слике.

Видети такође: Купаћи костими за гојазне жене са стомаком - ТОП 5 стилова

Монокини купаћи костими добили су нови круг релевантности након што се на плажи појавила свјетски позната звијезда Парис Хилтон у таквом купаћем костиму. Данас се такви модели сматрају најотмјенијим и популарнијим. Не само да је секси и лепа, већ је и елегантна и модерна.

Да би комбиновани купаћи костими погодно приказали адуте и сакрили недостатке женске фигуре, потребно их је правилно изабрати у величини. Да би се то постигло, неопходно је знати тачно висину и волумен дојке, а то су ти параметри који одређују димензије купаћег костима. Важно је размотрити положај елемената на тканини за купање. АкоАко желите да сакријете недостатак фигуре, боље је не истицати ово подручје са свијетлим или великим детаљима на тканини. Неки модели се користе за фиксирање груди. На пример, монокини купаћи костим са чашама визуелно побољшава облик дојке и чини је привлачнијом. Често након рођења и дојења, дојка губи еластичност. Да бисте сакрили ове проблеме, користите купаће костиме са пусх уп. Потпуно је непримјетан и истовремено згодан и удобан.

Атрактивност модела зависи од многих фактора - облика, састава материјала, врсте декоративних елемената. Прије него купите купаћи костим, боље је да га пробате. Тада ћете бити сигурни у своју оригиналност, елеганцију и лепоту!