Мушка јакна "Аласка" - сан сваког мушкарца

Ако у Европи зиме нису преоштре, онда у Русији, када је двориште минус 25-30 степени, немогуће је без топлих одела. У хладном спашава само мушка јакна "Аљаска". Ово је свестрана, удобна за ношење и не влажна ствар одличног квалитета. Ове јакне су идеалне за хладну сезону. На полу или у Јакутији, можете лако отићи на нове емоције, носећи сличну одјећу. Јакне су свуда релевантне и штите вас чак и од педесет ступњева мраза.

Историа на јакна

Почевши од 1951. године, Алпха Индустриес је почео да производи специјалне топле и водоотпорне ствари које не ограничавају кретање. Они су идеално служили за војску и пилоте, заштићени од ветра и снега. У Америци су сличну одјећу звали "Парк". Међутим, без обзира на име, можете дати један сигуран закључак: најбоље вас штити од хладноће, мраза и хладноће!

Историја формирања јакне Аљаске покрива много периода. Парк Н3Б развио је ратно ваздухопловство Америке почетком педесетих година. Пилоти су ту ствар користили у најхладнијим условима, када је температура ваздуха била испод 50 степени.

Оригинална јакна направљена је од најлона - посебног материјала за летење са додатком свиле. Производи за летење "Аласка"Направљене су средином седамдесетих, док је вунена подстава замењена полиестерским материјалом, што је производ учинило топлијим и удобнијим. Промене су утицале на изглед тканине. Огромна потражња војне јакне уживала је у Енглеској седамдесетих - осамдесетих година. Тада су поузданост и трајност производа били релевантни за младе људе. У европским земљама, јакна је постала популарна деведесетих.

До данас, модел и даље привлачи много људи из цијелог свијета. Остао је доследно високог квалитета, правилно извршен по свим правилима.

Историја формирања ове одеће је прилично богата. Ствар је тражена међу мушкарцима и женама. Имајте на уму да за децу компанија такође производи ексклузивне моделе одеће.

Разлике између јакни и обичних јакна

Већина нас мисли: у чему је разлика између обичне јакне и Аљаске? Све зависи од састава производа! Да се ​​задржимо на овом питању.

Недовољно јефтине јакне, за разлику од јакна из Аљаске из Финске, садрже умјетни гријач. Наравно, ова хаљина је приступачна по цијени, али зими може бити прилично хладна.

Јакне са природном изолацијом (доле) често имају проблема са ношењем и прањем. Дуге јакне након што машине за прање почну да испуштају непријатан мирис. Поред тога садржи и скупе моделе одећепахуљица је такође око 20 процената перја. Ова јакна је топлија и јефтинија по цијени од мушкараца у Аљасци с природним крзном, али исте се неугодне посљедице могу појавити и при прању.

У модерној јакни "Аљаска" важна је не само појава, већ и унутрашња композиција. Горњи дио јакне израђен је од иновативног водоодбојног материјала, а изнутра је опремљен природном облогом од крзна. Велика предност овог производа је што је облога одвојива, тако да неће бити проблема са прањем.

Аљаска јакна има загрејану капуљачу уоквирену природним крзном. Због тога не продире хладан ветар.

Главни недостатак Аљаске је што је скупа у поређењу са обичном јакном. Али понекад треба да се “рашчешљате” и купите квалитетан предмет који ће вас загрејати од сезоне до сезоне.

Карактеристике мушке јакне Аљаске

Фотографија показује да постоји широк избор модела јакни. По стилу, зимски модел је веома сличан женској јакни. Аљаску карактерише удобна одвојива капуљача, крзна облога, много удобних џепова. Неколико џепова ће вам омогућити да носите све потребне ствари: торбицу, мобилни телефон и друге ситнице. Осим тога, јакна има посебну везицу.

Бојаразноликост је често невероватна. Упркос чињеници да се свијетле боје често не налазе у мушким колекцијама, амерички произвођачи праве црвене, сиве, зелене и плаве моделе. Данас можете одабрати било коју опцију по свом укусу. Бела јакна заслужује посебну пажњу, идеална је за витке мушкарце и младе момке. Ово је свечана и сјајна опција за најхрабрије.

Желимо да напоменемо да финске јакне имају удобну облогу на природном крзну. "Аљаска" са пахуљицама није вредна куповине, јер су они само јефтина сличност са чувеним стандардом. Ова копија вас неће загрејати на хладноћи и неће се дуго носити. И преферирајући квалитетне ствари, бићете срећни! Функционалне и практичне ствари ће вам помоћи да се осјећате удобно и удобно.

Кожне јакне Аљаске заузимају пристојну нишу у мушком ормару. Топли, украшавају, дају човеку солидност и углед. Пронађите прелепи кожни модел који можете у елитној онлине продавници или бутику.