Мушка бела кошуља са фармеркама: све карактеристике бербе

Бела кошуља са траперицама дугогодишњи стилови су саставни дио основне гардеробе мушкараца у стилу Смарт-Цасуал. Али стручњаци за креирање модерних слика препоручују да представници јаке половине човечанства посвете велику пажњу не само избору стила сваке ставке из дотичног дуета, већ и индивидуалном избору повезаних елемената слике.

Како изабрати белу кошуљу испод фармерки?

Ношење бијеле кошуље с траперицама можда није сасвим прикладно за некога. Али обиља могућих опција за сечење и тканина решења чини овај дует веома атрактивним. Почните са стилом који је погодан за овај дует.

Схирт У описаном дуету храбро се користе и класични и спортски модели. Исто важи и за степен прикладности: у зависности од врсте фигуре, одговарајући или лабави модели ће бити одговарајући. Овакав широк спектар модела одређује употребу различитих тканина, али једини захтјев стилиста за бијеле кошуље у описаном дуету је да материјал мора бити искључиво природан: памук, лан или фланел. Палета боја кошуље допуњена је, судећи по фотографији лоокбоока, поред свих врста бијелих нијанси са моделима са контрастним ивицама на полицама или на рубу џепова.

АКоји џинси су погодни за дует у питању? Чудно је, али креатори слика препоручују класичне моделе са просечном линијом струка. Да би се диверсификовао асортиман модела помоћи ће вам обрисане или подеране опције, као иу неким случајевима, "слимфит". Што се тиче густине трапера, она се мора повећати да би се створила јасна кондиција. Али палета боја је веома ограничена: то је читава палета плаве, сиве и црне. Изузетак у овом случају могу направити модели траперица дизајнираних за улични стил - мочваре, каки, ​​пјешчане или бордо.

Како и коме носити?

Да би бела кошуља са јеанс изгледала заиста елегантно, требало би да послушате неке препоруке.

Прво , правилно идентификујте тип џинса и како да носите мајицу. Универзални су они који имају класичан рез, укључујући и садњу. Са њима је прикладно да се напуни и остави кошуља на врху. Али ова опција није погодна за оне који преферирају сужене моделе који су типични за улични стил. За њих, бела кошуља је изабрана у спортском стилу и пожељно са тримом да одговара дениму, осим црних фармерки.

Друго , правилно одредити боју фармерки. Шта год да је изрезала бела кошуља, она ипак даје слику извеснојмало формалности. Дакле, ако мушкарац треба да направи неформални изглед, треба да изаберете бордо, марсх, сиве или плаве фармерке. А за пословне слике одговара црним моделима.

Треће , тачна дужина руба кошуље. Стилисти препоручују да одаберете моделе на такав начин да њихова дужина само мало изађе из средине џепа са задње стране фармерки. Ова опција ће довести лик до идеалних пропорција, без обзира да ли мушкарац преферира да носи бијелу кошуљу или покупи у појасу траперица.

Комбинационние правила

Дакле, хајде да почнемо од тога како момак у белој кошуљи и фармеркама треба да допуњава свој изглед. Најлакши начин је да се преко њих стави пилотска јакна и да се слика заврши врхунским тенисицама. Ако желите, можете додати кравату, али само ако је исправно одабрана. Да би изглед био стриктније, јакна је промењена у фини џемпер, а ове врсте обуће користе се за класичне окршаје или дерби. Преко таквог комплета може се бацити јакна или капут.

За младе људе у белој кошуљи и јеанс дуету, додавање прслука постаје актуелно. Штавише, његова боја не мора бити неутрална. Напротив, описани дует омогућава човеку да прави прслук са акцентом на ансамбл. Стога, они храбро бирају јак контрастни кавез илизасићене монофоније. Такође у овој верзији комбинација ће бити релевантна не само да носи дерби, већ и патике. Међутим, треба резервисати, када се укључи у слику спортске обуће, треба је допунити полу-званичном поштарском торбом да би се задржао дух уличног стила.

Човек у бијелој кошуљи и траперицама такођер може на своју слику укључити све горе наведене опције. Али за њих постоје неки додаци. Дакле, можете додати статус слици ако на рамена ставите капут од мекане топле тонове кашмира, на примјер, нијансу камиласте косе или каву с млијеком. И тема "беле кошуље" коју треба нагласити уз помоћ плетеног шала хладне нијансе и шала, прилагођеног његовом тону и увученом у његов капутић.

Поред тога, мушкарци се, када се користе као основа за дотични дует, препоручују да га допуне кардиганом. Ово може бити модел великог или танког везивања. Штавише, прва опција је најбоље прекривена намерно обложеним капутом, као што је дуффле цоат или сако. А за друго, елементи паметног цасуал стила ће бити идеална опција: јакне, сакои, кабанице, капути.

Не напуштајте комбинацију са трапер јакном. Потоња треба да буде тамнија од нијансе фармерки и мора бити допуњена додатном опремом.

Додатна опрема

Говорећи о додацима.Мушкарцима се препоручује да их користе у креирању слика на бази кошуље са фармеркама. То могу бити "лептири", поготово ако користите класични модел кошуље, свијетле нараменице, шалове од вуне или лана и шалове за рупице. Такође можете додати шешире и капе описаном дуету, који може постати стилски елемент изгледа. Комплетан изглед комплета помоћи ће торби. Хитна препорука стручњака је да мушкарци треба да избегавају свој намерни спортски дух.

Остаје само напоменути да ако дует бијеле кошуље с траперицама није у гардероби представника јачег спола, онда га дефинитивно треба купити, јер ће му помоћи створити различите изгледе у којима можете присуствовати полу-званичним догађајима или се опустити с пријатељима.