Мушка одећа од трапера: шта је и шта обући

Тренутно је тешко замислити вашу гардеробу без пара трапера. Ово је најудобнији за ношење, стилски и модерно. У исто време, мушкарци, стално пратећи своју гардеробу, такође купују мушке деним комбинезоне. Ово је практична, функционална, елитна одећа, која наглашава достојанство фигуре и скрива недостатке. Мушки тип ове одеће изгледа елегантно и неконвенционално.

Историа поавлениа

Бројне фотографије показују да су оригинални комбинезони од трапера коришћени у облику одеће за радничку класу. Носили су их електричари, сервисери, сликари и други представници радних специјалитета. Али у прошлом веку, комбинезони су се вратили у запањујуће креације садашњих модних дизајнера, међу којима су Долце и Габбана, Валентино, итд.

Први бренд који је активно нудио такву гардеробу био је Левис. Међу моделима које је представила компанија, наћи ћете и обложене комбинезоне. Такође је представљен комбинезон од трапера са панталонама, раширеним и јахачима. У колекцијама других дизајнера наћи ћете стилове у стандардном и етничком стилу. На ствари се примјењују необичне отиске, уметци, огреботине, кројеви и везови.

Комбинезон дугује свој изглед мађионичарима и циркуским извођачима. Онда су комбинезони ушивени од сатена и свиле,Таква одећа је била веома погодна за извођење разних трикова у арени. У 19. веку, оснивач трапера, Страусс, почео је да производи и прве траперице, комбинезоне. Ствари су биле невероватно издржљиве и удобне и најприкладније за раднике. Седамдесетих година, субкултурна омладина пренела је комбинезон на свакодневну ствар.

У нашем веку ова одећа је представљена најелегантнијим и разноврснијим опцијама. Радна и празнична верзија одјеће може уљепшати изглед пуних и мршавих мушкараца. Комбинезони од трапера почели су активно да се такмиче са различитим џинсом.

Комбинезони џинса

У колекцијама модерних комбинезона од завијутака, издвајају се веома модерни модели, који садрже квалитетне џепове, шавове и компетентну опрему. Компанија посебну пажњу посвећује производњи одјеће велике величине. Ако имате пуне ноге, немојте сумњати да ће вам деним јумпсуит дефинитивно одговарати и сакрити недостатке фигуре.

Бренд дицкиес нуди моделе од удобних и природних трапера, дубоких џепова. Већина модела има следеће карактеристике:

  • ојачане нараменице са подесивим;
  • троструке линије дуж цијеле дужине производа;
  • петља за чекић на десној страни панталона;
  • комбиновани џеп за линије и клијешта.

Мушкарацстил такве одеће је веома тражен, упркос чињеници да га многи људи снажно повезују са радном униформом. Међутим, данас је време да се преиспита њихов став према мушком комбинезону. Ово је невероватно удобна ствар која може бити модерна и модерна! На пример, дизел компанија нуди сужене опције за најтање мушкарце. У таквим комбинезонима ћете се осећати удобно и на шетњи, и на послу, и на вили.

Остаје да се одлучи са тим шта да се обуче. Комбинезон се може комбиновати са потпуно другачијим врхом, како са мајицом, тако и са прслуком. Лепо са комбинезоном изгледа танак џемпер.

У колекцијама модних дизајнера може се наћи и летња и топла верзија комбинезона. Зато слободно идите у куповину свог комбинезона!