Мушка платнена јакна: правила избора

У јутарњим сунчаним данима веома је тешко носити се са врућином, а понекад сви сањамо да ставимо лагану, удобну летећу тканину која ће омогућити телу да дише, а не издисај. И жене и мушкарци сањају о томе исто. Велико решење за овај проблем је лан. Мушка гардероба није посебно испуњена стварима из природног лана, иако је сама та тканина врло угодна и практична, савршена за мушкарца. У многим ситуацијама добар избор у одећи ће бити платнена јакна. Ова тема мушке гардеробе била је посебно популарна у периоду после Првог светског рата. Тада су љубитељи ланених костима били првенствено познати људи, представници виших слојева друштва, за које је ланено одело знак богатства и високог статуса. Италијани и Французи су изузетно поштовали платнене костиме, а њихова згужвана тканина посебно наглашава њихову слободу. Енглези су мање љубазни према постељини, не толеришу згужвану немарност у одећи.

Одјећа од лана обдарена је изузетним предностима - то је висока прозрачност (која даје хладноћу тијела у врућини топлине), брзу апсорпцију влаге, трајност влакана тканине и УВ заштиту. Посебно је важна одјећа када пословни људи желе да изгледају привлачно и респектабилно, упркос 40 степени Целзијуса изван прозора.

Летња платнена јакна је одличан избор за правог мушкарца. Зашто носити такву мушку јакну? Овај детаљ мушке гардеробе је лак.комбиновати са памучним панталонама.Тандем ових ствари изгледа веома добро и достојанствено.

)

Мушка платнена јакна може бити изабрана у светлим и тамним бојама.Ако покупите јакну за службени пријем, онда можете остати на тамним платненим јакнама - плавој, смеђој, тамно зеленој и сивој.У овом асортиману мушке постељине јакне стане као строго одело, када је потребно ускладити пословни дресс дресс.

Такође је пожељно да службени стил изабере потпуно ланене костиме.Ако је атмосфера рецепције слободнија, онда је боље комбинирати платнену јакну с панталонама из другог материјала и по могућности различите боје.Лакоћа и слобода са благим ефектом дробљења погодни су за свакодневни летњи стил.У овом случају, преферирајте јакну белу, све нијансе беж и плаве боје.Лан се добро слаже са фином памучном одећом, било панталонама или кошуљом.Светла платнена јакна са плавим фармеркама изгледа одлично, а за тамне јакне погодно је одабрати контрастне панталоне светле боје.

Платнена јакна испод фармерки истовремено изгледа веома елегантно и практично.За љето, важно је одабрати модел мушке платнене јакне без облоге, јер чак иу хладном љетном дану у њој неће бити хладно, јер лан савршено задржава топлину.Можете носити постељинучак и за тако свечани догађај као што је вјенчање. Јакна за вјенчање би била добра опција, јер изгледа скупо. и истовремено згодан и практичан. За њега би било прикладно подићи свилену лептир машну и елегантан шал-паша у тону на мајицу.

Хајде да сада смислимо како да изаберемо праву платнену јакну. Дужинакласичне јакне треба да буде таква да покрива задњицу, али спортске јакне су ушивене скраћене. Дужина рукава треба да додирује базу зглоба, у подручју јакне овратника треба да сједи чврсто без бора. Фотографије са широким избором модела ланених јакни могу се детаљно прегледати на интернету.

Велики асортиман мушких платнених јакни инспирира, можете одабрати опцију у било ком стилу - од класичног до спортског. Модел такве јакне није уморан да се напуне познате модне колекције одеће. Једини недостатак материјала од лана су боре и набори који се формирају на материјалу током свакодневног ношења, али то нас не спречава да волимо ову тканину и да цијенимо ствари из ње. Стога закључујемо да у мушкој гардероби платнена јакна никада неће бити сувишна због своје практичне префињености!

)