Мушка цасуал јакна за сваки дан

Мушка гардероба се не може назвати интензивнијом од женске. Прво, због ниског нивоа мушког "шопахолизма" и можда чак и избегавања продавница одеће. Друго, за човека је најважније имати неколико основних, односно основних сетова одеће, које се могу мењати и комбиновати с времена на време. Једна од компоненти стандардне мушке гардеробе је пословно одело, али није погодна за све прилике, а не у свим ситуацијама. Да би се човек разводио у гардеробу, неопходно је укључити мушку јакну у цасуал стилу. Његово уобичајено име је спортска јакна.

Неформална јакна се лако уклапа са панталонама различитих боја, траперицама и чак кратким хлачама. Такве комбинације у одећи дају мушком имиџу симбиозу привлачности и свакодневног живота. Ако желите ићи изван оквира службеног пословног стила, онда је за вас направљена лежерна јакна!

Прича о изгледу

Прототип овог комада одеће настао је у Енглеској за вријеме владавине краља Едварда ВИИ, када је јакна почела да се носи лежерно. Након ловаца ове врсте јакни постали су популарни међу спортистима. Након тога су га похвалили професори и пословни људи који су жељели изгледати респектабилно, али мање строго и формално.

Сама летња јакна је веома удобна. У поређењу са класичном јакном, удобан је у грудима и не омета кретање руку.

Кројење повремене јакне врши се из разних врста тканина - вуне, памука, твида, велвента, антилопа. А избор узорка је још већи, све зависи од вашег укуса. У Америци, одећа у овом стилу већ је слична другој врсти јакне - сакоа. У ствари, лежерна јакна је направљена од дебље тканине, може се носити иу топлој иу хладној сезони.

Шта могу да обучем у лежерној мушкој јакни? Цасуал стил се одликује својим неформалним и свакодневним животом и говори сам за себе. Он не претпоставља да би у ансамблу с њим ставили панталоне исте боје и стила, чак и супротно, дно мушког лука требало би да буде у контрастним нијансама.

Ништа неће ићи заједно са мушком јакном у овом стилу попут морнарског трапера. Јакна испод траперица носи главнину мушкараца. Приликом избора траперица, вреди узети у обзир да не би требало да буду широке, или сувише уске, и не би их требало носити, или у модерним рупама. Овде треба да нађете средину.

Ако желите да оставите утисак на забаву у клубу и изаберете тренди светли лежерни сако, онда би у таквој ситуацији фармерке са рупама и рупама биле сасвим прикладне и елегантне. Али да би нагласили мање формални и строги стил ваше слике на послу, изаберите класичне џинсове. Што се тиче панталона, сиве топле вунене панталоне које су релевантније у хладном времену и које ће одговарати слици и сличности.може да замени фармерке.Поред тога, међу панталонама су одличне опције - терет, панталоне са патцх џеповима са стране, као и памучне панталоне, "цхинос" са или без стрелица, углавном светлих боја.

)

Одјећа испод јакне је прилично разнолика.Овдје можете сањати и примијенити много комбинираних опција.Мушка јакна се може комбиновати са једнобојном кошуљом, кошуљом у кавезу, танким џемпером, долчевитом, па чак и мајицом.Главна ствар на коју треба обратити пажњу је да комбинација изгледа прикладно и да су одевни предмети у истом стилу.

Приликом избора ципела, такође се треба руководити стилом у коме фокусирате пажњу других.Можете изабрати елегантне кожне ципеле, било да су то класичне црне ципеле, високе чизме или беж ципеле, или се зауставити на спортским ципелама, носећи мокасине или патике.Снеакерс, као што се види на фотографији, ће изгледати више смешно, између осталих опција.Али и такав план, ципеле се могу изабрати, у ком случају ће слика изгледати чврсто и складно.

Приликом одабира прибора, кравате, лептира, свиленог шала, шал у џепу јакне на грудима остаје опција добитна.Појавиће се и кожни ремен који мора бити комбинован са изабраним ципелама.

Може се приметити да јакна има своју свестраност, јер зависи од жељене сликенагласите, свој избор можете прилагодити формалности или неформалности, ка неформалном стилу, интелигентној цасуал или бусинесс цасуал. Ваши акценти при одабиру одеће - то је ваш стил.

У могућности смо да вам понудимо најосновније опције за креирање складне слике у ансамблу уз лежерну јакну за мушкарце. Сада је ваш задатак створити солидну слику, успјешно комбинирати елементе одјеће, стилова, текстура тканина и боја како не бисте само гледали свакодневно, већ и нашли! Човјек у таквој јакни одмах се оцјењује као особа одређеног укуса и са својим јединственим стилом.