Мушка туника: карактеристике модела и правила комбиновања

Нај екстравагантнија одећа за мушкарце може се назвати туника. Појавили су се давно у античкој Грчкој, у Риму, и првобитно имали изглед торбе с рупама. Касније, мушка туника је постала лежерна одјећа, ношена појасом испод тоге. Ова одећа је служила и мушкарцима и женама, а сваке године је добијала нове обрисе. Дуго су заборављени производи у облику слова "Т". Успех је уживао само женске узорке. Не тако давно, модне куће Европе представиле су јавности на изложби запањујуће мушке тунике. Италијани са поносним погледом показали су ствари направљене од крутог материјала, глатке и наизглед једноставне и примитивне. Традиција старих Римљана поплавила је цео свет, а данас је грчка туника мушкараца постала саставни део мушке гардеробе!

Намена туника

Туници су хибрид кошуље и мајице од пуног облика, испод дужине струка, до бутине или кољена. Ови производи су згодни и удобни, јер не ометају кретање. Због разноликости стилова и дизајнерских одлука, ствари су релевантне за сваки догађај. Можете носити елегантну тунику за одмор или шетњу, свакодневна ствар је погодна за рад или састанак с пријатељима. Производи су направљени од висококвалитетних природних материјала, па су погодни за здравље. Практична ланена туника не самопредивна и лепа, али и веома удобна, пријатна за тело. Њихове памучне ствари су хигроскопне, добро прозрачне, задржавају топлоту и штите од хладноће. Зато су такви елементи гардеробе неопходни у свакодневном животу.

Лако је направити модни ансамбл на бази тунике, јер постоји много могућности за кројење, шивање и декорацију производа. Купујте тунику средње дужине или дуге, са или без рукава, са везом на врату или на крајевима. Мушка туника без рукава комбинована је са апсолутно свим врстама одеће - са фармеркама, широким панталонама, кратким хлачама. Узорци са рукавима изгледају складно са уским панталонама. У понуди су модели са стилизованим или фантастичним сликама. Етнички и класични мотиви присутни су у елементима туника, од којих је сваки јединствен и непоновљив на свој начин. Узорке са симболизмом прати опис декодирања симбола и елемената, што даје посебан романтизам мушком лику.

Стилови и модели

Сваки модел се разликује по оригиналности и оригиналности. Може се видјети на фотографији модела танког лана или дебелог памука. Распон боја је најразличитији, ту су монохроматске или обојене тунике са узорком. На производима су приказани симболи, геометријски облици, апстракције, хијероглифи. Шикантне тунике од памука са индијским мотивима, сликаним везом или шаблономдеколте ће обогатити гардеробу сваког мушкарца. Ако се таквим производима додају блоомери, можете креирати слику у оријенталном стилу. За журку, то је управо оно што вам треба!

На перцепцију слике утичу многи елементи тунике. Дужина рукава, присуство прибора, одећа одређују његов стил. Тунике без рукава или кратких рукава погодније су за плажу. Производи са дугим рукавима су строжи и погодни су за рад или службене састанке.

Нанесите чипке, украсне шавове, слике за вез, украсе, аплике и шљокице као украсне елементе. Цијењена је мушка туника у грчком стилу, украшена националним узорцима или украсима. Оријентални производи се одликују сјајношћу и оригиналношћу декоративних елемената.

Користи се за шивање мушке одеће сирово или бело платно. Широк избор вам омогућава да фантазирате и створите невероватне ансамбле различитих стилова.

Правила комбинације

Са чиме носити тунике и како створити складан ансамбл? Пре него што купите нешто, изаберите свој стил и слику. Немојте се плашити да сањате и експериментишете, док слушате савете стилиста. Класична туника са дугим рукавима комбинована је са свим панталонама. Производи без рукава најбоље се носе са траперицама или кратким хлачама.

Туници у оријенталном стилухармонично се уклапају са брумерима или тамним широким ногавицама. Узорци са етничким симболима омогућавају вам да створите непредвидљиве ансамбле, различите стилове и боје панталона. Што се тиче комбинације боја, погодне су различите опције. Можете користити светло горње и тамно дно, вишебојни горњи и чврсти дно. Контрастни ансамбли изгледају прелепо - тамни врх и светло дно или обрнуто.

Не тако често у продавници можете наћи ову ствар. Али не очајавајте, сигурно ћете пронаћи стилски и живописан атрибут ваше модерне слике. Туници привлаче многе људе због своје једноставности и јасноће линија. То су стилски, модерни и истовремено удобни производи, погодни за разне догађаје и догађаје. Модови воле шокантне, а тунике вам омогућавају да маштате и стварате фантастичне мушке слике!