Мушке наруквице на руци: најбољи модели

Слабост жене према накиту је разумљива, али мушкарци се не противе покушајима стилских и оригиналних производа. На пример, мушке ручне наруквице све више се појављују у свакодневном изгледу, а брендови накита их укључују у своје годишње колекције. Да ли да носим наруквицу за мушкарца, и ако јесте, која?

За почетак, треба рећи да мушки накит не може бити тако елегантан и елегантан као женски. Чак и за храбре уличне лукове и одјећу за мушкарце, мушкарци бирају производе који наглашавају бруталност, а то се може постићи не само уз помоћ успјешног дизајна, већ и са правим материјалима.

Мушки прибор може бити јефтин, али не и вулгаран. Традиционално се у креирању накита за мушкарце користе материјали који наглашавају агресивност мушког карактера и одлучност: камење, дрво, метал. Култни брендови накита нуде титан, злато и платину, а произвођачи одеће и потрошачке опреме често користе кожу, челик, бакар и украсно камење.

Голд

Распон златних наруквица је заиста невероватан. Мушкарци ће моћи да испробају производе из ланаца разних ткања, једноделне наруквице са и без копче, широке опције са погодним подешавањем, накит, допуњен црњењем. Традиционално, наруквице су доступне у следећим врстама ткања:

  • Бисмарцк- снажно ткање, које је добило популарност деведесетих и остаје релевантно до сада. Наглашава бруталност мушке слике и изгледа елегантно;
  • Царапацеје традиционална верзија која може бити двострука или трострука. Наруквица је равног облика и релативно мале тежине, што привлачи многе мушкарце;
  • Фигаро- карактерише га масивност, погодна за сјајне слике и изглед;
  • ткање сидра- геометријски правилан узорак привлачи оне мушкарце који воле промишљене, уредне и подешене слике. Комбинација сјајности злата и контрастног црњења додатно ће појачати дојам узорка.

Кожа

Преплетене кожне траке савршено пристају мушком изгледу. Наруквице различитих изведби израђене су од коже. Могу бити конзервативни и бунтовни, сажети и изванредни. Производи од коже често су украшени перфорацијама, металним шиљцима, перлицама илидекоративни елементи од челика. Полирани метал и глатка кожа савршено се допуњују. Такав накит можете носити са уличном одећом: џинсом и плетеним џемперима, цхинос и кожним заокретима.

Типично, стилисти не препоручују мешање различитих материјала и текстура, али у случају коже и белог метала - челика, сребра - такве комбинације су дозвољене. Мешање може бити не само унутар исте декорације, већ и на слици у целини.

Дрвена

Сматра се да само омладински накит може бити од дрвета, као и вјерске наруквице. Но, асортиман мушке опреме се ажурира сваке године, па се због тога појављују све више храбре и необичне декорације од дрвета, украшене камењем, перлицама и другим елементима који наглашавају оригиналност мушке слике.

Шамбала наруквице су посебно тражене међу мушкарцима, и украс и моћан талисман.

Такве наруквице се ријетко праве само од дрвета. То могу бити животињске кости, металне перле, кожни предмети. Амбер, позлата, бакар, камени агрегат ће моћи да разблаже дрвену текстуру.

Силвер

Сребрни накит није ништа мање популаран негозлато. Доступни су, имају варијабилан дизајн и добро се усклађују са свакодневним стварима. Мушкарци су доступни производи од зраченог сребра са карактеристичним сјајем и бруталним прибором са затамњењем. Предност се даје масивним украсима са тешким ткањем.

Сребрне наруквице направљене од традиционалног сидреног плетива једноставном али поузданом копчом изгледају једнако добро. Тематске сребрне наруквице често се надопуњују сликама животиња, костију и лобања, елементима морских и војних предмета.

Од камни

Накит од природног камена не само да задовољава модне трендове, већ носи и одређену енергију. У производњи мушке опреме се користе као накит и украсно камење. Потоњи су најпопуларнији у свакодневној моди.

У тренду, камење тамне и богате палете: пирит, ахат, лапис лазули, обсидијан. За здравље су корисни накит од хематита и содалита. Поред камења разних конфигурација, у таквим украсима налазе се перле и украсни елементи са сликом зодијачних знакова.

Браидед

Мушке ткане наруквице су често талисман против зле очи. Као иу случају дрвених украса, ткане наруквице могу бити варијације на тему Схамбале, као и разликовни елементи различитих субкултура.

\ т

Мушкарци ће моћи да испробају плетени прибор од антилоп, глатке коже, гумене врпце, умјетних материјала. Често су у такве моделе уткане перле, украсно камење, дрвени елементи. Многе од наруквица су направљене ручно и припадају ауторским колекцијама популарних ручних стваралаца.

Десигн Оптионс

Користећи исте материјале, дизајнери накита добијају моделе који су различити у смислу дизајна и стила. Злато може бити брутално, концизно и стриктно, са правом комбинацијом - модерним, модерним и младима. Исто важи и за друге материјале: кожу, дрво, камен. Тематске наруквице које носе поруку значења и показују другима оно што власници накита не губе релевантност.

Намед

Присуство угравираног имена на металу чини производ јединственим. Персонализовани накит се најчешће даје као поклон. Међутим, не треба да грешите са дизајном производа. Знајући карактер дара, биће могуће подићи заиста вредну наруквицу са значењем. Поред имена, можете урезати жељу или незабораван симбол који ће бити повезан са одређеним догађајем или са самим донатором.

Православље

Религијски производи су обично направљени од племенитих метала. Тако су православне наруквице често од сребра. Ту су бездимензионални производи од коже, допуњени сребрним уметцима са натписима: одломци из псалама, кратке молитве, сажети призиви Богу.

Сигурносне наруквице су погодне само за оне који их цене не за изглед, већ за именовање. Али то не значи да дизајн православних производа пати. Мушкарци ће моћи да покупе производе од једног комада, наруквице од ланаца и тканих елемената, варијације са вештачким и природним камењем.

Бренд

Многи мушкарци стичу искључиво брендиране предмете, јер самопоштујући брендови не могу производити робу широке потрошње и посветити посебну пажњу квалитету, дизајну, перформансама. Наруквице за мушкарце из популарних брендова имају препознатљиве детаље. Тако модни бренд Јеманта производи ручно рађене додатке од коже стинграи, а Емполи комбинује метал и природну кожу.

За познаваоце комадних и ексклузивних предмета, Ниалаиа производи су погодни. У Холивуду праве не само добар филм, већ и стилски накит са драгим и полудрагим камењем. На овим наруквицама се махну модиЛос ангелесМосковска компанија Хотцхкис је такође успела да направи име у производњи наруквица.Сви модели израђени су ручно, а кожне наруквице стилизоване као гмизавац сматрају се врхунцем бренда.

Како носити

Да бисте добили складан изглед, морате знати како носити наруквицу.Може се носити са истом руком као сат, али само ако се дизајн оба производа међусобно допуњује.У одсуству сата, на било којем ручном зглобу се може носити наруквица - није битно да ли ће лијеву или десну руку носити накит.

]

Вјерује се да је вјеројатније да ће десну руку видјети други.Ако је циљ мушкарца да скрене пажњу на стилски додатак, онда је боље носити наруквицу на десном зглобу.

Када наруквица има концизан дизајн, може се носити са шареном одјећом.Комбиновани додаци са различитим текстурама, атрактивне комбинације боја и неочекиване опције дизајна захтевају умереност у одећи.У таквом ансамблу, наруквица ће постати нагласак на одијелу.

)

Шта не би требало дозволити у ношењу наруквица :

  • истовременоод злата и сребра;
  • носити пластични, кожни или дрвени накит за пословну одећу;
  • комбинују накит и неформалне моделе масовног тржишта у једну слику.

Како изабрати

При куповинидекорација није само његова цена.Дизајн, димензије, својства материјала - све је важно.Како изабрати универзалну наруквицу која ће одговарати различитој одећи?Морамо кренути од жељеног стила и основне гардеробе.

]

Љубитељи строгих и конзервативних ствари моћи ће да изаберу добар производ у колекцијама Хуго Босса и Арманија.Вриједи ставити комад накита у случају да наглашава статус власника и показује ниво богатства другима.А изврсни производи напредних брендова накита су у стању да то ураде.

Плетиво се препоручује за лов на отвореномса металним декором, украсима са украсним камењем, сребрним ланцима.Нагласите припадност одређеној субкултури, или само демонстрирати другима око појединца ће бити у могућности да украсите лубањама, ножевима, наглавцима животиња, сидрима.

)

Важно је да производи одговарају карактеру њиховог власника.Чак ће и најљепша наруквица изгледати неумјесно када не одговара уобичајеном стилу облачења.Не заборавите на величину производа.Наруквица не би смела да виси или да буде изнад зглоба.Такође, масивне наруквице на танким рукама, као и танки ланци на пуним запешћима, такође изгледају несретно.