Мушке панталоне са туцком - саставни део пословних одела

У свету мушке моде, туцкед панталоне су постале саставни део пословних и вечерњих одела. Њихово присуство у модним колекцијама је циклично, али стилисти инсистирају да, уз правилан избор и потпуност, такав модел треба да буде у њиховој гардероби.

О карактеристикама реза

Дакле, како класичне мушке панталоне имају рез? Гледајући кроз модерне лоокбоок-е, може се примијетити да су то модели са стандардном линијом струка, испод којих појас има јасно означене и фиксиране наборе симетрично лоциране. У исто време, набори - "туцкс", у зависности од типа модела, могу бити постављени испред или један по један или у паровима. Остатак сечења може значајно варирати. Степен уградње варира од екстремно тесних до слободних, укљуцујуци и познате изборе цхиноса и банана. Дужина у таквим моделима се углавном држи на стандардној висини, али напори модерних дизајнера дају и издужене и скраћене глежњеве.

Пинтуцкед мушке хлаче требају бити чврсте. Такво ограничење палете боја намеће им се по својим карактеристичним карактеристикама - туцкама - и стилском правилу да панталоне не би требало да буду наглашени акцент слике. Остатак представникаснажан секс може да се ослони на своје преференције - црну, сиву, светло црвену или племениту бургундцу, зелену, плаву нијансу, белу - све зависи од створене слике и силуете човека.

25]

Промене су се одразиле не само на рез, већ и на тканину, од које се сада шиве панталоне са туцком на струку за јаку половину човечанства.Ако су раније модели танке вуне били предложени у већем степену, тада се данас могу наћи опције од памука, лана, платна, дреса, вуне било које дебљине или плетива.Остаје само да изаберете прави модел.

Правила за избор модела према слици

Да ли панталоне са тукама одговарају свим члановима јачег пола?Дефинитивно не.Такав категорички одговор се објашњава функцијом да у себи имају туцке.У почетку су размишљали о намери прилагођавања мушке силуете - „уклањању“ прекомерне визуелне запремине у куковима, стварајући илузију меког, глатког прелаза од струка до ногу.И зато што се такви модели у већој мери препоручују мушкарцима са великим задњицама или главом горњих бутина.

Посебно уредно, судећи по фотографији стилиста о избору сопственог модела панталона, препоручује се да носачи мршаве силуете буду узети у обзир за панталоне са туцком.Са снажним степеном испољавања овог елемента, посебно у комбинацији са уским панталонама, фигура се лако може "трансформисати" у облику крушке, што га чини теже не самобедра, али и задњицу.

Међутим, власници прекомерног волумена у подручју струка требали би у потпуности одустати од овог модела хлача Туцкс ће визуелно повећати проблемску област.

На крају, треба се сетити да ведро исцртани туцци визуално протежу силуету, па су власници претјерано дугих ногу препоручене опције за панталоне у којима су туцкови распоређени у пару са сваке стране и омекшавају слику у цјелини.

Стандардне и необичне опције одабира

Најједноставније стилско решење за питање шта носити такве панталоне биће њихово стицање пословне јакне и кошуље. Једина ствар коју модерни трендови стварања инсистирају је да јакна и панталоне морају да се поклапају у боји и тканини, а јакна се "уклапа" у панталоне до линије средњег бедра, скривајући у овом случају туцке. Међутим, стручњаци за имиџ предлажу да се не заустави искључиво на овој комбинацији.

Дакле, за свакодневни стил препоручује се комбиновање панталона са џеповима са џемперима. Штавише, избор тканине за џемпер зависи од тога колико је „опуштена“ слика направљена. Дакле, за једноставну шетњу идите на памучне опције, а за свечану вечеру - кашмир или фину вуну. Не заборавите на прибор - шал, постављен упртач, савршено надопуњују слику.Ципеле су такође у овом случају узроковане тканином џемпера. Мајице, дерби, мокасини, топсајдери, мокасинке или слип-онс ће урадити. Комбинација таквих панталона са плетеним кардиганом, прслуком и класичном кошуљом било које друге боје осим бијеле може додати посебну удобност слици.

Комбинујући их са патикама, бомбашком јакном и лежерном кошуљом, помоцу модела који се сматра моделом панталона додаће се мало спортске слике. Јачање ефекта спортског стила помоћи ће лонгсливи у комбинацији са џемперима са патентним затварачима и патикама. То је само одабрати у овом случају треба бити широки модели с туцкс, ушивеним од меких плетенина или лан или памук. Међутим, за последњу слику стане и стил "банане".

На крају остаје да се напомене да су панталоне са туцком поново на врхунцу популарности. У том смислу, стилисти посебно инсистирају на томе да мушкарци пажљиво третирају свој избор и комбинацију, узимајући у обзир све карактеристике овог реза.