Мушки џемпер од кашмира: преглед најбољих модела

Ормар модерног човека је више суздржан и лаконски него женски. Због тога је веома важно да увек има квалитетне предмете. Квалитетан мушки џемпер од кашмира никада неће бити избачен након само неколико месеци, а сезона ће сигурно послужити његовом власнику. Хајде да покушамо да смислимо како да носимо квалитетну вунену одећу и да се правилно бринемо о њој.

Карактеристичне карактеристике кашмира

Нежна и фина пређа сматра се најизврснијом од свих врста вуне. Тајна успеха лежи у материјалу - специјалним варијантама од коза које настањују висоравни Индије, Кине и Монголије.

Зими, колона термометра се спушта на тридесет степени мраза, тако да животиње имају густу густу поддлаку. Направљена је од танке и топле пређе. Плетени производи су необично меки и меки на додир. Тканина од кашмира је потпуно хипоалергена, није деформисана и може дуго да служи.

Чешљање и накнадна обрада длаке врши се ручно, тако да трошкови висококвалитетних производа од кашмира могу достићи неколико стотина или чак хиљаде долара. Висока цена зависи и од произвођача трикотаже. Означен је највиши квалитетимају шкотске и италијанске џемпере.

Модерно тржиште кашмира одликује се повољним цијенама и избором. Узорци кинеске или индијске производње имају нижи квалитет изведбе и приступачну цијену.

Царе фор кашмир џемпер

Деликатни материјал захтева пажљиву пажњу. Да би се максимизирао животни вијек кашмира, важно је строго се придржавати неких правила његе.

  • Мушки џемпер не би требао бити јако зашивен - препоручљиво је опрати га након сваког десетог стављања. У овом случају, увек ће изгледати сјајно.

  • Прање треба опрати само деликатним детерџентима. Веома је важно да се не мења почетна температура воде, чији је оптимални ниво 30 степени. Чист џемпер се исушује и суши на хоризонталној површини користећи ручнике.

  • Мале куглице пажљиво исперу џемпер специјалном четком. Не треба да покушавате да их отргнете прстима, што доводи до деформације платна.

  • Најбоље је похранити џемпер од кашмира када се пресавије, стављајући га у посебну торбу или торбицу. Непожељно је имати вунену одећу на држачу вјешалице.

  • Одмах испрати свјеже мрље хладном текућом водом. Цхемицалчишћење се може користити само у случају старих или трајних загађења.

С каким кашмирским џемпером

Мушке моделе карактерише суздржаност и концизност стилова. Због тога се савршено уклапају са многим елементима гардеробе. Ниска и елегантна врста кашмирске одеће омогућава вам да изгледате пристојно у свакој животној ситуацији (фотографија).

На посао се носи мекани џемпер, културни догађаји, романтични датуми и шетње природом. У овом случају, апсолутно се не можете плашити честих понављања једног елемента на слици.

Израда сета класичног стила, тешко је без модела са заобљеним вратом. Бијеле, црне, смеђе или сиве боје украшавају пословног човјека и додају му стил.

Препоручује се да се танки џемпер са В-изрезом упари са мајицом или ролком са доњим вратом. Мајица и кравата ће додати чврстоћу и строгост. Пословним стилом се може нагласити јакна. У овом случају, џемпер може бити светао - трешња, плава, смарагдна. Такав потез ће помоћи да се разводни конзервативни категорички костим.

За љубитеље слободног стила, препоручује се да обратите пажњу на штампане производе. Џемпери са норвешким мотивима, етно узорцима, геометријским облицима или различитим натписима биће добар украс за џемпер. Одличнододатак ће бити дебели ручно плетени шал.

Одличан квалитет џемпера од кашмира омогућава човеку да увек изгледа елегантно и луксузно. Потрошивши много новца на куповину, врло брзо ће цијенити повољну куповину.