Мушки џемпер са јеленима ће додати изглед и оригиналност

Изгледа да је оно што је посебно мушки џемпер са јеленима? Али он посвећује читаве колекције модних дизајнера. Њихова позиција је једноставна и сложена у исто време: готово дечији отисак, за разлику од његовог звука, може нагласити мужевност свог власника. Али како да изаберете свој идеалан модел и на основу њега изградите оригиналну слику са сада класичним норвешким обрасцима?

Стилови и графике

Узорак "јелена", који се све чешће појављује у мушким зимским колекцијама, на први поглед изгледа као нека иронија на позадини контрастне игре модних дизајнера између искрене бруталности и профињене елеганције. Али у ситуацији са овом штампом све је другачије.

На први поглед, мушки џемпер са јеленима може изгледати као нека врста „поздрава из дјетињства“, која се носи искључиво за зимске празнике у друштву родбине или пријатеља. Али дизајнери би се променили да нису на свој начин покушали да науче традиционални скандинавски образац. У почетку, то је био хоризонтални ред малих слика јелена, који је журио у једном правцу. Понекад су их мјестили сњежне пахуље, јеле или звијезде, најкарактеристичнији мотиви етно-стила споменутих горе. Али модни трендови су тако разноврсни.

Да би се добила исечена сликастрогост, традиционални украс јелена уткан је у осебујан шарени грб, у којем пар животиња гледа један према другом. Целу слику допуњују извезеним амблемима или монограмима који означавају припадност нечему, на примјер, клубу или студентској групи.

Али ипак најпопуларнији модели који, судећи по фотографијама у блоговима посвећеним модерним сликама, су намијењени искључиво странкама. У таквим варијантама џемпера, јелен може дјеловати само као дио украса или бити акцент цијеле слике. У првом случају, употпуњују га мотиви у којима се узорак изводи у облику јелена који флертују једни са другима, обрубљени звездама или срцима. У другом, дизајнери нуде да бирају из разних великих верзија ове животиње, од анимираних и завршних са везом поносне силуете на позадини стијена.

Што се тиче перформанси боја, за мушке моделе, најчешће су укључени плави (почев од деликатне плаве и готово црне) и сиве палете, укључујући и асфалт. Овај опсег је изабран за бојење главне позадине платна. И за саму шару укључују контрастне нијансе. Али за оне моделе који су дизајнирани за зимске празнике, дизајнери бирају потпуно различите боје: нијансе зелене, црвене и смеђе раширене у шароликом распону, симболизирајући главни догађај зиме -године

Не би било исправно не споменути стилове џемпера на којима стилски гуруи имају тако контроверзан украс. Рез, по правилу, у мушким верзијама је прилично прозаичан: благо постављен, завршава се на нивоу кукова. Једина разлика је извршење огрлице. То може бити или класични округли деколте, или строжији тип Цапе-а и, наравно, "станд" овратник.

Важно је напоменути да су сви пуловери који красе отисак "јелена" вуна. У зависности од тога који ће џемпер бити, одабран је тип нити. За свакодневне изборе - ово је класична вуна и вуна. За празнике се може одабрати мохер или кашмир. Али од ангоре у мушким моделима у већини случајева одбијају, јер она даје изглед мало женствености. И то, у комбинацији са спорним отиском, чини слику репрезентативца јаке половине човјечанства помало инфантилним.

Са таквом пређом узорак изгледа више обиман, па стога практично "жив", што одговара оригиналном карактеру ствари која припада скандинавском стилу.

Поред тога, понекад и сам украс, као и неки делови џемпера, праве дизајнери из других материјала, као што су антилоп или филц. Такви уметци вам омогућавају да направите прави избор модела, пре него што почнете да креирате слику.

Свакому свој џемпер

Избор сопственог џемпера са јеленима није лак задатак. Ствар је у томе да је и примењен образацначин извођења џемпера је одређен неким правилима за његов избор.

Први факторје сам „са јеленом“. Ако је представљена традиционалном хоризонталном пругом, стилисти препоручују да се обрати пажња на то гдје се она налази. Сам по себи, ова "јеленска трака" даје визуелни волумен. Стога се свим мушкарцима без изузетка препоручује да изаберу само моделе у којима се налази на линији грудног коша.

Други факторје сезона. За јесен или ране, топле зиме, најбоље је одабрати моделе који су повезани једном нити. За зимске опције, погодни су они џемпери који користе дебели или двоструки навој. Изузетак може бити мохер и чиста вуна, која, упркос њиховој релативној суптилности, добро штеди топлину.

Третји факторје случај. За свакодневне и полуформалне састанке боље је изабрати неутралне традиционалне принтове. За забаве, на пример, новогодишње празнике или Дан св. Валентина, погодни су забавни и разиграни мотиви са јеленима, тако популарним у најновијим колекцијама модних дизајнера. Поред тога, треба узети у обзир и боју позадине. Горња палета се сматра универзалном, али за празнике је боље одабрати традиционалне скандинавске боје, на примјер, црвене или зелене, природне нијансе, које их симболизирају.

Исправне комбинације

Стилисти кажу да је џемпер украшенШтампа "Јелен" - то је модерно. Али неизбјежно се поставља питање како га правилно комбинирати у складу са тренутним трендовима?

Најлакши начин за комбиновање - је његово стицање у стилу Цасуал и његових изданака. На пример, да би изгледали елегантно, довољно је да под њу ставите кошуљу, монофонију и коцкасту штампу или божићно дрвце. Дует је допуњен незванично исеченим панталонама или фармеркама. У исто време, сам џемпер треба мало да се носи на струку тако да је видљива копча појаса. Остаје да се дода сет дербија или окфорда како би се ускладио појас и сат.

Ако је неопходно додати изглед строгом изгледу, најбоље је у комплету описати не класични модел са понављајућим орнаментом, већ стилизован као детаљ грба јелена, уоквирен препознатљивим симболима држава. У овом случају, пожељно је да сам џемпер буде тамне нијансе, а кошуља и хлаче у складу са "јеленом", на примјер: тамноплави џемпер са бијелим орнаментом, у комбинацији с другим елементима слике у сјени екру. Ако желите да направите полу-званични летњи изглед, горе описани комплет се може лако трансформисати. Да бисте то урадили, довољно је да замените панталоне кратким или кратким.

Не одбацујте спортске лукове са моделом џемпера који је у питању. Органски гледају на љубитеље сновбоардинга и скијања. За ове модове препоручују стилистинаправите сложене слике у којима је џемпер са ручно плетеним јеленом и високим овратником, на примјер, комбиниран са скијашким термалним хлачама, пуханом јакном, масивним чизмама, плетеном капом и рукавицама. Истовремено на додацима пожељно је поновити мотив са јеленима.

Џемпер са јеленима и пахуљицама може бити одлична основа за слику створену за ходање и играње са вашом породицом на свјежем, леденом зраку. Да бисте то урадили, довољно је да носите траперице или спортске панталоне са капутом, зимске тенисице, јакну без рукава, рукавице и спортску капу. Међутим, кожна јакна обложена крзном савршено ће се уклопити у слику.

Љубитељи уличне моде нису заборавили џемпер са јеленима. За мушкарце препоручују да га употпуните памучном кошуљом са шаблоном „чек“, који има контрастну боју у поређењу са џемпером. У дуету се додају теретне панталоне и високе пустиње на дебелим масивним чипкама. Сет можете завршити бејзбол капом или плетеном беретком, као и торбом за руксак или разгледницу. Неки естети препоручују укључивање лептир машне.

У закључку, остаје само напоменути да таква контроверзна ствар као мушки џемпер са јеленима, несумњиво, има право да буде присутна у зимској и полу-сезонској гардероби. Али његов избор и стицање захтева одређене стилске вештине, чија је суштина откривена горе.