Мушки џемпер са плетеницама ће се загријати у сваком времену

Топли, слободни, удобни и меки - сви ови епитети су одлични за зимске џемпере. Дугогодишњи стил - плетени мушки џемпер са плетеницама данас постаје све популарнији. Са тако обимним и истовремено модерним елементима, џемпер ће увек бити у моди.

Велики плетени или мали, кратки или благо издужени изглед, пастелне или више засићене боје, џемпер са попречним плетеницама или уздужним ослонцем освојио је све већи број мушких срца. Два модела џемпера - дугмади и затварачи су веома популарни. Материјал може бити и танак и густ, у зависности од ваших жеља. Компактнији и краћи модели џемпера имају често густе плетенице. А не јако уски џемпер са шаблоном може да буде и опуштен и раширен.

Џемпер са великим плетеницама може се носити када, гдје и како желите. Уз хлаче, траперице и лагане хлаче. Понекад се такав џемпер назива и рибарским џемпером. У овом наслову, највјероватније, и ставио је траг на појаву тако елегантног и топлог џемпера, који никад не излази из моде.

У Ирској, због климатских и географских карактеристика, многе овце се узгајају са одличном вуном. Поред тога, земља је позната и по рибарима. Због прилично хладног времена, ирске жене и мајке већ дуго плете топле џемпере са неопраном вуном својим омиљеним мушкарцима. Овај материјал је био натопљен животињском масноћом, тако да је готов производ одличан.одбија влагу. Иако су данас џемпери плетени по другачијој технологији, и нема трагова непријатног мириса, џемпер са дивергентним плетеницама остаје топао, удобан и цијењен од стране многих мушкараца!

Зашто је плетеница на ствари постала популаран симбол? Ствар је у томе што симболизира риболовно уже, срећу у пливању на мору и даљњи повратак кући. Дијаманти, који су такође присутни на џемперима, представљају богатство, а мреже су рибарска мрежа. Због тога је сигурно рећи да су џемпери овог типа измислили не познати модни дизајнери и уметници, већ су изазвали животе обичних људи. Такве ствари карактеришу одређена магијска својства.

Пошто је најчешће џемпер од дебеле вунене тканине, погоднији је за хладни период године. Ако намеравате да носите џемпер у пролеће или јесен, комбинујте га са дебелим фланелским панталонама и фармеркама. Заштита од кише је лака ако носите лагану водоотпорну јакну на врху џемпера. У обичном животу, благо проширени и неопрезни раглан мора бити уравнотежен са другом одећом. На пример, ако планирате да носите бели џемпер са плетеницама за рад, додајте тамне панталоне слици. Такође, за канцеларијски излаз ће бити успешна следећа комбинација: тамни врх и светло дно.

Међутим, у свакодневном ношењу било би идеално изгледати сиво ибеж џемпер у тандему са фармеркама. Мушки раглан са плетеницама данас је веома популарна опција за одећу. Можете изабрати модел са стезаљком, са дезеном у облику слова В, итд. Лепо изгледа џемпер са плетеницама на округлом јарму. Желимо вам топлу и удобну зиму и јесен!