Мушки капути у кавезу: постајемо сјајни и атрактивни

У зимском и вансезонском периоду, капут је неопходна одјећа гардеробе која штити од вјетра, хладноће и кише. Модерна зимска одјећа - јесен је различита по стилу, стилу и дизајну. Мушка половина нуди шик моделе одеће различитих боја и нијанси. Посебну пажњу треба посветити капуту у кавезу, који остаје класичан и модеран. Широк асортиман производа, разноврсне боје, омогућују вам да створите јединствен стил и бруталну мушку слику.

Ако волите строге форме, онда је најбоља опција редингот, модел у енглеским традицијама. Крој длаке даје танку силуету, елементи стила су енглеска огрлица и копча с двоструким прстима. Џепови везени прекрасним тканинама дају луксуз и племенит украс.

Многи преферирају мушки капут у кавезу попут морске јакне (дуффле цоат). Овај лабаво уклопљени капут са појасом или без њега са џеповима и дугмадима у облику кукица на копчи. Најпопуларнији скраћени модел са дужином од три четвртине, од вуне. У зависности од сврхе одеће, изаберите један или други стил и облик. Рагланов модел, који свој изглед има због енглеског маршала Јамеса Хенрија Сомерсета Лорду Раглану, савршен је за пословне састанке и свакодневно ношење. У вези са повредом руке, носио је слободну длаку са издуженим рукавима који су се повезивали са линијом рамена. Од тада је раглан постао модеран, и још увијек је врло популаран. Врхунац овогаРез је слобода кретања руке и посвећеност правцу сафарија. Оригинални изглед у овом стилу капута у кавезу испод колена, украшен дугмадима на левој страни и оковратником са куком за причвршћивање.

Занимљив модел капута освојио је љубав фанова широм свијета, упркос војном поријеклу. Длака се појавила током Другог светског рата, па се одликује присуством специфичних елемената. То укључује утор на полеђини, нараменице, појас, кокету, џепове са заковицама и изражајну линију рамена. Класична верзија је производ са двоструким грудима и најтраженији капут у кавезу са капуљачом.

Спортски стил се посматра у скраћеним моделима са џеповима и еластичним на појасу. Класична модна одећа се може назвати модним пардессе. Такви модели длаке су стандард елеганције, профињености и деликатног укуса. Мушкарци који воле дискретан и племенит класичан стил, задовољни су што могу носити капут таквог реза, наглашавајући своју индивидуалност. Елементи пардессе длаке су велики џепови за закрпе, украшени су огрлицом и копчом за куку. На фотографији можете видјети мноштво модела различитих типова и резова. Избор је толико разнолик да вам омогућава да изаберете било који облик и креирате јединствену слику.

Како и са чиме носити шаховски капут, може потакнутисопствене интуиције и укусне преференције. Не сувишно ће бити савет стилиста, узимајући у обзир године и карактеристике фигуре. За високе и витке мушкарце одговара сваки стил и стил одеће. Комбинација слоја строгих линија и равних панталона је класична верзија. Мушкарци пуног тела су прикладнији за ношење дугих слојева равног резања без појаса и препоручљиво је да се не користи велики кавез. Капути као спортске јакне погодни су за свакога, без изузетка, најважније је одабрати праву величину и боју. Кратки капути са капуљачом савршено се уклапају са фармеркама или спортским панталонама. Најсвестранији се сматра капут-тартан - згодан и практичан производ, погодан за мушкарце било ког узраста и лица. Ово је једнобојни огртач без појаса са великим дугметима и џеповима. Може бити продужен продужен, средње дужине изнад колена или испод кукова. Модел се савршено уклапа у било коју одећу и показује мушку бруталност.

Зимски и полудневни капути с неупадљивим кавезом красе сваког мушкарца. Кавез повољно истиче стил и наглашава индивидуалност. Лијепо изгледа црно-бијели капут у комбинацији са црном торбом или бијелим марамом. Пожељно је да се длака у обојеном кавезу носи са обичним шалом. Додаци играју важну улогу у обликовању слике и одређеног стила, тако да морате бити пажљиви на декорацијуоутервеар. Црни шал лијепо ће засјенити капут у лаганом кавезу, а бијели шал ће украсити тамни производ.

Кашмир, вуна, драперија, кожа се користе као материјали за облагање, а материјал за облагање се израђује на бази полиестера и акрила. За зимске капуте је боље користити тврде материјале који задржавају свој облик. Оригинална конструкциона својства зимских капута се постижу уз помоћ крзна.

Величина и комбинација нијанси ћелије у сваком моделу се перципирају другачије. Прикладније је размотрити величину ћелије, сразмјерну величини производа. Дуги смеђи капут са црним великим кавезом изгледа екстравагантно и привлачно. За израду кратких узорака дозвољено је користити материјале у кавезу малих величина и параметара. Сиви капут у тамно сивој ћелији или тамни узорак са светлом ћелијом изгледа луксузно. Важно је складно комбиновати елементе гардеробе, с обзиром на њихову подударност у карактеристикама боја, структури тканине и стилу.