Мушки новчаник од праве коже

Који додатак ће увек имати место у мушкој гардероби? Нико не може без згодне торбице, у којој можете похранити новац и потребне документе.

Мушки новчаник од праве коже наглашава статус власника. За многе мушкарце, кожна галантерија је врста пословне картице која може рећи другима више од читаве гардеробе власника.

Када је у питању новчаник, новац се памти логично. Међутим, нису сви новчаници дизајнирани за спремање готовине. Постоје производи у којима држе пословне и банковне картице, као и организатори за чување докумената и папира. Све ове варијације торбица - напредне или минималистичке. Од намјене производа овиси његов изглед и функционалност.

За новац

Новчани новчаник може бити ситан или неоткривен, али раван. Обично готовинаДодаци имају неколико одељака за чување папирних новчаница и кованица. Сада је тешко наћи новчаник у којем не би било додатне просторије за кредитну картицу.

Заиста монетарни новчаници су лишени бројних одјељака. Могу се похранити углавном готовином, плус једна или двије картице. Ови модели нису погодни за пословне картице, попусте и бонус картице које нуде продавнице.

За документи

Торбице за документе имају импресивну величину. Могу да чувају не само пасош и возачку дозволу, већ и ауто осигурање, СНИЛС, полицу здравственог осигурања. То су функционални производи, чија величина може варирати. Што више мушкарац планира да носи документе са собом, то ће већи новчаник бити.

Документи за документе су често пространи организатори са неколико одељака причвршћених патентним затварачима. Новчаник је савијен на пола, претварајући се у компактну торбицу са ременом и дугметом.

Новчаници

Ако се претходни модели користе за одређену намену - за чување новца или докумената, онда је новчаник мултифункционална ставка. Може примити визиткарте, банковне картице, новчане и благајничке чекове, документе и пропуснице. У ствари, ради се о организатору са много одељака.

Мушки новчаници традиционално имају концизан дизајн и истичу статус мушкараца. Зато су за израду прибора ове врсте висококвалитетни додаци и кожа одличног одијевања. Новчаник је спреман да се такмичи у функционалности са организатором и новчаником. У овом случају, производ се може компактно склопити, претварајући се у стилски прототип торбице.

Асортиман мушких новчаника

Мушкарци постављају високе захтјеве за новчаницима. Ако су раније такви производи били намијењени искључиво за складиштење новца, онда сада морате носити разне пластичне картице, документе, цертификате.

За одржавање редоследа папира и рачуна, произвођачи прибора за мушкарце нуде удобне и функционалне новчанике од меке коже. Назвали смо најуспешније производе који су стекли популарност међу јачим полом.

Новчаници

Нису сви разумели разлику између новчаника и торбице. Први прибор држи новац распоређен, други - пресавијен. Торбица је увек мања, а одељак за новчиће можда није присутан у овом производу. Није изненађујуће да су торбицу користили представници јачег пола. Мушкарци не воле носити са собом ништа сувишно, па стога преферирају функционалан, али компактан и удобанствари.

Као и сваки новчаник, торбица може бити елита или буџет. Постоје модели скупе коже, као и приступачни производи од умјетне коже, технолошке еко-коже. Предности торбице су:

  • геометријски исправну конфигурацију;
  • компактне величине са завидним капацитетом;
  • присуство изолованих преграда.

Организатор са затварачем

Ако се мала торбица не чини довољно пространом, удобни организатори затварача ће то учинити. Слични модели представљени су у збиркама Лоуис Вуиттона и Мекка. Такав производ изгледа као школска оловка, али се скупи елитни материјали користе за прављење мушких организатора. Барем, глобални брендови који се баве производњом прибора, посебну пажњу посвећују квалитети материјала који се користе.

Такав побољшани новчаник је савршен за чување новчаница, кованица, банковних картица, докумената и благајничких чекова. Производ има неколико одељака различитих величина. Сваки одељак је изолован помоћу вентила или причвршћивача.

Екцлусиве Хандицрафтс

Оно што привлачи рукотворине је варијабилност извршења. Такви новчаници се креирају индивидуално за личне потребе купца. У складу с тим, дизајн производа, број одјељака ичак и облик новчаника.Ексклузивни новчаници и торбице могу бити направљени од елитних врста коже.Често су рукотворине представљене персонализованим новчаницима необичног дизајна.
)

Компактни новчаник типа завршне књиге добио је име Бифолд.За љубитеље минимализма постоје апсолутно мали модели у облику кутије за новчиће.Није могуће ставити пристојну количину у такав производ, али је сасвим могуће похранити ситнице за путовање и шољицу кафе на путу у тако компактном новчанику.Минијатурни новчаници се обично причвршћују дугметом.Производ је фиксиран било вентилом или кратком траком.У продаји су и мали новчаници с једним одјељком и затварачем.

]

Новчаници-клипови

Необично рјешење за похрањивање новца је новчаник.У ствари, то је торба за банковне картице са додатним клипом за папирни новац.

)

Такав производ неће заузимати много простора, али је немогуће похранити мале ствари у држачу картице.Кованице једноставно немају где да се савијају, што значи да ће морати бити послате у ваш џеп.Зато новац није примењен на оне који користе новац различитих деноминација.

Смотрите также: Кашмирмушки шал наглашава ваш беспрекоран укус

С друге стране, не постоји бољи производ за складиштење папирних новчаница и пластичних картица. Ово се посебно односи на оне мушкарце који преферирају безготовински начин плаћања.

С обзиром на све већу популарност безготовинског новца, постоји интересовање за исјечке из новчаника. Они не заузимају много простора и погодни су за складиштење више картица. А за пар великих деноминација у торбици као да увек постоји место.

Цлутцх Валлет

Недавно су новчаници са квачилом били својствени женској гардероби. Фасхионисти су у таквој опреми чували документе, новац, кључеве и телефон. Мушкарцима се такође свидио функционални модел. Уклања потребу за ношењем торбе.

\ т

Новчаници квачила често имају кратку наруквицу и причвршћују се патентним затварачем. Споља, они личе на канистере или компактне организаторе. Традиционално, ови производи имају издужени правоугаони облик. Такви модели су израђени од танке меке коже, антилоп или еко-коже са зрнастом текстуром.

Новчаници с кључем

Ако функционалност регуларне торбице није довољна, она ће помоћи производу са кључем. Овај новчаник има импресивне димензије. Додатни простор има плочу са карабинима за причвршћивање кључева.

Треба напоменути да држач кључа није намијењен за складиштење пространих и тешких пакета. Али у њему можете држати равне кључеве поштанском сандучићу, канцеларији или интерком закључавању.

Марки новчиков

Сваки мушкарац зна да ће елитни новчаник нагласити лежеран изглед. Осим тога, такав производ ће трајати дуго времена, јер познати произвођачи прибора за мушкарце не штеде на материјалима и одговорни су за квалитет производа.

\ т
Међу модним брендовима који праве новчанике и новчанике, истакли су се Лоуис Вуиттон, Цалвин Клеин, Монтбланц, Тони Перотти. Њихове колекције садрже новчанице компактне величине, као и функционалне организаторе и новчанике.

Међу брендираним прибором за мушкарце постоје права умјетничка дјела. Погледајте само Арманијеве производе са рељефним и зрнастим узорком. Добро позиционирани бренд новчаника Хуго Босс.

\ т

Асортиман модних брендова укључује црне и обојене новчанике, организаторе и торбице са контрастним шавовима, елегантне новчанике у црној и плавој боји.

Тони Перотти

Италијански бренд Тони Перотти нуди другачији ниво коже. Цене за производе бренда ће бити много веће него код Кинезапроизвођача. Међутим, модни бренд нуди не само квалитетне и трајне производе, већ и торбице препознатљивог дизајна. У приоритету производа са ефектом шавова и модела под кожом рептила.

\ т
\ т

Баилини

Кинески бренд Баилини је постао изузетно популаран због равнотеже квалитета и цене. Производи за мушкарце су издржљиви, изгледају модерно и јефтино. Асортиман производа укључује држаче визит-карата, кесе за самопослуживање, мушке канџе. Најпопуларнији модели су ретро-стил, као и луксузне торбице направљене од коже као рептил.

\ т

Бурберри

Обратимо се произвођачима чија су имена позната чак и онима који су далеко од високе моде. Тако су Бурберри новчаници представљени практичним моделима по типу двоструког са магнетном копчом. За мушкарце постоје чврсти производи, торбице са контрастним уметцима, као и новчаници са шареним узорком у стилу Бурберри.

Лоуис Вуиттон

Под брендом Лоуис Вуиттон производе се торбе, новчаници и торбице препознатљивог дизајна. Мушкарци ће моћи да диверсификују слику компактног новчаника са тренди шаре у стилу Лоуис Вуиттона. За оне који су минималистички, постоје солидни модели са лаконичним логом компаније у углу новчаника.

\ т

Што се тиче палете, асортиман за мушкарце представља производ углавном практичног асортимана. Поред црних, плавих и сивих новчаника, колекција бренда садржи производе боје вина, као и беж новчанике.