Мушки сребрни прстенови

Сребро је метал који су посебно љубљени од мушкараца. Није изненађујуће да се сребрни накит често прави само за јачи пол. Златари стварају спектакуларне наруквице, окове око врата, једноструке наушнице. Мушки сребрни прстенови су такође изузетно тражени. Љубитељи накита ће моћи да пронађу за себе прстенове са камењем и прстеном у паганском стилу, који ће бити врхунац слике и рећи другима о карактеру и хобијима особе којој припадају.

Шта су мушки прстенови

Ако жена стекне накит у складу са својим расположењем, онда човек тачно зна за шта му је потребан прстен и са којим стварима ће носити накит. За бруталне мушкарце, златари стварају велике прстенове са природним камењем, печатним прстеном, талисманима и амулетима.

Сребрни украси агресивног дизајна не губе популарност, где се кости, лобање и осмех животиња бацају из метала. Мушкарци такође купују прстенове о: у вези са браком, да би их заштитилизло око, итд. Тема накита се огледа у његовом дизајну.

Ангажман

За оне људе који су се сакупили под круном, прстенови направљени од сребреног сребра ће учинити. Ово је материјал који је провјерен у времену и који је препознат као класик. Популарност вјенчаних прстена од сребрних легура, као и висококвалитетног сребра испресијецана дијамантима.

Постоје и буџетске опције за сребрне бурме. Такви производи постају све популарнији. Дизајнерски накит може привући оне мушкарце који планирају за вјенчање нешто посебно. Сребрни прстенови са значењем ће бити подсјетник на важан догађај у животу и повољно ће се успоредити са жиговима од жутог злата.

На свадбеној моди су тражени парни прстенови - накит сличног дизајна за младенца и младожења. Уобичајено је да златар производи производе од истог метала, међутим, на захтев клијента, може се развити индивидуални накит у различитим бојама.

На пример, ексклузивни сребрни прстен ће бити погодан за младожење, а за невесту - потпуно исти, али од злата. Традиционално, венчани прстенови су глатки, али постоје и производи у облику круне, са еластичним елементима и гравирањем.

Сигнет Рингс

Зрачено сребро и метал са црном бојом погодни су за стварање волуметријских прстенова са узорком.Прстенови се дуго не користе за своју намену, али остају тражени у накиту. Асортиман за мушкарце укључује производе следећег дизајна:

  • са двоглавим орлом и другим амблемима земаља света;
  • са животињама - углавном медвједима, лавовима, вуковима;
  • са сликама хероја - ратника, Георгеа Вицториоуса;
  • са религиозном темом - распеће, Исус Христ;
  • са знацима зодијака;
  • са етничким обрасцима - скандинавским, арапским и другим.

Камење се такође користи за украшавање мушких печата. Плави топаз, црни оникс, ахат су у хармонији са сребром. Рез је обично изабран раван.

На малем прсте

Противници брака почели су да носе прстен на петом прсту руке. Овај тренд се наставио деценијама, након чега су представници подземља и геј лица почели да звоне мали прст. Данас се прстен на малом прсту не сматра симболичним, иако је још увек повезан са побуном и неспремношћу да се поштују правила.

Покупите украс на малом прсту је лако. Величине мушких прстена варирају, а специјални предмети се праве за пети прст. Златари нуде класичне печате и прстење са камењем,глатке прстенове и чари. Сматра се да сребро на малом прсту смирује власника и доноси стабилност његовом животу. Често мушкарци бирају накит са великим камењем које привлачи око. Широки али глатки прстенови су подједнако тражени.

Симболическаа с лобами

За представнике музичког окружења, прстен са лобањом постао је заштитни знак. Такве декорације бирају роцк и пунк музичари, особе које држе анархистичке погледе. Али не само да се буне на мистичну симболику. Прстење са лубањама које воле студенти, канцеларијски радници, људи високих средстава.

Обимна лобања хвата око и говори о наглој природи домаћина. Мање видљиве слике лобања, испресијецане украсним узорцима и уметцима камења, указују на то да је домаћински карактер у духу "мирних вода које воде демоне". За световне и свечане слике таква декорација још увек није прикладна, али у свакодневном животу није забрањено да се она носи.

Православље

Прелазак из мистицизма у религију. Православни прстенови су тражени не мање од носивих крстова. Ова декорација је нужно благословљена, што јој даје посебну моћ. Глатки прстенови се практично не појављују у продаји. Али постоје производи на којима се пишу цитати из Библије, молитвеници итд.

Историја прстенова религиозних тема сеже у древна времена. Доласком хришћанства, накит ове врсте почео се носити скоро након крштења. У КСВИИ веку. вјенчани узорци за заштиту понуђени су младенцима на вјенчању. У продавницама и радионицама накита такви производи се не продају. Израђени су у манастирима, а материјал прстена могао би бити сваки. Данас је то најчешће сребро са црњењем, на којем се пишу библијски цитати и речи заштите.

Цхарм прстенов

Зависти и лоше мисли не штете особи, чувар ће помоћи. Нема потребе да се пореде са насумичним талисманима или амајлијама за штету. Црквени сматрају да је таква формулација изворно поганска. Амулети изазивају зло против господара.

Примећено је да је знак непосредне катастрофе тренутачно замрачење сребра. Често се дешавају случајеви када је пре фаталног догађаја прасак из неког непознатог разлога експлодирао.

За оне који желе да се заштите, урадиће се једноставни сребрни производ са кратком молитвом. На огради прстена успева да доведе апел Господину или Мајци Божјој. Натпис може бити, и изнутра и споља. Ту су склопиви прстенови са сликама светаца.

Мен'с ринг

Једноставно и уобичајеноопција накита о религијским темама остаје мушки прстен "Саве анд Саве". Популарни производи са црним и позлаћеним, широким прстеном и уским узорцима.

​​

Драгоцени накит са поцрњењем погоднији је за зреле мушкарце. Младиӕи су препоруеили сребро умјерене ширине. Такви производи се ретко украшавају камењем, изузев прстена за ауторско право. Поред тога, мајстор може да примени слику анђела чувара.

Муслим

Као и ортодоксни производи, муслимански прстенови имају тајно значење. Израђени су према типу печата, често украшени камењем. Постоје глатки прстенови са молитвама и одломцима из Кур'ана. Натписи на металу могу имати другачију поруку.

Популарни производи по врсти чари, као и накит са жељама здравља и просперитета. Муслимански дизајни такођер узрокују црњење, које отвара натпис и наглашава бруталност човјека.

С камни

Накит и украсно камење украшавају сваки производ. Мушкарцима су на располагању исти камен као и жене. У продаји се налазе прстенови са високим трошковима камења и буџетски узорци са кубичним цирконијама. Сребро са дијамантима није тако честа појава, али можете наћи прелепо украсно камење са лековитим својствима и побољшавајући енергију њиховог власника.

Камен може да се подигне према знаку зодијака. Сматра се да ће у овом случају декорација помоћи да се превазиђу тешкоће живота и побољша карактер.

Интересно! Јаспер је погодан за Овна и Леа, аат се препоручује за Бик, Близанац, Рак, Дјевица и Шкорпион ће имати користи од дурилијан Аметист промовише Акуариус, Стрелца и Риба. Малахит је погодан за Јарца и Вагу.

Накит Цат-еие је традиционално заштићен од оштећења. Зеленкаста или плава боја камена је у складу са сребром. Мачје око је интересантно за своје модулације. Сматра се снажним амулетом и погодније је за мушкарце који су склони авантуризму.

Речено је да су лековите особине прстенова мачјих очију. Они штите зглобове руку, благотворно делују на нервни систем. Сматра се да сребро умирује, а мачје око се супротставља несаници. Синергијски ефекат појачава корисне особине оба материјала, чинећи мушки украс истовремено нагласком на слици, и чувару и медицини.

Аметист

Комбинација сребра са аметистом ће користити креативној природи. Бледо ружичасти или лила камен припада кварцу и сматра се најврједнијом врстом. Стоне помажепревазићи депресију и ефекте стресних фактора.Људима се саветује да на прстену своје десне руке носе минерални прстен.
]

Камен не воли сјајно сунце и брзо потамни са честим механичким ефектима.Да се ​​бринете за сребрни прстен са аметистом треба редовно да се бринете.Декорација се препоручује да стоји у сапунастом раствору, исперите под текућом водом и обришите меком крпом.

Са гранатом

Овај камен има богату боју.Накит од нара погодан је за темпераментне људе и људе који воле мистицизам.Литотерапеути препоручују ношење камена за респираторне болести.Нар је двосмислен и има неколико варијанти:

269]
  • меланит- разликује се у необичној боји - црној.Одликује се љековитим својствима и користи се за израду амулета;
  • пиропеје уобичајена сорта са богатом бојом црвеног вина.Она даје власнику енергију, отвара се љубави и авантури.У комбинацији са сребрним резом изгледа као краљ;
  • увароваитје неуобичајен тип граната са задивљујућом зеленом бојом.Добро у сребрним прстеновима.Може да се такмичи у лепоти са смарагдом;
  • андрадитје тамни минерал са смеђим или жућкастим тоновима.Формушки накит се одлично уклапа.Не изгледа добро у равном резу, већ у облику малих зрнастих плаката.
]

Сматра се да гранат побољшава достојанство особе и помаже да се превазиђу недостаци.Вриједи доћи до глава и говорника, јер промовише комуникацију.

Са рубином

Међу свим драгуљима, рубин се одликује чистом црвеном бојом.Производи са рубином се одликују високом ценом.Најбољи начин да се покрене љепота камена је сребро.Производи са црњењем су такође пронађени, али имају препознатљиву ретро тон.

]

Вјерује се да ће камен помоћи у очувању видне оштрине и заштити од глувоће.Препоручује се ношење за болести крви и бронхопулмоналне болести.Мушки производи са рубином омогућавају очување репродуктивних функција до велике старости.