Најбољи модели сукњи за жене са испупченим стомаком (50 фотографија)

Испоставило се да је боље да жене са укусним облицима носе невелике безобличне хаљине, већ елегантне прелепе сукње које могу сакрити додатни волумен трбуха и створити елегантну силуету. Представници предивног пода са облицима су веома грациозни и заводљиви, па је потребно нагласити њихове достојанствене фигуре и личност. Избор сукње овиси о укусним преференцијама, али ипак вриједи послушати савјете стилиста.

Како изабрати праву сукњу?

Главни критеријум одабира треба да буде средњи или високи положај седења, који ће визуелно сакрити избочени стомак.Боље је користити димне моделе без цветних отисака, апстракција и великих цртежа. Могуће је користити производе засићених боја са малим фрагментима, али у овом случају потребно је правилно одабрати све елементе ансамбла.

Неприхватљиво украшен великим елементима - муње, браве, велика дугмад.Што се тиче избора тканине, треба да се фокусирате на глатке материјале без рељефа и избочина. Није препоручљиво да користите буцле или велвет,успешнијетканине су деним, креп, вуна, вискоза, трикотажа.Такве ствари ће осигурати добро уклапање и сакрити додатну пунину.

Сукње за гојазне жене

Који се модели сукње за жене са избоченим абдоменом могу користити? Међу многим стиловима потребно је изабрати оне производе помоћу којихје фигура ефективно моделирана и силуета је представљена у повољном светлу.

Ти обрасци укључују сљедеће сукње:

  • А је силуета.
  • Сукња - оловка са високим струком.
  • Сукња тулипана.
  • Фларед.
  • Цорругатед.
  • Маки.
  • Са затезањем стомака.

Сукња А - Силуета

Ово је универзална одећа за жене са бујаном, јер производи пружају савршено пристајање, лепо пристају и дају женску фигуру.

Такве сукње се шиве од лаганих и драпираних тканина. Приликом шивањанаглашавајте струк помоћу затегнутог појаса, врпце или еластичне траке. Управо ови обрасци одговарају женама са уским боковима, јер истовремено скривају пуни стомак и додају помп боковима.

Сукњии за оловке с високим струком

Производи дају елеганцију тешком лику, визуелно затежу стомак и наглашавају лепе ноге. Модерна сукња изгледа невјеројатно и секси, показује заводљиве задњице, заводљиве кривуље,лепе телад и витке глежњеве.

Скирт - Тулип

Такав узоракје једноставно направљен за жене са пуним боковима и стомаком.Производ из густих тканина лијепо се уклапа у силуету, визуално исправља фигуру, скривајући пуни трбух и кукове. Многе даме храбро носе кратке сукње, док побјеђују, испитујући витке ноге. Важно је складно комбиновати све елементе ансамбла, а онда ће жене постати најатрактивније и неодољивије.

Фларед моделс

Производи средње дужине или пода изгледају лијепо на било којој слици, акомплетне жене добијају посебан шарм и женственост.Лијепе и њежне слике се лако стварају са проширеном сукњом, украшеном чипком дуж руба или уметцима гуипуре. Ствара слику елегантне даме са атрактивним облицима и танком силуетом.

Плишане сукње

Валовите сукње су модни тренд већ дуги низ година. На фотографији можете видјети мноштво модела различитих дужина и боја, које придоносе атрактивности фигуре и скривају додатну пунину. То су узорци који су идеални за жене са фигуром "крушке" или "витке колоне". Главна предност модела је могућност оптимизације пропорција каросерије и повећања осветљености.

Маки

Дуге сукње ће много одговарати женама које су склоне корпуленцији. Ови узорци изгледајусвечани и елегантни, додају луксуз и племенитост женској слици.

Боје могу бити различите - једнобојне пригушене тонове или свијетле боје.Прикладно је примијенити производе са цвјетним отиском, апстракцијама или геометријским узорцима. Лагане и проточне тканине користе се за шивање таквих сукњи, тако да се лијепо уклапају у силуету и додају милост ходу.Зреле жене ће носити сукњу са доњим воланима , која ће додати полет лијепо украшеној фигури.

Модели с цурлом

Специјалне сукње, направљене од еластичне тканине, савршено подешавају тело и затежу абдомен. Ови обрасци служе као доње рубље за моделирање силуете.

С както облегиваут скирт

Производи намењени обликовању тела изгледају јединствено боље са ципелама са високом петом, које повећавају висину и елеганцију фигуре. Као врх, можете користитиопремљена ролка, опремљене јакне, блузе и око мајице.

Што се тиче прибора, боље је не скупљати много декоративних елемената.Направиће се мале перле, огрлице, широке наруквице, сатови и елегантне наочаре. Можете носити грациозну капу и ухватити малу торбицу или квачило. Какву год слику изабрали, вјерујте у властиту неодољиву, а други ће вјеровати вама и вашем осмијеху!