Најбољи стилови и модели спаљених сукњи (31 фотографија)

Чињеница да су мекане сукње на врхунцу популарности, ниједна мода нема сумње. Овакви модели добро наглашавају достојанство фигуре, чине слику женственом и заводљивом, указују на индивидуалност стила. Фларед сукње стилови су разнолики, што вам омогућује да одаберете оптимални модел за одређену доб, узимајући у обзир значајке лик и жељени стил одјеће. Према ријечима стилиста, за сваку пригоду постоји спаљена сукња.

Опције за сечење

Шарене сукње могу варирати у дужини. У том смислу, разликују се кратки пуффи модели, производи средње дужине и, спаљене сукње дужине пода. Потоњи укључују годину сукње, направљену од неколико клинова. Добро се уклапа у облик кукова, али слободно пада на глежњеве. Многе жене воле ову стилску сукњу , која наликује силуети сирене.

Одабир сукње зависи од карактеристика фигуре.Мини модел углавном бирају младе девојке које имају витке ноге и добре пропорције . Туту сукње категорички не иду на девојке које су претјерано високе, као и на даме у тијелу. Али модерним женама са величанственим облицима помоћи ће блистава миди или макси. Ако сте високи, требали бисте дати предност сукњама дужине у Француској, као и моделима до кољена.

За оскудне девојке кратког раста, сукње у стилу сукње направљене у неколико слојева тканине. За пуне, спаљене сукње са набора, шивене од текућих материјала, препоручују се лијепо тече и тече око фигуре.

Спаљене сукње се традиционално користе за стварање вечерњих и церемонијалних слика . У овом моделу можете безбједно отићи у казалиште, на састанак или на забаву с пријатељима. Међутим, данас, чешће, испупчене скуте скраћеног стила налазе се у свакодневној, па чак и пословној гардероби. Ако изаберете правог пратиоца за одећу, моћи ћете да постигнете изузетну комбинацију и задивљујући изглед.

У зависности од реза, разликују се следећи модели сукања:

:
  • А-лине сукње - овдје можете ставити раскошне сукње сунца, полусунца и сунца. То су спектакуларне сукње које стварају одређену количину у куковима и стражњици, што вам, с једне стране, омогућава да сакријете недостатке фигурица за пуне жене, ас друге стране, побољшавају пропорције девојчица које се не могу хвалити заводљивим облицима;

  • модели са високим струкомсу и сукње за звоно и сукње за сунце, и многе друге стилове сукњи који имају или јарам или посебан рез који вам омогућава да се добро уклопите. Модели високог струка Омогућава вам да прилагодите пропорције, сакријете малу количину у стомаку и учините фигуру елегантном. Плишане сукње са високим падом одговарају свим девојкама, без обзира на њихову физичку структуру;

  • клинасте сукње - већ смо споменули годину стила сукње, али овдје се могу рачунати све варијанте вишеслојних сукњи, ушивених уз кориштење клинова. Ведге производи омогућују моделирање облика по потреби. Обично сукње са клиновима имају суседну силуету дуж кукова и раширене на дну производа;

  • вишеслојне сукње- дуге вишеслојне производе изгледају импресивно, што је посебно добро у вечерњим и свечаним изгледима.За кројење вишеслојних сукњи традиционално се користе лагане прозрачне тканине, које омогућавају да се добије прелепа и деликатна слика, а не преоптерећена детаљима . Сукње у бохо стилу су такође популарне код девојака. Пресјек сукњи овог стила подразумијева употребу неколико слојева тканина, које се могу разликовати не само у боји, већ иу текстури.

Когато избираа спирачка скока

Прије свега, при избору сукње с бакљама, треба се руководити специфичностима слике. Не заборавите на године, које такође диктирају своја правила.Дакле, жене преко тридесет не треба да носе кратке туту сукње, а шарене сукње до пода ће додати године младим девојкамаи изгледају незгодно . Ако се усредсредите на стил одеће, требало би да одаберете неколико успешних опција за спаљене сукње за сваку прилику:

  • Слика за уред- прикладне су сукње са благим пламеном, израђене од густих тканина за ношење. Најбоље изгледа сукња дужине до кољена црна, тамно плава или сива нијанса;

  • романтични лук- у овом случају, сукње дужине Француске су добре у комбинацији са блузама “грашка” или карираним кошуљама. Сукње пастелних нијанси у комбинацији са џемперима или текстурним плетеним џемперима добро изгледају;

  • опција за сваки дан- дјевојке са добром фигуром могу си приуштити кратке сукњице, које се могу додати са џемпером, долчевитом, једнобојним врхом у комбинацији са сакоом или скраћеном јакном.