Накит за невесту: главни критеријум за избор

Дјевојчице се припремају за дан вјенчања посебно пажљиво, јер се сви надају да ће то постати незабораван, свијетао и савршен дан у сваком смислу. Посебна пажња је посвећена слици младенке. Хаљина, фризура, ципеле и прибор - све мора бити беспрекорно. Да бисте довршили вјенчање, слика ће помоћи накиту за младенку. Уз помоћ оригиналног накита, свака девојка ће се претворити у невероватну младенку, само је важно изабрати прави накит да би се ојачао утисак, а не да се поквари.

Опције декорације

Арсенал свадбених накита је разноврстан. Популарност је добила прибор и накит од бисера. Бисерске перле се често надопуњују наушницама, тијарама, огрлицама и наруквицама. И сама хаљина младенке је извезена вештачким бисерима.

Традиционално, разликује се следећа свадбена декорација :

  • накит за косу- само на вјенчању дјевојка може носити тијару, траку за главу са цвијећем, масивни чешаљ украшен камењем и тијару;

  • накит за руке- покушавају избјећи прстенове, јер је главни украс младенке вјенчани прстен, али наруквице савршено надопуњују слику вјенчања;

  • наушнице- ако у свакодневном животу преферира скромнијенакит, вјенчане наушнице требају бити спектакуларне и лијепе. Девојке често бирају дуги накит који наглашава елеганцију врата;

  • огрлица- невесте преферирају луксузне огрлице, масивне огрлице, спектакуларне привјеске и привјеске;

  • Брошеви- То су обично цветни украси и боутонниерес који надопуњују изглед вјенчања.

Тешко је изабрати све елементе слике који би били идеално комбиновани једни са другима, тако да девојке бирају готове комплете, дизајниране у истом стилу.

Критеријуми за избор

Прије свега, требате бити вођени здравим разумом и осјећајем за стил. Јасно је да на тако свечани дан желите да засијате у свој својој слави, али претерана страст према накиту може да одигра окрутну шалу са младенком.

Традиције које треба узети у обзир приликом стварања слике вјенчања заслужују посебну пажњу. Дакле, природни бисери су непожељни у свадбеној одећи, али вештачки камен може добро украсити слику венчања. Не ангажујте накит или користите производе других људи. Најчешће се накит за невесте прави по наруџби, што омогућава да се узму у обзир индивидуалне преференције и поштују традиције.

Обсата правила за избор накита за свадби :

  • девојке са светлим очима су добро прилагођени производиса кристалима који побољшавају лепоту очију и засенчују кожу;

  • до бела хаљина ће се уклопити у накит са обојеним камењем, који ће се играти на посебан начин у светлу наспрам беле хаљине;

  • крхке девојке треба да се уздрже од масивног декорја и производа са великим камењем;

  • камење као што су имитација бисера, седеф, мјесечев камен и други производи са лаким декорима наглашавају љепоту тамне коже;

  • ако је свадбена одјећа богато украшена, онда се не треба ослањати на накит, морате се ограничити на скромне наушнице и елегантан украс за косу.

Невјесте настоје ставити на скупе предмете с природним камењем на најважнији дан свог живота. Према венчаним натписима, ово није најбоља опција за церемонију. Скупи производи изазивају завист других и окрећу се невести струјом негативне енергије.

Елитни накит изгледа не гори од накита. Али је практичнији и практичнији за употребу. Младенка не може бринути о свом имиџу и не бринути о сигурности драгуља.

Прибор за косу

Вјенчани додаци за фризуре укључују практичне чешљеве који савршено држе фризуру, укоснице са декорима, обављају исте функције, и бројне производе за обликовање фризуре. Грб може држати вео или вео. Укоснице за косу су често избодене цветним пупољцима илибисера.

Неопходно је придржавати се правила : што је фризура компликованија, декор би требао бити једноставнији. Али скромна фризура ће бити украшена наплатцима и тракама са обимним цветовима, тијаре украшене камењем и кристалима, луксузним венцима.

Дозвољено је да власници кратких фризура стављају на главу отворену тијару или рафинирану тијару. Боље је одбити масивне производе. Коврчава коса ће држати велики чешаљ са бисерима или камењем. Што је длака дуља, то је луксузнији може бити накит.

Дебеле девојке су препоручени производи са декорима у централном делу. Тако ће бити могуће визуелно продужити лице и сакрити пунину. Најбољи начин да се нагласи слика вјенчања биће асиметрични декор. Препоручује се да се велики накит носи на једној страни, док је пажња усредсређена на један светли производ, на пример, венчани венац или брош.

Не мешајте различите материјале на једну слику. Ако декор укључује бисере, онда користите производе са природним камењем или кристалима је непожељно.

Што је једноставније вјенчаница и фризура, то би више требало бити костимирани накит. Међутим, ексцеси у фотографији вјенчања су недопустиви.

Избор наушница

Невесте са овалним лицем одговарају уљима било ког облика: од клинова до производа са дугим ланцима. Фризура, прикупљена, омогућава вам да носите спектакуларне наушницедизајн. Ако коса падне на коврџе, онда би требало да одаберете минималистичке минђуше са бисерима или кристалима.

Девојкама са троугластим лицем препоручују се дуге наушнице са масивним декорима на крајевима. Ово ће уравнотежити лице и визуелно побољшати његов облик.

Приликом избора накита, тема вјенчања је од велике важности. Данас су поморска вјенчања прилично популарна, тако да се елементи плаве боје појављују у свадбеној одјећи и додацима. Наушнице са плавим камењем су посебно погодне за сиве очи и плаве очи.

Огрлице и сетови

Невесте често бирају хаљине с отвореним раменима и деколтеом. Присутност огрлице или огрлица у овом случају је обавезна. На врату можете носити вишередну огрлицу, која ће бити наставак хаљине. Бела хаљина ће употпунити огрлицу од сребра, белог злата и других "хладних" метала. Хаљине боје екру или слоноваче савршено се комбинују са жутим металним накитом.

Да би се употпунила слика младенке моћи ће се украсити ручне израде, на примјер, од полимерне глине, перли, перли за лампворк или стаклених перли. Најбоље од свега, ако су производи направљени са сетом, онда нећете морати одвојено одабрати сваки комад накита. Комплет сета сетова венчања варира. Обично су укључене огрлице, наушнице и украси за косу . Комплетне слушалице са приборомза руке и брош. Али такво обиље декорирања није увијек оправдано, осим ако су декорације саме по себи минијатурне величине и нису направљене у техником отварања.

Невеста може да носи привјесак уместо огрлице . Ова декорација ће бити важна ако вјенчаница има дубок деколте. Линија дојке ће нагласити велики привјесак од лагане нијансе. Једноставан ланац треба заменити производом са спектакуларним ткањем или додатним декором.

Пре него што купите накит, треба да га испробате са хаљином. Зависи од тога колико ће производ бити у хармонији са главном хаљином младенке. Накит може бити произвољно лијеп и модеран, али ће украсити слику вјенчања само ако је идеално прилагођен младенки и њој заједно.