Научите да ставите марамицу у џеп јакне (фото и видео)

Мушкарци, чији је дан заказан за записнике који иду на пословне састанке и службене догађаје, свакодневно се појављују својим колегама и партнерима у пословним одијелима. Али нису сви обраћали пажњу на такву суптилност пословног стила као шал-паша, исти онај који се савија у џеп јакне. Чини се да није тешко пресавити марамицу у џеп јакне, али ћемо разговарати о томе како то учинити пажљиво како не бисмо уништили строгу мушку слику. Пре него што правилно ставите марамицу у џеп јакне, позабавимо се његовим избором.

Основне основе које треба узети у обзир при одабиру мараме за дојку:

  1. Нијанса шал-паше може да се подудара са краватом, или да буде супротна њој.
  2. Боја мараме и њен стил могу бити сличне боје као и панталоне.
  3. Према својој текстури, тканина кравате и марамице треба да буде различита.

Постоје многи различити и оригинални начини да се марама прекрију у џепу јакне. Најпопуларније од њих су методе квадрата, једног угла, два угла и методе у облику крила.

„Квадрат“ се сматра универзалним и директним путем. Овом методом, шал се два пута пресавија тако да се формира квадрат, што је врло лако. Имајте на уму да би мушка марамица требала гледати један или један и по центиметар од џепа на грудима. Пут трга је веома популаран у званичном стилу и погодан је за строге мушке слике.

Разматра се и метода једног угла врло уобичајена код мушкараца. Да би се шал подесио у једном куту, потребно је да га преклопите четири пута испред себе, тако да су углови усмерени горе /доле, лево /десно. Даље, доњи део шала наметнути на врху тако да трокут. Леви и десни угао троугла су постављени један на други и стављају марамицу тако да стане у џеп. Тако се додају памучни и ланени шалови који не губе текстуру. Можете носити мараму у џепу јакне са једним углом у било ком случају, за било коју одећу и било коју ситуацију.

Метода са два углаје веома успешна за свилене шале-паше. А најспектакуларнији изгледа као мушки шал са узорком. Пресавијте марамицу тако да један угао изгледа одмакнут од другог. Једну трећину доњег левог угла треба скренути десно, а десну леву, па пажљиво означите марамицу у џепу јакне. Са двостраним постављањем мараме у џепу јакне, слика изгледа веома елегантно.

Свилени шалови су такође направљени да се преклопеу облику крила . Када је шал прекривен троуглом, доњи углови су савијени до врха, имаћете геометријски облик - ромб. Последњи додир ће бити следећи: потребно је да савијете доњи, десни и леви врх до центра и ставите шал у џеп јакне. Када је марамица положена управо овакона неки начин, изгледа свечано и лепо, и право је за свадбено одело. Бели свилени шал, који је постављен у углу или у облику крила, идеалан је за паметно одијело и бијелу кошуљу. Управо у том ансамблу слика човека ће бити префињена и потпуна.

Ако желите да не само научите како да правилно носите марамицу, већ и да оставите најлепши утисак на друге, онда се можете упознати са могућностима употребе шала на слици испод. Тамо ћете наћи најразличитије и најлепше варијације и комбинације боја. Представили смо вам најједноставније начине на које можете лијепо окретати шал.

Са сложенијим варијацијама, марамица можда неће задржати свој облик у џепу, може изгледати неопрезно, што се не поклапа са званичним стилом. Али немарни начини склапања мараме такођер имају право да постоје у модерној моди, дају човеку ефекат неуредности, али у исто време могу бити модерни.

Промјеном опције склапања мараме, можете учинити слику мање или више строгом. Како ће шал изгледати зависи од величине самог шала и дубине џепа. Постоји један трик: да се марамица не склизне у џепу, ставите папирни убрус на дно џепа.

Шал у џепу на грудима је оскудан детаљ, али је веома важан поред ваше слике.мождани удар без којег силуета неће имати потпуност и дубину стила!