Неопренски капут: необични облици за најмодерније

Неопрен је посебан материјал направљен од синтетичке гуме за специфичне задатке. Најчешће из овог материјала шију водоодбојна одела, водоотпорну амбалажу и стварају ортопедске дизајне. Али у колекцијама дизајнера можете наћи и капут од неопрена.

Таква ствар за јесенско-прољетни период је савршена варијанта. Длака је врло једноставна у резу, лагана и истовремено штеди топлину. Изврсна ствар изгледа са цртежима и отисцима. Да би изгледали индивидуално, али не и намерно светли, бирајте монофонију под овом одећом. Боље је да се ради о сукњама, траперицама, тајицама, са нијансама на капуту. Под љетним капутом од неопрена, носите велике сунчане наочаре и сандале за платформе. Освојити људе својих снова - ово је управо оно што је потребно!

Историја изгледа неопренског материјала

Неопрен је јединствено влакно изумљено 1937. У почетку се користио само у индустрији и предузећима, а касније су постале релевантне опције за спортске ствари, одела и опрему. 2009. године материјал је отишао у модне колекције дизајнера, посебно модног дизајнера Ницоласа Гхескиера. У то време, колекција Хескуиера изгледала је као футуристичка серија одеће, и од тада је неопрен прецизно повезан са многим у будућности.

Фотографија показује да је материјал као што је неопрен материјал будућностипристојан положај у рангирању модерних ствари. Она истиче лепоту и елеганцију женских облика, али у њој може бити мало вруће. Зато, пре куповине, пробајте капут тако да нема нелагоде!

Карактеристике неопрена:

  • Савршено одржава топлоту.
  • Водоотпорна тканина отпорна на температурне промене.
  • Издржљива и отпорна на механичку абразивну тканину.
  • Задржава свој првобитни изглед.
  • Неопрен је отпоран на гљивице и штетне микроорганизме.
  • Загарантована еколошка прихватљивост!

Шта носити неопренска длака? Захваљујући неопрену, можете носити уске тајице, мушке ципеле, пахуљице и уске сукње. Овај капут је савршено комбинован са већином одеће из главне гардеробе, важан је за свакодневне, свечане и вечерње изласке.

Остаје питање: како опрати такве ствари? Идеално је опрати их у сапунастом раствору на средњим температурама од 30 до 40 степени Целзијуса. Не треба користити чишћење хемијским средствима, јер ће облик овог материјала бити уништен под утицајем растварача, киселина и алкалија. Производ не можете стиснути у машину за прање веша, најбоље га је сушити директно на температури од 10 до 25 степени и сакрити грејање.фиктурес. Капути од неопрена не могу се сушити под утицајем сунца и не треба их глачати.

Одабиром светлих и занимљивих боја ове ствари, видећете изненађени поглед пролазника. Капути од неопрена - нешто што је прилично ријетко, али може уљепшати екстеријер и истакнути вашу оригиналност!