Одвојени купаћи костими за пуне девојке - ТОП 5 најбољих стилова

Многе жене са бујним облицима одбијају одвојене купаће костиме, бојећи се да ће нагласити недостатке. Заиста, избор купаћих костима је тежи од свакодневног ношења, али то не значи да су одвојени купаћи костими за пуну девојчицу контраиндиковани. Потребно је само изабрати прави стил и не грешити се са бојом.

Актуални отисци и обрасци моделирања

Палета за гојазне жене је разноврсна, али треба се суздржати од киселих нијанси и грубих узорака. Велике фигуре замењују мали, али експресивни отисци. Монокроматски узорци - пруге, точкице, зигзаги су се добро показали. Добра вертикална измјена боја, било да се ради о контрастним уметцима или нејасним градијентима.

Купаћи костими са оптичким ефектом изван конкуренције. Успешно изабрани производи са 3Д сликама могу значајно побољшати пропорције.

Немојмо занемарити животињске обрасце. Сматрају се активним и треба их дозирати. Добро је ако тиграсти или леопардовски узорак украшава уста-залијевање дијелове тијела, а оне области које требају корекцију ће покрити монокроматске закрпе.

5модни стилови одвојени купаћи костими

Која врста купаћих костима ће се уклопити у гардеробу дама са бујаном? Предност се даје корективним моделима - са добрим затезањем и високим седиштима. Потребно је допунити слику погодне мрежасте тунике или прозирног пареа, који ће сакрити грешке фигуре и дати самопоуздање на плажи.

Танкини

Сматра се да је овај модел одвојен, али да маску не подсећа ни на један комад. Гаћице средњег или високог слијетања у комбинацији са врхом или мајицом могу сакрити грешке на слици. Овај купаћи костим ће сакрити стомак и наслаге са стране.

Присуство широких нараменица ће пружити неопходну подршку грудима. Даме са масивним попрсјем би требало да изаберу једнобојни купаћи костим или производ са шареним панталонама и глатким врхом. У присуству бујних бокица гаћице покупити тамне и највише затворене, а на врху - узорком, могуће са руцхес и драперије.

Сепарате Стимдресс

У овој верзији, гаћице се не надопуњују врхом, већ пуном хаљином која покрива задњицу. Уз све то, Свимдресс - посебан модел који се не може носити без дна. Дизајнери нуде раскошне купаће хаљине и мршаве моделе, као и џемпере од врха и кратке хлаче са сукњом.

Халтер

Присутност трака на врату омогућава вам да визуелно проширите рамена, што је важно за масивне бокове. Халтер са подвезом у комбинацији са високим панталонама ће уравнотежити пуну фигуру и сакрити вишак. Као иу случају других варијанти одвојених купаћих костима, производи са различитим бојама горње и доње стране су добродошли. Остављамо отисак на мање експресивном делу фигуре и маскирамо облачне форме једнобојном тканином. Ако су пропорције размјерно задовољене, можете одабрати обичан или потпуно тискани купаћи костим.

Ако је грудни кош висок и нема потребу за посебном подршком, тада се у гардероби писхнотело модне жене може појавити купаћи костим. У присуству широких рамена, банда је непожељна, а за додавање широке еластичне траке класичне гаћице - кратке хлаче или превисоки модели учинит ће слику тежом. Важно је да врх и дно купаћег костима изгледају исто. У присуству трака, лакше је постићи усаглашеност са пропорцијама, а уз опцију типа банде треба бити опрезан.

Спортски Бикини

Спортски купаћи костими су елегантног дизајна и одликују се практичношћу. Они су допуњени широким тракама, удобним кукавицама у облику кратких хлачица или гаћица. Спортски купаћи костими се шиве од еластичних и густих материјала, а боје су различите - од црних и белих до шарених, са контрастном комбинацијом бојапожељно. У таквим моделима могу бити декоративни или функционални затварачи, везице, пластични гумби.

Купальник по типу тела

Власници бујних кукова и безизражајне попрсје захтијевају купаће костиме с набора и набора на врху. Добро доказани модели са надстрешницом на стезнику. Широка лоптица ће учинити равну грудицу бујнијом и уравнотежити масивне стражњице.

Ако струк није танак, потребне су панталоне са ефектом истезања. Обично се ради о моделима супер-еластичних и густих материјала. Тешко је дуго ходати у таквом купаћем костиму, али ако се морате показати у пуном сјају, онда ће такав модел помоћи. Љубитељи удобности могу купити класични сплитски купаћи костим са гаћицама средње висине и додатним огртачем.