Омотница са квачилом - помоћна пословна жена

Свака модна жена има у арсеналу неколико различитих торби. Ако желите да допуните колекцију новим модним моделом, обратите пажњу на оригинални омотач квачила. Ова врста торбе постала је релативно популарна релативно недавно, али је врло брзо постала популарна.

Какав је то модел?

Спојница са ковертом је оригинална равна врећа која је добила име из неког разлога. Стварно изгледа као омотница, једна страна врећице се састоји од четири дијела, који се међусобно преклапају с преклапањем, баш као и кутови омотнице.

Торбица се отвара нагињањем горњег “троугла”, а као причвршћивач се користи магнетна копча.

Величина торбе може бити различита. Дакле, велики омотач квачила је савршен за пословне слике, у њему можете једноставно смјестити пословне папире и друге потребне ствари.

Минијатурни женски омотач је додатак вечерњем изгледу, у њега можете ставити само огледало и чешаљ.

Направи различите слике

Фотографије разних слика, допуњене канџама у облику омотнице, омогућавају нам да закључимо да је овај модел универзалан, али морате бити у стању да исправно изаберете ствари да бисте створили хармоничан лук.

Бизнесимаге

Велика кожна куверта је додатна опрема за пословну даму. Огромна торба са канцеларијским костимом се не хармонизује, а овај тип квачила изгледа модерно и омогућава вам да држите при руци неопходне документе, таблете и друге неопходне ствари за рад.

Боата на моделата за имиџ бизнеса треба да биде неутрална. Црна или беж спојка ће изгледати сјајно.

Цасуал лоок

Практични омотач квачила је савршен за свакодневне лукове. И, одговарајући на питање, шта носити ову модерну торбу, можете безбједно одговорити - са било чим. Једини изузетак је спортски стил одеће, са њом се не комбинира ни једна врста квачила.

Можете носити коверту са различитим хаљинама, сукњама, панталонама или кратким хлачама. Ципеле се могу носити и на било који начин, савршено се уклапају и класичне пумпе на пети и тенисице на клину.

Не само кожна торбица, већ и модели од текстила или, на примјер, од сламке, могу се користити за свакодневне слике. Ткане торбе у облику омотача су одличан избор за свјежи љетни изглед.

Боје торбица могу бити различите. Можете одабрати модел неутралне нијансе, бијели квачило је универзално рјешење.
Али свијетле торбе неће изгледати мање привлачне. Можете купити црвену, светло плаву, ружичасту,Емералд цлутцх. Главна ствар је да се светла торба хармонично уклапа у ансамбл.

За омладинске летње слике можете користити клонове киселих нијанси. Али у овом случају, потребно је задржати боју са другим елементом ансамбла. На пример, можете носити беле патике са везицама исте нијансе као и торбицу.

Вреће квачила за штампање такође добро функционишу за свакодневни изглед. Али ове кесе су најпогодније за једнобојне одеће.

Сваки дан можете купити коверту са патентним затварачем са дугачким ременом. Овај модел је практичнији и практичнији за употребу, јер се не може отворити чак ни када падне, а можете га носити на рамену без држања руку.

Вечерне слике

Минијатурна верзија омотача у облику омотача савршена је за вечерње лукове. Он не може имати ручку или бити допуњен дугим ланцем да носи торбу преко рамена.

Универзално решење за вечер су црне канџе, као и злато или сребро. Осим тога, често се за вечерње верзије торби користе оригинални материјали. На пример, може бити вештачка кожа "испод рептила", крзно са кратким или, напротив, са дугим дремком. Популарне вечерње спојке у облику коверте са баршунастом површином.

Декор вечерње верзије коверте може бити веома разнолик. Користите шљокице, перле,каменчићи, перје и још много тога. Међутим, много накита није увек добро. Боље је изабрати торбу која има дискретан и елегантан декор.

Значениа модель

Спојница са ковертама није само модерна ствар, већ и универзални прибор који је идеалан за креирање разних слика. Ове торбе нису погодне само за спортске и, можда, етно стил одеће.

Упркос релативно малим димензијама, квачило је потпуно функционално. У велике торбе можете ставити пословне папире и друге потребне ствари за рад. Али чак и вечерња торба садржи огледало, кутију са прахом, руж за усне, минијатурну бочицу парфема и паковање влажних марамица. Међутим, не треба заборавити да не треба преоптерећивати квачило, не би требало да личи на куглу, јер ће изгледати неестетски, и биће изузетно неугодно држати је у руци.