Опенворк рукавице: украсите своје оловке

Навикли смо да носимо рукавице како бисмо заштитили руке од хладноће или других штетних ефеката. Међутим, овај додатак се често користи за украшавање слике. На пример, мало је вероватно да ће рукавице од акушера да пруже адекватан ниво заштите, али су сасвим способне да постану спектакуларан додатак.

Какви су они?

Прво морате да схватите шта су женске рукавице.

То могу бити:
  • плетене или кукичане шаблоне, користе памучно или мешано предиво за плетење, као и фину вуну;
  • мрежасте рукавице;
  • модели чипке ;
  • модели од текстила или коже са перфорацијом.

Различите опције се носе у различита времена. Кожне рукавице са перфорацијом или модели који су повезани са шаблоном вуне или пређе од лиснатог влакна носе се у јесен пре почетка хладног времена. Памучно плетене летње шарене рукавице. Модел чипке или мреже дизајниран је да допуни вечерње слике.

Разликовати дужину рукавица:
  • скраћени, који једва прекривају зглоб;
  • кратко, овај модел затвара руку за 4-5 цм изнад зглоба;
  • издужени, до средине подлактице;
  • дуге, до лакта;
  • "Опера", изнад лакта.

Потребно је одабрати дужину узимајући у обзир стил одијевања. За вечерХаљине без рукава су савршене дугачке шарене рукавице. Кожни модел може се носити с капутом од три четвртине. Носите рукавице са рукавима.

Стилови

Поред уобичајених затворених рукавица, производи без прстију су веома популарни. Ово могу бити рукавице, ова опција изгледа као да су прсти одсечени обичним рукавицама.

Ту су и тајице, ово је врло једноставна опција, као што је скраћени рукав. Одржавају се због еластичности тканине. Али ово није најпогоднија опција.

Да би се употпуниле вечерње хаљине, бира се отворени модел који потпуно отвара прсте;

Шарене рукавице могу имати различите боје. Али најсвестранија и, сходно томе, најпопуларнија опција су црно-беле рукавице. Овај додатак ће одговарати одјећи готово било које боје.

Што се тиче других боја, не постоји модерна схема боја за рукавице од акушера. Додатна опрема бира се или у тону заједно са, или на принципу контраста.

Декор

Рукавице по правилу имају лаконски декор, јер чипка или плетени узорак већ изгледа спектакуларно. Али још увек понекад за декорацијукористити сатенске траке, каменчиће, перле, бисере итд.

С что сделать?

Шарене рукавице могу бити допуна разним сликама, али се, наравно, често носе са вечерњим хаљинама. Често користите додатну опрему да бисте направили слику венчања.

Евенинг имагес

Чипкасте рукавице или модели са танким мрежицама су најпогоднији за вечерње ношење.

За хаљину с отвореним раменима треба одабрати дугачке рукавице. Боја се бира на принципу контраста или боје хаљине. На примјер, црној хаљини можете носити црне и бијеле или црвене рукавице.

За вечерњу хаљину, можете носити и затворене рукавице и рукавице или моделе који се носе на једном прсту.

Дозвољено је носити наруквицу или прстен на сатенским рукавицама, али ако се изаберу рукавице од чипке, боље је не носити накит.

Веддинг Имагес

Ако се одабере традиционална верзија вјенчанице, рукавице се могу одабрати, бијеле и обојене. У другом случају, потребно је одржавати боју рукавица другим прибором. На примјер, можете носити ружичасте рукавице до бијеле вјенчанице и одабрати ружичасти појас.

Ако се изабере обојена хаљина, онда се рукавице могу ускладити да се поклапају. Тодаи атмодне ајвори вјенчанице, у овом случају, можете одабрати рукавице или тон на тон, или бијеле. Можете задржати боју рукавица тако што ћете одабрати белу квачило за вјенчање.

Свакодневне слике

Шарене рукавице могу бити укључене у свакодневни изглед. На пример, овај додатак од фине чипке ће изгледати лепо са летњом хаљином романтичног стила. Посебно добро надопуњују рукавице у ретро стилу. Танке рукавице од рупчића мало дуже од ручног зглоба изгледају сјајно са обученом хаљином са пуном сукњом.

Заштитне рукавице израђене од перфориране коже или плетене од фине вунене пређе носе се с вањском одјећом. Такви модели могу се носити са јакном, кардиганом, плаштом или капутом.

Изузетно дуге моделе треба носити с капутима или јакнама које имају рукав од три четвртине.

Брендови

У актуелним колекцијама најмодернијих дизајнера можете видети спектакуларне рукавице. На пример, модна кућа Цханел нуди модерне женске дуге рукавице од танке коже са перфорацијама. Ове рукавице изгледају као да су направљене од кожне мреже. Такав модел се може носити на хладном љетном дану или у топлој јесени, не можете их скинути у затвореном простору, јер модел не држи покрет.

Изгледне рукавице од ружаГиоргио Армани. Ово је кратки модел ткане чипке. Длан рукавице је уткан у облику решетке, а манжетна је исплетена са отмјеним шаблоном.