Оригинални квачило са ресама

Фринге као декор данас се врло често користи. Овим елементом можете украсити не само одећу, већ и додатну опрему. Занимљив детаљ слике може бити спојка са ресама.

Фринге и његова улога у историји моде

Реса је плетеница којом слободно висеју нити или везице. Индијанци се сматрају "изумитељима" руба, њихови костими су често украшени сличним декорима.

У Европи, рубље је ретко коришћено за украшавање одеће, али се тај елемент често користио у унутрашњем уређењу. Али након појаве неформалних трендова, као што су хипији, у костимима су почели да се користе ресице.

Временом је овај елемент декорја надишао субкултуре и постао чест гост на модним подијима. Његови делови се користе за украшавање торби. Фотографије оригиналног квачила, украшене ресама, побринуће се да овај додатак буде достојан да се појави у гардероби сваке модерне жене.

Какви су они?

Модерне мале торбе са ресама, најчешће, израђене су од коже или антилопа. Боја вреће може бити неутрална (црна, сива, беж) и свијетла.

Облик модерне торбице је обично правоугаони, али су могуће и друге опције. На пример, торба у облику полукруга или срца.

Може бити другачиједужина реса Може бити прилично кратко, ушивено у неколико редова. Или веома дуга, дужина ресице често прелази дужину торбе. У већини случајева, ресица има боју квачила, али је могуће користити и контрастне комбинације.

Торбица може бити без ручки, а онда се носи у руци. Или имати дугу траку за ношење преко рамена

С както облечение?​​

Многи верују да је квачица са ресама елемент етно-стилског костима. Заправо, обим ове оригиналне додатне опреме је много шири. Погодан је за креирање вечерњег изгледа, а за лукове за сваки дан. Размислите шта да носите са таквим квачилом.

Хаљине

Разноврсне хаљине су савршене за квачило са ресама. То могу бити модели цасуал фит - хаљина у облику трапеза, равне широке тунике, хаљине са сукњом. Ова додатна опрема за креирање љетног изгледа изгледа сјајно, може се носити са свијетлим хаљинама и сундрессесима.

Можете носити торбе са ресама и пословном хаљином. Међутим, ресице у овом случају треба да буду кратке, а сама квачила треба да има јасан правоугаони облик.

Да би се створила пуноправна слика, боја спојке је подржана у ансамблу неким другим додатком, на пример, појасом.

Сукње

Тренд слободне сезоне сукњекомплекс са малом торбицом, украшен ресама. Посебно успешни су сетови са сукњама сунца, трапеза или звона.

Шортс

Хлаче и квачила за шишке су веома успешан пар.Смеђа торба од антилопа украшена дугим ресама савршена је за трапер кратке хлаче. Ансамбл ће бити употпуњен клинастим тенисицама или сандалама.

Хлаче

Торба квачиласа ресама, комплетна са мршавим панталонама или хлачамаизгледаће посебно успешно. Али неће бити мање интересантног сета, ако одаберете модерне широке панталоне од лагане тече тканине на високом појасу.

Џинси

Спектакуларни ансамбли могу бити направљени квачилом, украшеним ресама, у комбинацији са траперицама. Траперице могу бити од најразличитијих стилова, али уски модели са „подераним ефектом“ изгледају посебно импресивно.

Са џинсом, торба са квачилом на дугачком ремену или торбици коју треба носити у рукама изгледа одлично. Већина торби са различитим нијансама смеђег изгледа са плавим фармеркама.

Неколико успешних лукова

Квачило са ресама може бити одлична допуна различитим сликама. Ево неких веома успешних лукова:

  • Носимо плаве танке траперице са јарко црвеним плетеним џемпером са узорцима плетеница. За ансамбл покупите антилопчизме, црни уски ремен и црна полукружна спојка са дугим ресама на дну.

  • Бела хаљина у облику трапеза, кукичана, биће употпуњена уским смеђим ременом са тамним сандалама од трешње на платформи и смеђом квачицом у облику круга, украшене ресама око периметра.

  • Носићемо дечије џинсове са замотаним ногавицама са сивом ролком, графитним превеликим слободним капутом и лакираним чизмама. Крај ансамбла ће бити смеђа спојка са дугим ресама.