Откриј тајне бијеле кошуље с траперицама

Универзални дует - бела кошуља са траперицама - мора бити у ормару било које модерне жене. А за то постоји много разлога, од којих је главно то што се може користити за лако креирање слика у већини стилских праваца. Али под условом да дивна дама зна како да изабере прави модел и са чим комбинује.

О некоторих функциах дует

Правилно ношење бијеле кошуље с траперицама сматра се врстом умјетности међу модним стилистима, јер су погрешке у сликама у детаљима.

Дакле, кошуља. За такав дует, стилисти препоручују да обратите пажњу на полу-позитиван и лабав рез. У исто време, изузетно је важно да се сачува оригинална мушка одлика овог комада одеће: класична огрлица или постоље, џепови на грудима и дуги рукав са манжетом. Што се тиче дужине, приоритет у овом случају су издужени модели, који, ако је потребно, могу бити потпуно или делимично увучени иза појаса и остављени да слободно падају. Што се тиче тканине, постоје одређени захтеви: пожељно је одабрати матиране, благо грубе тканине које настављају тему трапера. То јест, избор може пасти на фланел, гребен или лан. Занимљива палета боја бијеле кошуље. У овом случају не ради се о инклузијиосновни тон отисака или нијанси и сам ред белог Бисер, млеко, снег, дим, крем, крем, љиљан и многи други, који су изабрани, судећи по фотографији лоокбоок-а у зависности од врсте боје.

Други елемент дуета - траперице - такође заслужује одвојено разматрање. Класичан модел у овом случају су класичне равне фармерке. Савршено се уклапају у готово све модерне просторе и падају на било коју врсту фигуре. Али не заборавите на практичне "момке", сужене и враћене моделе. Све наведене опције су уједињене у дуету уз разматрање само једне ствари - класичне просјечне или прецијењене линије струка. Што се тиче истих тканина стилисти препоручују да пажљиво погледате на моделе, ушивене од средње или високе густине трапера. Али схема боја може бити било која и заснива се искључиво на томе у ком правцу и за коју прилику се бирају бела кошуља и траперице.

С обзиром на горе описану разноликост, важно је разумјети како правилно одабрати елементе дуета.

Правила за избор

Да би девојка у траперицама и белој кошуљи изгледала елегантно, требало би да научите неке од карактеристика избора компоненти овог дуета.

Прво, исправно је, у складу са својим типом боје, изабрати нијансу бијеле кошуље. Дакле, за "Пролеће" се префериракремасти тон или екру, за “Јесен” - кремасти или кремасти, за “Лето” - бисерно или сиво-бело, а за “Зиму” - слоновачу, снежно белу и задимљену белу боју. Што се тиче тона другог елемента дует - јеанс, он је одређен случајем за који се слика прави. Тако су тамноплави или црни џинс погоднији за пословни изглед, а свијетле нијансе младе траве, наранче, пијеска, жуте и многе друге погодне су за улични стил.

Друго, изаберите прави стил у зависности од случаја и силуете. Тако, класични модел фармерки, у комбинацији са бијелом кошуљом која се опушта, остаје универзални модел. За улични стил препоручују се “слимфити”, “боифриендс” и модели са раширеним линијама кољена. Ове фармерке се могу комбиновати са било којом белом кошуљом. Али, да би се добила појава мало романтике, подесите облик "обрнутог троугла" или "правоугаоника", као и да надокнадите недостатке опција џинса у високом струку у фијансираном куку. Али најважније је запамтити да у овом дуету треба категорички напустити подцртани трак џинса, чак иу случају када је кошуља увучена само делимично напред или потпуно слободно тече дуж кукова.

Тајне комбинациј

Изгледа да је жена у бијелој кошуљи и траперицама, под условом да су исправно одабране,Већ изгледа лијепо и може употпунити свој имиџ само бродовима и успјешном торбом. Али лепота овог дуета лежи у чињеници да пратећи елементи изгледа могу да укажу на стилску оријентацију лука.

Дакле, да би се створила слика у правцу бизниса, предивним дамама се саветује да у белу кошуљу и траперице додају опремљену јакну, пумпе и поштанску торбу. У хладнијем периоду ваља размотрити издужени капут или вунени или кашмирски капут и ципеле које треба замијенити чизмама. Али чизме су строго контраиндиковане, посебно ако су ушивене у фармерке.

Бела кошуља испод траперица савршено се уклапа у лежерне и уличне стилове. Да бисте направили слику, дуету можете додати прслук, џемпер, кошуљу без рукава, обрезане тренирке или јакне. Нема ограничења као одећа: то могу бити кожне јакне, већ споменути капути, капути класичних и Овер-сизе капута, крзна или напуханих прслука, кабаница или стилизираних крзнених капута. Ципеле такође не подлежу посебној "цензури". Унутар описаних праваца, прикладне су и елегантне ципеле и патике (мада потоње само под условом да су једини спортски елемент). Једино што стручњаци за стварање слике инсистирају је правило: што су уже траперице, то је пета већа.

Стилисти препоручујуобратите пажњу на описани дуо у контексту укупног белог изгледа. Траперице су у њему одабране у бијелој боји иу слимфит резу, употпуњене плетеном џемперком са дубоким вратом и високим чизмама у којима су ушивене траперице. Једина ствар коју не би требало да одаберете све у једној нијанси беле.

Додатна опрема

Одвојено разматрање захтева украс. Бијела кошуља у овом случају дјелује као својеврсно платно, на којем се наглашавају костимирани накит, шалови и ремени. Дакле, накит мора бити светао и масиван, шалови или шалови - у тону или контрастној нијанси фармерки, а појасеви блиставо означавају границу између бијеле мајице и траперица.

У закључку, остаје само напоменути да бијела кошуља с траперицама мора постати дио основне гардеробе било које модне моде, јер уз овај дует можете створити много стилских слика.