Отворени грудњак: ваш асистент у креирању сензуалне слике

Саставни дио женске гардеробе је рубље које обавља разне функције. За другачији облик дојке и испод сваке одјеће, одабран је одређени тип грудњака који се разликује по величини, врсти причвршћивача и конфигурацији.

Младе љепотице изгледају привлачно, па преферирају грудњаке са посебним својствима. Да би се нагласила прелепа биста и њена неодољива, користи се отворени грудњак. Ова јединствена ствар уноси мистерију и романтику у слику, благо отвара вео женске природе и наговештава беспрекорност и савршенство линија и облика.

Модели

Карактеристика отворених грудњака је облик чашица у облику полумесеца, које отварају горњи део груди. Оне могу бити двоструко обликоване, обликоване или пусх-уп чаше, укључујући вертикалне, хоризонталне, дијагоналне или закривљене шавове.

Вјерује се да би на раму требао бити грудњак с отвореним шалицама, затим облик задржати боље, а груди визуално постају тонизиране и лијепе. Није искључена опција отвореног стезника без оквира - ова врста платна одговара девојкама сасмалл бреастед. Нарочито еротски изглед производа без нараменица, фокусирајући се на прекрасан деколте и отворена рамена.

Погледи :

 • Ундервире (пластични или жељезни лукови).
 • Са силиконским чашицама без нараменица ( Невидљиво ).
 • На оквиру са широким тракама (Ангелица модел).
 • Са отвореним чашама до нивоа брадавица (модел "Брасиере" ).

Избор модела је одређен величином, обликом дојке и сврхом доњег рубља. Разноврсни асортиман вам омогућава да одаберете савршен грудњак за отворену хаљину.

Најбољи избор за девојке са суженим попрсјем је Брасиер грудњак који подупире дојку рамом и пружа максималну удобност при кориштењу отворене одјеће.

За просечан попрсје погодан је модел под називом вандербра , који је подржан посебним тракама на странама и тракама које се налазе у средини чашица у центру гравитације.

Такви модели су понекад допуњени хелијумским или пјенастим уметцима који додају волумен груди.

Модни иновации

Модерни модни дизајнери нуде велики број иновативнихмодели који играју улогу коректора облика дојке и дају завођење женском телу. Балцонетте је у великој потражњи - посебан облик грудњака на оквиру са ниским шалицама. Таква ствар је неопходна за објављивање када се користе хаљине са дубоким деколтеом.

Ипак, стилисти упозоравају жене великим грудима и савјетују такве моделе, јер се повећава дојам големости горњег дијела тијела и попрсја.Које грудњаке можете носити на великим грудимакако бисте нагласили своју индивидуалност и природну женску љепоту? Одговарајуће је користити "минимизаторе" са ефектом повлачења или неконсолидованим моделима без уметака, направљених од ажурног материјала са рељефним узорком.

Елегантно изгледају чипкасти производи са везом или рељефним декоративним елементима са широким тракама, причвршћени на полеђини са неколико кука.

За мале груди, прихватљиви су грудњаци са џеповима за силиконске јастучићенаправљени од густе еластичне тканине, причвршћени са једном куком на леђима или дугме на предњој страни.

Просјечан попрсје може се показати у најбољем случају примјеном отворених модела са широким тракама. Избор модела за отворену одјећу је важанузимају у обзир не само свој укус и модне навике, већ и поштовање догађаја, женску грађу и стил одијевања. Важно је да модерна новина не поквари цјелокупни дојам и складно се уклопи у стил и женски имиџ.

Могућности доњег рубља

Грудњак са отвореним врхом је у досад невиђеној потражњи јер моделира силуету, даје слику и романтику, наглашавајући женску сексуалност и природну љепоту.

Ова једноставна и неопходна ствар чини чуда, ефикасно претварајући изглед и претварајући дјевојке у секси љепотице.

Власници малих груди могу визуелно повећати јачину звука користећи специјалне моделе са силиконским уметцима и јастучићима од пене. Шармантан свечани изглед помоћи ће да се креирају производи са подвезом без трака, подизање груди и приказ шик рамена, луксузни деколте и леп врат.

Такви дизајни се могу примијенити на вечерње хаљине, блузе с ниским вратом, сундрессес без бретела и отворене хаљине.

​​

Модерни дизајнери су се побринули за младе љепотице и жене у соку, пружајући велики избор моделабрасови различитих боја. За вечерње догађаје, свијетле чипкасте моделе бордоа, марсале, азурне, небеске плаве, ириса или кораља стављају се под свијетле хаљине. За кућни стил стриптиз, каросерије, беж, крем моделе су погодни, а на еротском схову можете носити црвени, црни или тамно плави грудњак.

У зависности од укуса, користи се деликатна ружичаста, тајанствена јоргована, спектакуларни златни или суздржани узорци менте са транспарентном или обојеном чипком. Разноврсност модела омогућава свакој девојци да изрази женску суштину и да покаже своју индивидуалност и неодољивост.

Критеријуми за избор

Приликом избора доњег рубља, треба се руководити правилом златне средине, како се не би чинило превише отвореним за друге, па чак ни вулгарним. Важно је запамтити да одређена мистерија на слици само привлачи припаднике супротног пола, изазива узбуђење и жељу да се добије жена.

За врло разоткривајуће одијеле прикладне су отворене грудњаке које обављају корективну и декоративну функцију. Требало би да буду удобни и правилно одабрани производи који могу ефикасно трансформисати фигуру и показати другима најкорисније аспекте екстеријера.

Ако идете на секуларну забаву, можете носити грудњак без нараменица испод хаљине с голим раменима, који ће показати заводљив деколте.

Захтеви за рубље :

  \ т
 • Обезбеђивање удобности и удобности.
 • Уклоните формирање набора на леђима или пазуху.
 • Постављање без нараменица за оптимално подизање груди.
 • Оквир не би требао стиснути тијело.
 • Тесно постављање дојки у чашама.

Приликом одабира грудњака, важно је обратити пажњу на врсту материјала, јер густина и структура тканине утичу на својства производа и на способност да подрже дојку. Најпопуларнији су чипкасти узорци са сатенским уметцима. У атракцију се додају производи од гипура са малим тракама полиестера.

Младе модне жене за отворену деколтеа примјењују моделе од комбинираног материјала - најлона, атласа, венецијанске чипке и танке решетке. Сваки модел је јединствен и у стању је представити женску слику на различите начине, нагласити шарм, природни шарм и додати романтику у изглед.

Отворени грудњаци обављају функцију еротског доњег рубља, а омогућују вам и израду свечаних ансамбала и елегантних вечерњих слика. Може носити грудњаке сапреплитање дна чаше за омладинску забаву, која се комбинује са блузом на једном рамену.

Хаљина са дубоким деколтеом и грудњак са силиконским костима погодан је за забаву високог друштва.