Панталке: увек будите у тренду

Полка дот ствари су одећа коју смо познавали још од детињства. Ко не памти слатке хаљине, блузе и сукње са забавним лоптицама, у којима су нас мајке обукле? Онда су нам те слатке ситнице изгледале невјеројатно лијепе. Као одрасли, такође не напуштамо весели отисак. Хаљине или панталоне се могу носити данас из било којег разлога. И ниједна година и градња неће бити препрека томе.

Карактеристике тканине „грашка“

Дуги низ година кружни отисак не излази из моде - само стилови и стилске преференције јавне промјене. Фигура припада категорији класичних слика са универзалном сврхом. Пре него што додате гардеробу женских полка-тачака, морате узети у обзир нека својства отиска.

Величина узорка је толико мала да подсећа на маково семе. Велики грашак изгледа као беба. Величина кругова и густоћа њихове локације су способни за различите визуалне трансформације.

Као што знате, панталоне у грашку чине сваки комад масти. Али велика фигура додаје дупло више волумена. Дакле, отисак са великим куглицамаТреба изабрати само танке и танке девојке. А за гојазне жене препоручује се да изаберете тканине са пјегама или малим грашком, ретко расутим на платну. Иначе ће се ваша хаљина напунити у очима, а слика ће изгледати нејасна.

Густе точкице су одлична основа за шивење завршних елемената. Манжете, залиске, појасеви и набори савршено се допуњују и украшавају обичну одјећу.

Најчешће штампане тканине укључују двије боје - позадину и узорак. Да би се избегла непотребна шароликост, није потребно увести у ансамбл много додатних боја. На пример, униформна блуза светлих пастелних боја одговара хлачама од црне тканине са белим грашком. Торбица и ципеле у овом случају требају бити израђене од бијеле или црне коже.

Прибор за отиске грашка (фото)

У летњем периоду, оптимално је допунити класични образац разним костимираним накитом. Накит треба да понови једну од главних боја панталона. Облик декор је важан. Непожељно је бирати делове са строгим геометријским обрисима и оштрим линијама - дијамантима, квадратима. Погоднији накит са заобљеним или издуженим елементима. Када су перле у огрлици сличне величине као и грашак на панталонама, изгледа елегантно и оригинално.

Шта могу да носим са малим панталонама?

Штампане ствари су добра помоћ.диверсификовати било који ансамбл. Мали елементи слике изгледају дискретно и дискретно. Због тога, до панталона у тачки можете узети пространи чврсти врх, уредне балетне станове и обимну торбу. У овом ансамблу, погодан је за шетњу градом или куповином.

Ако стечене 7/8 полка-дот панталоне употпуните лаганом елегантном блузом, моделирајте ципеле с високим потпетицама, онда можете сигурно отићи на пословни састанак или у уред. Додавањем накита у облику дугог низа бисера и исте наруквице, добијамо спектакуларан изглед за свечани догађај или важан датум.

Фини грашак је погодан за израду вечерњих сетова. Основни модел танких свилених панталона допуњен је прекрасним сандалама на високој стази, прилично уским кожним ременом, елегантном торбом за квачило и лаганим течним шалом. Ципеле и појасеви морају бити дизајнирани у једној боји. То ће помоћи да се акценти дистрибуирају и да се достави штампа.

Тренд тренда: плаве и беле панталоне

Демократска боја је идеална за скоро сваки облик. Једнако је добро усклађен са тамном или светлом јакном, која носи ведро обојен врх или долчевиту.

Ако имате широк модел плавих хлача са бијелим точкицама, онда ће се савршено надопунити бијелом, крем или блиједо жутом блузом. Додајте ефекат ансамбла који ће помоћи светлом и привлачном.прибор. На примјер, сунчане наочале у широком бијелом оквиру, мала торбица, велике перле или наруквица за волумен.

Могуће је додати један или два објекта са геометријским обрасцем у сет грашка. Треба да будете опрезни са овим решењем да не бисте стилски изглед претворили у апсурд. На пример, за плаве уске панталоне додајте смеђу кожну торбу и антилоп-ципеле. Набавите елегантно класично одело. Али ако се овде уведу наранџасто-беле тачке пругастих чарапа, онда се пред нама формира смели улични изглед.

Са чиме носити беиге грашка?

Ове хлаче су најбоље одабрати врх исте боје, који се разликује за један или два тона. Светли додаци могу да диверзификују лук и дају му стилски изглед. Изаберите лепу торбу, појас, наруквицу једног стила. Беж хлаче су добро комбиноване са смеђим, зеленим, маслинастим, ружичастим цветовима. Танки тиркизни шал са малим белим куглицама првобитно изгледа. Захваљујући богатим тоновима прибора, бледа база ансамбла ће блистати новим бојама.