Пиџама стил у одећи - ултрамодерни модели за свакодневни живот

Међу огромним бројем различитих стилова, најмлађи је можда доњи веш. Ово није ништа друго него тренд одеће, веома сличан кућној пиџами за спавање или женско доње рубље. Модне одеће карактеришу простране ствари, без јасних облика силуете. Пиџама стил одеће је чврсто стекао популарност међу светским звездама и секуларним женама моде. Да ли је постала занимљива обичним људима и како се може носити необичан модел у свакодневном животу? Окрећемо се савјетима стручњака модне индустрије.

Пиџамски стил - шта је то?

Убрзо након Долце & амп; Габбана 2009 у свету моде почела је гласно да говори о новом необичном правцу. Инвентивни дизајнери увели су у гардеробу многе предмете кућне ношње. Циљ Италијана је био да покажу женску сексуалност и интимност. Дизајнери високих уметности изражавали су у прелепом току људског тела, вешто прекривени спаваћицама и пиџамом.

Међутим, култни дизајнери из Италије са само малим напрезањем могу се сматрати законодавцима тренутног тренда. Њихова заслуга се састоји у оживљавању некадашњег интереса за пиџаме, које је Јохнни Версаце први пут увео средином деведесетих.

Револуционарна збирка чувеног кулинарства састојала се од бестежинских и летећих хаљина, ушивених од најфиније свиле и њежног сатена. На модној писти сјенули су модели обучени у корзете, сукње са високим прорезима, прозирне пегноирс, панталоне и кошуље, имитирајући пиџаме. Бројни гледаоци и строги критичари прихватили су иновативну идеју банг. Успех нове колекције и почетак пиџамског стила.

Тканина стрипед тренда

Ормар за доње рубље је по облику сличан традиционалној одјећи за спавање. Главни трендови пајамског правца нису много, али у целини дају јасну идеју о необичном начину.

  • Тканине- лагане, проточне, добро прозрачне. Обично је то памук, природна свила, сатен.

  • Црои- слободне линије силуете, сличне моделима кућних пегноирс и пиџама.

  • Боје- Преферирају се мирне суздржане боје: плава, сива, беж, бела. Мање уобичајени модели обојени су свијетлим, засићеним бојама. Геометријски или цветни отисци су погодни као боје. Егзотичне фантазијске слике на тканини изгледају необично.

Модеран пиџамски стил ефективно представља хаљине, сукње, блузе, хлаче, кратке хлаче.

Како носити праву одјећу у стилу доњег рубља?

Пиџамски изглед карактерише нетривилитет и деликатна деликатност. Важно је да љубитељи доњег веша имају осећај пропорције који не дозвољава прелазак линије која раздваја стилски имиџ од баналног лошег укуса. У супротном, други вас могу одвести за распршену даму, само што су устали из кревета, у журби, заборављајући да промијене костим.

Било би мудрије комбинирати појединачне “пиџаме” дијелове са познатим свакодневним стварима. На пример, деликатна сатенска хаљина са чипкастим украсом изгледа добро са строгом јакном, мушким смокингом и моделним ципелама са високим стилетом. За простране свилене панталоне са танком вертикалном траком треба одабрати пословну блузу или кошуљу, мушки стил.

Приликом састављања модерних слика, потребно је искључити из постављених тема чврсто постављене отворене мајице и мале ципеле. Пиџама одећа је веома захтевна по женској структури. Танке свилене хаљине изгледају добро само за девојке са савршеном фигуром. Безобличне блузе или широке панталоне одговарају власницима високог и витког стила.

Што се тиче прибора, они ће захтијевати повећану пажњу. Светле декорације, светли шалови, спектакуларне торбе - све то ће дати потпуност и логичан закључак елегантном луку. Остаје да додамо да кућни стил захтева беспријекорну фризуру и шминку.

Пиџамастил - успешна звијезда тренд

Целокупан имиџ доњег рубља бирају, по правилу, јавни људи. На забавама и забавама у клубу, стилски ансамбли изгледају спектакуларно и заиста луксузно.

Фотографија Стелле МцЦартнеи је одлична потврда доброг укуса британског дизајнера. Њен сатински комбинезон, направљен од тканине са богатим текстурним узорком, изгледа елегантно и елегантно.

Амерички модни модел Ким Кардасхиан пронашао је добар додатак пиџамама. Простран сњежно-бели кардиган, сребрни сандали и чврсти накит употпунили су стварање модерног лука, који је сасвим прикладан за јавна догађања.

Пјевачица Риханна на сљедећем друштвеном догађају показала је изврсно познавање стила, употпуњујући своје опуштене свилене хлаче блузом упечатљивог златног узорка.