Плава кожна јакна: како се обући и са чиме комбинирати?

Већ дуги низ година кожна јакна није изашла из моде. И за добар разлог. Уосталом, ова ствар је потпуно јединствена: једноставна, функционална, удобна и свестрана. Посебна пажња посвећена је женској плавој кожној јакни, која ће, уз успешну комбинацију са одећом, нагласити ваш облик и истакнути вашу личност.

Како комбинирати ову јакну с другим стварима? Прво, напомињемо да девојке могу да га комбинују са скоро целом гардеробом. Ова ствар је дивна у ансамблу са црним, плавим траперицама, сивим и тамно плавим панталонама, смеђим сукњама и хаљинама, као и ципелама и патикама. Довољно храбар, али комбинација плаве јакне са жутим дном се сматра атрактивном. Ова опција ће нагласити вашу оригиналност.

Шта могу да носим са плавом кожном јакном? Слободно га комбинирајте са монофонском сукњом, као и са хаљином. Пошто је сама плава нијанса дубока и сјајна, није вредно мешања у разним светлим бојама. На овај скуп ствари изаберите оригиналне ципеле или чизме са минималним бројем декоративних елемената. Изгледа одлична комбинација са хаљинама у неколико пастелних боја.

Диван изглед је плава јакна, црне уске хлаче, црне кратке хлаче и масивне чизме. Ова опција ће нагласити лепоту ваших стопала. Међутим, не купујте прекратке гаћице.

На фотографији се види да дјевојчице носе ову ствар без икаквих проблема с пословним одијелима, блузама и другим елементима правила одијевања. Строга сукња, класичне панталоне,Бела блуза и занимљиве једноставне декорације учинит ће ваш изглед свијетлим и истодобно строгим. Да би истовремено изгледала женствено, немојте заборавити разблажити ансамбл штиклама.

Да би сте били светли и занимљиви у свом свакодневном прамцу, допуните композицију јакном, кратким хлачама са појасом, а џемпер са тајицама ће вас учинити светлијим. Као ципеле можете одабрати чизме.

Светлији ансамбл ће бити плава кожна јакна, класични плави траперице и чизме или чизме.

Најнекомпатибилније ствари ће помоћи да се утјеловљује јединствени улични стил. Можете комбиновати хип-хоп, романтичне, јапанске. На пример, носите светлу свилену блузу и чипке у плаву јакну за бициклисте. Главна ствар је да се не претјерује и да слика постане концизна.

Ако вам се свиђа нешто са капуљачом, покупите њене панталоне у црном, занимљиву нијансу патика. Изгледаће младалачки и стилски!

Бохо стил се лако може остварити ако ставите бесплатне хипи и боемски стил. Формирати општу слику елемената одеће различитих струја. Само немојте бирати превише разрађене композиције.

Оптимално је комбиновати кожну јакну са етничким мотивима и вишеслојним сукњама. Елементи и додатна опрема постају додатни дио изгледа. Ципеле треба одабрати на основу вашег укуса,искључујући само спортске моделе. Војничке чизме или чизме са чипком ће бити одлична опција у стилу бохо-а.

Ако волите војни стил, купите плаве кожне јакне и каки траперице. Да бисте употпунили изглед, додајте џемпер и чизме налик на камуфлажне узорке.

Плава јакна ће вам помоћи да створите романтични стил ако га комбинујете са хаљинама. То могу бити хаљине са геометријским, анималистичким узорком.

Ако волите роцкер стил, плава одјећа, као што је црна, је врло корисна. Не заборавите одабрати црне тајице или кожне хлаче, црни дрес и неке атрактивне накит.

Да ли вам се свиђа кожни капут модерне плаве боје? Ова боја говори о вашем мирном карактеру, уму и лојалности према партнеру. Људи који преферирају ову боју, чешће од других постижу своје циљеве, јер трезвено процењују своје способности и таленте. Ако поред кожне јакне има много плавих ствари у вашој гардероби, може се рећи да сте независна и мудра особа, не можете замислити како можете живјети без духовне љубави и пажње. Ваш лик је изузетно стрпљив и непрекидан.

Ако се ваше расположење често мења, онда је таква одећа направљена само за вас.​​