Плави дерби у "чистој" мушкој слици

Енглески стил је класик мушке моде, одликује се строгошћу и елеганцијом. Један од модела енглеских стилских ципела је ципела за дерби. Њихова посебност је присуство отвореног типа везивања. Због тога је овај тип ципела удобнији за ношење и ношење.

Класични дербије су доступне у две боје - црне и браон.Али у продаји можете наћи и колор моделе, на пример, плаве дербије.

Шта може бити?

Плава боја аутоматски препознаје мушке ципеле у категорији неформалних модела, тј. Оне које се препоручују за ношење са одјећом слободног стила. Шта би могао бити плави мушки дерби? Дизајнери нуде разне моделе.

Соле

Приликом избора модела, неопходно је обратити пажњу на једини. У класичној верзији, ђон је танак, израђен од коже, има ниску широку пету. Међутим, постоје и друге опције. На пример, ђон може бити прилично густ, направљен од полиуретана. Могуће је сусрести и моделе код којих је ђон валовит. Модели на равном подлогу без пете су мање уобичајени.

Топ десигн

Посебна карактеристика дербија је присуство отвореног типа везивања. Али други детаљи могу да варирају. На пример, можете видети моделе саодвојиви ножни прст или хоризонтални шав на вампу.

Осим коже, антилоп се често користи за прављење плавог дербија, а понекад и дизајнери користе комбинацију ова два материјала.

Традиционални дербији немају декор, али постоје и модели украшени перфорацијама. У овом случају, модел се назива дерби брогуе.

С както да комбинирам?

Хајде да смислимо шта да носимо плави дерби. Пошто је модел неформалан, не уклапа се у пословни стил. Али то не значи да плави дерби не може да носи одело. Потребно је само схватити да би таква комбинација била сасвим прикладна, на примјер, на датум, али не на церемонијалном пријему. Осим тога, одијело је вриједно комбинирати само дербије, које су направљене у складу с класичним канонима.

Уз фармерке и кратке хлаче, можете сигурно комбинирати било који модел плавог дербија. У таквим релаксираним ансамблима савршено се уклапају модели антилопа или на дебелом ђону.

Смарт Цасуал Стиле

Овај стил је прилично слободан, неформалне ствари чине његову основу, међутим, класичне јакне, панталоне или мајице могу бити присутне иу ансамблима. Одабир плавог дербија за такве ансамбле даје предност кожним моделима класичног облика.

Примери лукова :

  • Необичан, али модеранКомбинација плавих цхиноса и бијеле кошуље, сивог вуненог прслука и јакне с истом тканином бит ће изглед. Да би изгледао заиста шик, потребно је додати додатке: плави кожни дерби, тамно плаву лептир машну, црни појас и бели шал.

  • Комбинација класичних црних панталона са тамно плавом јакном може послужити као добар пример елегантног стила. Ансамбл употпуњује кожни дерби у плавој, бијелој кошуљи и плавој кравати.

  • Елегантан ансамбл се састоји од сњежнобијелих цхиноса, плаве кошуље и свијетлоплаве јакне. Овом ансамблу одабиремо кожни дерби плаве боје и црну кравату.

Стиль цасуал

Приликом креирања ансамбала у стилу цасуал, можете безбједно експериментисати.

Примери лукова:

  • Најједноставнији луксастоји се од плавих танких фармерки, плаве трапер кошуље и јарко плавог антилопа. Да бисте додали малу плаву боју, додајте појас од смеђе коже.

  • Можете створити стилизовану сликутако што ћете носити свијетло беж обрезане хлаче и антилоп плаве дербије на голом стопалу. Врх ансамбла представљен је белом мајицом и плавим кардиганом са црном облогом.

Брендови

Плава боја мушких ципела нијеКласични, међутим, модели различитих нијанси плаве боје често се могу видети у колекцијама познатих дизајнера, као иу владарима демократских брендова.

Најпопуларнија опција је дерби класичне изведбе коже или антилопа.Овакви модели ове сезоне нуде брендове Паул Смитх, Валентино, Јимми Цхоо и друге. Али модна кућа Долце & Габбана ове сезоне одлучила је да се повуче из класичне традиције и представила модел плавог дербија, ушивеног од коже са рељефом.