Плишани комбинезон за новорођенчад: важне особине избора

Малој дјеци је потребна родитељска брига и пажња, тако да је важно пружити им одговарајућу његу. Новорођенчад захтевају посебну еколошку одјећу, чији избор зависи од годишњег доба и модерних преференција родитеља. За јесен и пролеће најбоља опција би била плишани комбинезон за новорођенчад са одличним перформансама.

Топли, мекани и отпорни на влагу узорак ће поуздано штитити од негативних природних фактора. Производ се може користити за шетње у инвалидским колицима, за одмор на балкону, посјету поликлиници и другим установама. Главна предност дечије одеће је практичност, удобност и ергономија.

Разноврсност комбинезона

Дјечјој публици се нуде најбољи комади одјеће који пружају удобност дјетету и погодност за родитеље. Можете одабрати једноделни комбинезон са једним или два страна затварача. Посебан узорак се сматра практичним јер траје дуже, прилагођавајући се величини бебе. Узорци са капуљачом штите од ветра, тако да су најтраженији. Разноврсност модела је невероватна и омогућава вам да изаберете производ за сваки укус.

Модели :

 • Са једним затварачем у средини.
 • Са бочним затварачима.
 • Са капуљачом са еластиком.
 • Са ушима.
 • Трансформатор.
 • Спојени или раздвојени.

Пројектни експерименти омогућили су стварање различитих модела који се разликују по стилу и дизајну. У понуди су узорци са одвојивим рукавицама, чизмама, дугмадима, бравама и џеповима. Можете купити предмете са апликацијама у облику панде, зеке, бебе слона, миша или тигра. Шик меда са ушима украшава бебу и задовољава друге. Сви модели су јединствени и аутентични, поседују висок квалитет. Поред тога, дечија одећа испуњава европске захтеве, не изазива нелагоду, иритацију и алергије код мале деце.

Дизајн

За малу децу постоје модели који се разликују по посебном дизајну и стилу дизајна. Можете одабрати комбинезон са ушима налик шумским животињама. Весело расположење и осмех изазивају узорке са сликама животиња и ликова из бајке. За бојење дечије одеће користите везове, аплике, уметке од текстила, коже или баршуна. Сваки модел је прави уметнички рад и демонстрира дизајнерски талент дизајнера.

За сваки укус и боју можете одабрати идеалан модел који ће украсити бебу и поуздано заштитити од хладноће, вјетра и кише. Плишани комбинезони дуго трају, обављају заштитне, декоративне функције и пружају максималну удобност ношења.

Опис тканине

Плиш јематеријал са дугим (до 7-8 мм) пилом, направљен од влакана природног или синтетичког порекла. Производи од памучног платна и влакна на бази свиле, вуне, памука или полиестера су веома тражени. То су меке, лаке и веома удобне ствари са довољно високим топлотним капацитетом, које пружају максималну удобност током рада. Пиле се могу налазити на целом платну или у одвојеним просторима, а само на предњој страни.

Типи плиша в зависимост от типа влакен :

  Лооп.
 • Једнострано.
 • Билатерални.
 • Цут.

Предност плишане тканине је отпорност на прање и деформацију, тако да ствари савршено задржавају своју боју и облик. Плишани материјал се широко користи за шивање костима, комбинезона са ушима, дечије одеће. Узорци се сматрају веома практичнима, отпорни на хабање и мултифункционални. Плишани производи штите бебе од хипотермије и не дозвољавају продирање влаге испод одеће.

Критеријуми за избор

Приликом избора дјечије одјеће важно је узети у обзир многе факторе. Пре свега, производи треба да буду еколошки прихватљиви за здравље деце. Поред тога, важно је заштитити бебу од хипотермије, јер је терморегулација слабо развијена код новорођенчади.

Дечији плиш су у великој потражњи.комбинезон обезбеђује оптимално температурно стање и удобност. Можете изабрати једну или две једноструке или две сплит верзије. Посебно практичан је модел - трансформатор. Коверта када промените положај затварача и дугмади лако се претвара у комбинезон са ногама. Ово вам омогућава да користите производ за спавање балкона и шетње улицама у рукама родитеља. Широк спектар комбинезона вам омогућава да одаберете ствари, узимајући у обзир индивидуалне карактеристике детета, укус и модне преференције родитеља.