Поинтед Тое Стилетто Ципеле - Форготтен Фасхион Тренд

Фасхионисти су свјесни да се мода креће спиралом и повремено се враћа на давно заборављене трендове.Али дизајнери не понављају само моделе који су некада били модерни, већ их и побољшавају.

Међу моделима који су сада на врхунцу моде, потребно је укључити ципеле са оштрим носом на стилету.У ствари, ово су класични бродови, у којима је чарапа продужена нешто више него обично.Неки дизајнери су се ограничили на то да само мало оштрије ножни прст.Али у најнеобичнијим моделима, чарапа није само оштра, већ и издужена, тако да су ципеле стекле веома оригиналан изглед.

Ко је погодан?

Приликом избора ципела, морате се руководити не само "модерно-непромишљеним" критеријумима, већ и узети у обзир особитости ваше фигуре.Дакле, шиљасте штикле су "каприциозан" модел, није за свакога.

Такве ципеле су савршене за витке модне даме са малим стопалима.Чињеница је да издужена чарапа визуално чини ногу ужи (што је добро), али и дуже (што власницима великих димензија очигледно неће одговарати).Међутим, визуелни ефекат продуљења стопала може се изравнати.За ово је вредно:

  • одабрати ципеле са високом петом , што је пета већа, чини се да је стопало мање;

  • да би се добио модел голих нијанси . Беж ципеле се уклапају са бојом коже, тако да се ствара ефекат дугих ногу, али нога не изгледа дуже;

  • да изаберете ципеле са контрастним тримом на прстима . Ако издужена чарапа има боју која је у контрасту са бојом ципела, онда стопало неће изгледати претјерано велико.

Дизајнери не препоручују да носите ципеле с оштрим носом до пуних дама, боље су прилагођени модели са заобљеним или благо зашиљеним прстима.

Модели

Фотографије модерних ципела са оштрим носом ће сигурно одушевити модне, јер ципеле изгледају елегантно и необично.

Поред класичних бродова, дизајнери нуде и друге опције за ципеле са шиљастим прстима. Најпопуларнија опција, наравно, су модели са тракама.

Трака може бити постављена у успону и бити направљена у облику конвенционалне мембране са копчом или имати сложени облик, сличан слову "Т". Друга опција за постављање траке је изнад глежња. У овом случају, трака може бити и танка и прилично широка. Често, дизајнери користе различите декор за декорирање овог детаља ципеле.

Са траком око стопала, пуштају се бродови различитих боја. Жене у моди треба да запамте да ципеле таквог стила визуелно скраћују ноге, осиммодели боја "нуде". Стога, ниске ципеле за девојке са траком треба да буду одабране у беж тоновима који најбоље одговарају боји њене коже.

Још једна могућност за ципеле са петама са шиљатим носом су ципеле са чипком у високим (високим глежњем). То су деми-сезонски модели, носе се у јесен или прољеће.

Палета колор

Разноврсне боје и нијансе ципела задовољавају око. На продају можете наћи ципеле неутралних и традиционалних боја, као и свијетле моделе, укључујући и неонске боје.

Популарне ципеле са отиском. "Предаторски" отисак који имитира кожу леопарда, зебре или змије користи посебну љубав мода. Ципеле које опонашају кожу гмизаваца, могу имати не само карактеристичне боје, већ и олакшање.

Модне жене воле вечерње моделе различитих боја са металним ефектом, као и моделе са разноликом декорацијом. Ципеле са дугим носовима су често направљене од комбинација материјала, на пример, ципеле могу бити антилоп и чарапе лакиране.

Правила ансамбла

Шта могу да носим са штиклама са оштрим петама? Ова ципела се савршено уклапа у групе различитих стилова и стилова.

За канцеларију се исплати купити модел на пети умјерене висине и благо накошеног, али не и издуженог носа. Такве ципеле можете носити с било којим моделима уредске одјеће. Изгледају добросукња за оловке и хаљине за хаљине, са хаљином за плаште или равном оковима за уред. Идеална дужина хаљине и сукње - до кољена, треба избјегавати моделе до средине теле.

У слободно вријеме, ципеле с оштрим носом треба носити уз уске траперице или хлаче, дуљина модела треба бити таква да глежањ остане отворен. Ове ципеле можете носити и са хаљинама у облику слова А или равном силуетом, као и са сукњом било којег стила.

При изради вечерњих слика, ципеле се носе са кратким или дугим хаљинама, као и са елегантним оделом за хлаче.

Брендови

Различити модели са високим петама и шиљатим носом могу се видети у колекцијама Цхристиан Лоубоутина. Ципеле Тед Бакер привлаче модерне комбинације боја и материјала, а Валентино модели привлаче девојке високог стила, јер су дизајнери овог бренда створили колекцију шпицастих пумпи на средњој висини.