Пола сукње на јарму: успјешан модел за шетњу и опуштање

Помоћу пахуљасте сукње можете побољшати прелаз од струка до кукова и створити илузију пешчаног сата - силуету о којој многе жене сањају. Полукружна сукња на јарму ће помоћи девојкама са широким струком или волуметријским стомаком. Овај модел наглашава помп бокова и визуелно мршав.

Уз помоћ кокете, пропорције се могу значајно побољшати, посебно ако је кокета израђена од тканине различите боје . Данас у модним монохроматским сукњама, комбинацијама базираним на смеђим и беж тоновима, комбинација глатке и шарене тканине. Чипкаста кокета или сукња са "ходајућом" ћелијом су такође на врхунцу популарности.

Каква је улога кокете

О предностима спаљене сукње може се говорити дуго времена, али која је тајна популарности модела на јарму? Сукња са јармом никада не излази из моде, поред тога, лако је шивати и сами, поготово када је у питању модел полусунца.

Међу осталим предностима спаљене сукње на јараму:
  • удобан за ношење;
  • погодан за било које доба;
  • фокусира се на заслуге фигуре;
  • изједначава пропорције;
  • наглашава индивидуалност стила.

Кокета често игра улогу декорације за сукњу, па се због дизајна користе перле, елементи чипке, украсни гумби, шљокице, каменчићи итд.може украсити сукњу било ког стила, али то су спаљени модели који изгледају посебно импресивно. Летње сукње на јарму често иду са еластиком. Такви модели су удобни за ношење и не ометају кретање.

Дуге сукње изгледају занимљиво. У овом случају јарам је свијетли елемент слике и обично је украшен детаљима изнад главе, а преко сукње се носи контрастни појас. Дуге сукње на јараму су дизајниране да створе деликатне и женствене слике. У овом моделу можете отићи на састанак или састанак с пријатељима. Производ од свиле, чипке или шифона ће употпунити вечерњу или свечану слику.

Уобичајена гардероба диверсификује сукњу средње дужине са џеповима у бочним шавовима. Такви производи се често шиве од густих тканина, па чак и од коже. Тесне сукње су добре у јесенско-зимском ормару, јер савршено одржавају свој облик и издржавају лоше вријеме. Карирана сукња на јарму ће моћи да диверсификује гардеробу модерне жене која преферира цасуал стил. Жене, у лаконичној форми и минималистичком дизајну, воле обичне сукње од сјајне тканине.

С что объавление

Полусунчна сукња с јармом је у добром складу с одјећом у ретро стилу. Пошто се ретро-тенденције поново потврђују, могуће је диверзификовати слику блузе “у грашку”, пуловер са шишмишом или драматичнимјакна са рукавима и лампом за стајање.

Сукња на јараму је у хармонији са уском одећом, опремљеним кошуљама и ролкама, обичним мајицама и бандо-врховима. Поред проширене сукње на јарам може бити:

  • деним мајица цлассиц цут;
  • сако;
  • светла мајица са натписом;
  • класична леопард принт блуза;
  • Светло горње и одрезано јакно у тонској сукњи.

Сукња у поду ће бити употпуњена лаконичном једнобојном блузом, раскошним врхом с руффовима, спектакуларним врхом за кукичање.

Будући да полусунчна сукња има примјетну бакљу на врху, не смијете је носити с пахуљастим врхом;

Сјајна сукња на јарму ће употпунити мирни врх. Ближа сукња и светлији узорци на њој, што је блуза више пригушена. Једнобојна сукња, блуза у јарким бојама и обложена јакна одговарат ће класичном изгледу.

Обувки и аксессуари

Сазнали смо шта да обучемо са сукњом на јарму, сада ћемо покупити ципеле и прибор. Уопштено говорећи, разлика између тога да ли сукња има јарам или не, не постоји приликом избора ципела. Спаљене сукње савршено се уклапају са чизмама за чамце, чизмама са сталном петом, класичним сандалама. ЛетиБезбедно можете носити сукну од растегнуте тканине са свијетлим кломпе, па чак и сандале.Лисне сукње са спортски обликованим ципелама изгледају добро, али будите опрезни при стварању ансамбла са сукњом на јарму . Кокета даје одређену строгост стилу, а претерана страст за спортским прибором може покварити слику.

Сандале за платформе, елегантне балетне гарнитуре, лакиране коже , чизме, чизме и чак чизме могу допунити сукњу јармом. Избор ципела је одређен дужином и бојом сукње. Што се тиче вреће, овдје се ради о опћем правилу: што је краћа сукња, већа и пространија торба може бити. Маки сукњу треба допунити малом квачицом или кувертом. Сукња средње дужине комбинована је са превеликим торбама и елегантним мрежицама. Необавезна слика диверсифицира врећицу кроз лаконски дизајн рамена.