Полу-сунчана сукња је модерна гардероба за жене свих узраста.

На спомен коцкасте сукње, на памет падају слике девојака-ученица или ликова из јапанских цртаних филмова.У међувремену, пола сукње у кавезу остаје модеран елемент ормара за жене било ког узраста и статуса.

Коцкасти узорак привлачи пажњу и захтијева правилну комбинацију. То значи да не би требало бити других шарених ствари на слици.Поред тога, треба озбиљно размислити о избору саме сукње.На пример, дијагонална ћелија визуелно додаје волумен, а мали геометријски отисак чини слику суздржаном и строгом.

Како одабрати сукњу у кавезу

19)

Плисирана сукња је савршена за сваки дан.Младе девојке су посебно популарни модели на јараму са "ходајућом" ћелијом.На пример, шара на плочи за сукњу може имати дијагонални правац, а шара на јарму - паралелно са подом.

Важно је истакнути неколико успјешних стилова спаљених сукњи:

  • сукња од високог квалитета] - погодан за креирање канцеларијских и свакодневних лукова.Омогућава вам да сакријете мане фигурица и даје силуети заводљив облик;

  • дуга сукња, полусунце у кавезу- често ушивено од густих тканина, као што је вуна.Погодан за ван сезоне.Доброизвлачи силуету и крије пунину кукова;

  • са џеповима у бочним шавовима- практична опција за сваки дан. Добро се уклапа у лежерну одјећу и погодна је за жене свих узраста.

Како ће сукња изгледати на слици овиси о локацији кавеза и његовим бојама. Младе девојке одговарају моделима у светлој ћелији било које оријентације. Зреле жене треба да обрате пажњу на двобојни модел са дијагоналном ћелијом. За пуну су приказани производи са високим уклопом у пригушеним тоновима. Посебно су добре сукње у кавезу на женама са фигуром "обрнути трокут". Фларед цут и геометријски отисак савршено линију силуету.

Опције комбинације

Кошуље са скотским узорком су у савршеној хармонији са долчевинама и џемперима, као и са било којом плетенином високог врата. Приликом одабира врха, предност треба дати производу, чија се боја понавља у шаблону сукње.

Сукње, одсечене са стране, одликују се посебном грациозношћу и савршено савијене. Њих треба носити са смиреним врхом: опремљеном блузом, дугим рукавом или долчевитом. Једнобојни кавез захтева одећу на строг и минималистички начин. Ова сукња ће бити основа за уредску гардеробу и пословне састанке. С једне стране, шарени узорак освежава слику и доноси јојс друге стране, она се спрецава да буде прекомерна, неприхватљива у пословној гардероби.

Са чиме да обучемо светлу сукњу одрезану? Такве опције често бирају младе девојке са добром фигуром, што значи да су плетени џемпери са натписима, монохроматски врхови усјева, сусједне мајице на танким тракама, деним мајице прикладне као одећа за пратњу, траперице. Сукње у кавезу практично нису "пријатељске" са другим узорцима, осим пруга, чија је боја у складу са елементима узорка сукње.

Чипкасту одјећу такођер треба третирати с опрезом. Ако је чипка присутна у завршној обради блузе или врха, онда је ова опција прихватљива, али је непожељно носити производ од чипке у комбинацији са сукњом у свијетлом кавезу.

Црвено-црни и бело-црвено-црни квадрати често се појављују у пунк-ликовима. Кратка полу-сунчана сукња у комбинацији с кожном јакном , црним хлачама и ципелама агресивног дизајна је добра опција за сваки дан. Жене које воле практична решења воле комбинацију: пола сукња + лагана мајица или туртленецк + сако у тамним бојама . Бела блуза и кратки једнобојни прслук, чија је боја у складу са сукњом, диверсифицирају лук уреда.

Како изабрати прибор и обућу

Карирана сукња не подноси каприциозне додатке, али свијетле ципеле и торба су прилично способне за диверзификацију слике. Сваки дан ансамбл ће бити допуњен пумпама ниских потпетица, ципелама са заобљеним прстом и ременом за глежањ, елегантним сандалама . Чизме са широким врховима и чизмама бруталног стила моћи ће да освеже своју гардеробу у вансезони. Препоручује се да носите дугу сукњу са практичним ципелама на моделима мале брзине или средњих пета.

Кратка сукна у кавезу је у хармонији са ципелама, мокасинама, патикама, праговима и патикама . Монохроматски руксак мале величине или торба са дугачким ременом преко рамена може да допуни слику ученице. Сукња изнад колена може се сигурно носити са чизмама. Жене обично користе ову комбинацију како би створиле провокативне и заводљиве слике.

Пуне девојке би требало да изаберу сукњу дужине до колена и ципеле са петама, било да се ради о традиционалним пумпама, чизмама или чизмама са петом у облику обрнутог конуса.