Популарне ципеле са црним клином (46 фотографија) \ т

Ципеле обожавају многе девојке, посебно оне које нису високе. Различите врсте ципела се производе на клинастој пету, али један од најпопуларнијих модела су ципеле са црним клином. Ова врста ципела је једна од најсвестранијих, јер се уклапа у најразличитије сетове.

Клин је нека врста “симбиозе” платформе и пете. То је чврсти ђон, али није раван, као платформа, али је клинастог облика, тј. Шири се према назад. Клин се разликује по висини, ширини и облику. Код неких модела ципеле за тенк су комбиноване са платформом, у таквим ципелама не само да је подигнута пета, већ и предњи део ципеле.

Историческаа поддержка

Историја моде није сачувала име особе која је изумила клин обућу. Познато је само да се такав потплат појавио тридесетих година. Плутани клин је био много јефтинији од традиционалног ђона, па је Италија произвела производњу јефтиних ципела, које су биле тражене међу сиромашнима.

Али права популарност клина дошла је седамдесетих година. И од тада, ципеле на чврстом потплату нису напустиле модне писте, иако је било, наравно, периода хлађења.

Данас је клин врло популаран. На њој се могу видети ципелеколекције модних дизајнера.

Предности

Мора се рећи да су црне женске ципеле са клинастим петама популарне не само зато што је модерно. Жене цијене ове ципеле због практичности, удобности и свестраности.

Такве ципеле могу се користити и за свакодневно ношење, у овом случају вриједи купити модел на клину мале или средње висине. За посебну утичницу можете купити елегантнији модел.

Модне жене цени ципеле за стабилност.Упркос довољној висини клинова, ходање у ципелама на чврстом потплату је много згодније него код модела са петама.

Црна боја ципела чини ове ципеле готово универзалним, хармонично изгледају са ансамблима различитих боја.

Као што можете видјети на слици, црне ципеле могу изгледати другачије. Сваког дана треба да купите модел од мат коже или модерне коже. Суеде ципеле изгледају луксузно, али су мање практичне од коже, јер се брзо запрљају. Стога би ове ципеле, попут модела лакиране коже, било боље оставити за посебну прилику.

Клин може бити чврст или има косину за ђон. Оригинални модели у којима клин има конкавне изрезе. Боја клина и горњи део ципела могу се подударати или битиконтрастно.

Горњи дио ципеле не мора имати причвршћиваче, тј. Сличан је облику чамца. Не мање популарне ципеле са каишем у успону (модел "Мари Јане") или око глежња.

Изгледа добре ципеле са отвореним носом. Рез на прстима може бити прилично мали, или потпуно отворити прсте. Али у сваком случају, пре но што носите ове ципеле, треба да будете сигурни да је педикир беспрекоран.

Ципеле могу имати елегантан дизајн, али вечерњи модели често су украшени различитим декорима. Елегантно изгледа модел са луком. Прамац се може налазити на прстима, на каишу или на пети модела.

Вечерње ципеле могу бити украшене каменчићима или шљокицама, на црној позадини тако бриљантан декор изгледа посебно повољно.

С каким?

Хајде да смислимо шта да носимо са таквим ципелама. Црна ципела ће створити много занимљивих ансамбала. У правилу се у гардероби сваке дјевојке могу наћи ствари погодне за израду ципела.

Црне ципеле изгледају сјајно са расцветаним женственим хаљинама. То могу бити свакодневни модели неутралних боја - беж, сиве и елегантне хаљине свијетлих нијанси - црвене, плаве, наранчасте.

Није потребно носити црне ципеле са клинастом петом и чврсто постављеним омотачем кућишта илисирена

Хлаче и јеанс

Црне ципеле ће направити пристојан пар раширених или широких по дужини хлача од лагано текућих тканина. Модерни тандем чине такве ципеле траперицама. Посебно добро ће изгледати модел с бакљом из кољена, као и траперице, момци, укључујући и подеране. За траперице можете изабрати црне ципеле са декорима трња.

Црне хлаче не би требало носити у сету црних ципела, јер ће ноге изгледати краће него што стварно јесу. Но, хлаче у вертикалним црним и бијелим пругама у тандему с таквим ципелама чине прилично пристојан ансамбл. Као додатак, вреди изабрати чврсти врх или кошуљу.

С скути

Ципеле са црним клином ће добро изгледати са трапезоидним сукњама, као и проширеним сукњама. Одличан ансамбл ће се појавити, ако носите црне ципеле на сунце, ушивене од сјајне тканине са црним точкицама.

Кратки

Шортс умерене дужине ће направити стилски ансамбл са клинастим ципелама. Нарочито повољне ће данас изгледати модерне сукње од свијетлих тканина, као и моделе трапера с маншетама.

Леггингс

Црне тајице у ансамблу са црним ципелама ће створити визуални ефекат продужења.Ансамбл треба да буде допуњен светлом туником или дугом кошуљом коју треба носити са појасом.

Брендови

Удобне ципеле на клиновима попут жена, тако да су црне ципеле са чврстим потплатом присутне у готово свим колекцијама модних дизајнера.

Тако модна кућа Кензо представља моделе на масивном широком клину, који је исте боје као и дубока црна боја ципела. Модели имају декор изреза и златне боје. Вањски грубе ципеле у црном и црвеном асортиману исте марке такођер изгледају оригинално.

Али црне Прада ципеле имају високе клинове боје племенитих метала - бронзу, сребро, злато. Врх ципела има лаконски декор, али клин изгледа оригинално због необичног облика и резбарења.

Црне ципеле Долце & Габбана изгледају веома стилски и необично, а клупица модела је израђена од плетене златне жице, која ствара невероватно привлачан визуелни ефекат.