Прелепе хаљине у кавезу за девојке

Лијепе хаљине су популарне не само за одрасле модерне жене, многе дјевојке од ране доби почињу показивати интерес за одјећу. А задатак родитеља је да улију добар укус кћери тако што ће је научити да изабере заиста лијепе и елегантне ствари.

Класична ствар је хаљина за бебе. Овај отисак се широко користи у одећи за девојчице различитих узраста. Штавише, шарене тканине се често користе за шивење школских униформи.

Фотографије хаљина за дјевојчице израђене од карирана тканина сигурно ће се свидјети и самим дјевојкама и њиховим мајкама. Стилове одела треба изабрати узимајући у обзир старост младе модне жене.

Хаљине за бебе

Ако је ваша ћерка стара 3 - 4 године, онда она дефинитивно мора да купи хаљину од тканине у кавезу. То може бити једноставан модел за сваки дан или елегантна хаљина у којој можете отићи на матине у вртићу или посјетити рођендан са пријатељем.

Хаљине за бебе су ушивене, углавном са високим струком. Сукња може бити благо раширена, у облику трапеза, и прилично бујна. Прва опција се чешће користи у свакодневној моди, друга - код шивања елегантних модела.

Струк на хаљинама за бебе може бити подцијењен. У овом случају, модел је равна једноделна хаљина без стрелице, на чијем је рубусевн лонг фрилл. Да би одећа изгледала занимљивија, сама хаљина је исечена на такав начин да се ћелија налази дијагонално, а хаљина је изрезана у правој линији.

Дјечје хаљине могу се ушити рукавима различите дужине. За зиму можете купити шаховску хаљину с дугим рукавима. Летњи модели су направљени са кратким рукавима. Слатки изглед на рукавима беба стил "бљескалицу".

Популаран и сундрессес из тканине у ћелији. Ово могу бити летњи модели, или хаљине од дебеле тканине, које се носе са блузом или долчевитом

Као декор на дечијим хаљинама, користите огрлице од белог или једноставног контрастног платна. Елегантно изгледа овратник од чипке, укључујући и кукичане чипке.

Декоративни део је монохроматски појас, често је украшен луковима из тканине хаљине.

За шивање хаљине у кавез за дјевојчицу, вриједи одабрати природне тканине јарких боја.

Хаљине за тинејџере

Тинејџерке посвећују велику пажњу свом изгледу и избору одјеће. Модне хаљине за дјевојчице старије од 10 година све више подсјећају на одјећу за одрасле. Међутим, треба имати у виду да се за 10-12 година та бројка још није формирала, стога треба избјегавати превише “одрасле” дијелове (деколте, високи резови, итд.).

Од тканине доћелија често шива одећу за школу. Ово може бити хаљина, хаљина која се носи са долчевитом или мајицом. Таква хаљина може бити у облику трапеза. Али не мање популарни и опремљени модели са набране сукње. Јакна од једнобојне тканине може се ушити у сундресс.

За слободно вријеме вриједи купити удобну хаљину-мајицу од тканине у малој ћелији. Ова хаљина се може носити са сјајним појасом. А ако је модел кратак, онда је комбинован са кратким хлачама, тајицама или уским траперицама. Допуните слику слатке капице и удобних патика.

Уређена хаљина са проширеном сукњом од тартан тканине је одличан избор за шетњу. Носи се са једним појасом, усклађен са једном од нијанси ћелије. Ципеле за одијевање требају класичну - "школску" обућу с мембраном и равномјерно ниском петом.

За хладну сезону вреди купити хаљину од кариране вунене тканине са рукавима. Код шивања оваквих модела често се комбинују обичне и кариране тканине. За декорацију користите чипкасту плетеницу или вез.

Ако фигура није савршена

Ако је девојчица мало дебела, онда ће носити хаљине са измјештеним струком. Тинејџерске хаљине, за разлику од хаљина за бебе, нису зашивене натеченим сукњама, јер склоп и набори додају додатну запремину. Хаљине са дном у облику трапеза изгледају много боље.

Цјелокупне дјевојке ће бити савршено прилагођене једнодијелним хаљинама у кавезу у облику трапеза. Али они морају бити дијагонално исечени.

За посебен случај

Провјерене тканине могу се користити и за шивање елегантних хаљина. Тинејџерке изгледају сјајно у новом стилу. Овај стил са опремљеним стезником и сукњом за сунце. Хаљина може бити ушивена од тканине у црно-белој ћелији. И тако да се уобичајена опрема претворила у празник, користимо вишеслојну подсукњу од црвеног тила и исту боју појаса, везану на струку са луком. Ансамбл је употпуњен удобним црним ципелама и бијелим хулахопкама. Ова хаљина је погодна за обилазак сваког свечаног догађаја.

Дакле,коцкасте хаљине су одличан избор за девојчице било ког узраста . Од кариране тканине можете шивати строги сет за учење, хаљину за слободно вријеме или хаљину за посебну пригоду.