Проширена сукња са високим струком: одаберите прави модел

Сукње са високим фитом помажу женама које не могу да се хвале струком оса и идеалним параметрима. Свијетла сукња са високим струком ће сакрити пуне бокове и побољшати пропорције. Који модел дати предност зависи од облика, висине и старости жене.

Обложени сукњи за пуну

До девојчица са прекомерном тежином може се прићи уз помоћ спаљених модела средње дужине. Превише кратке сукње у гардероби помпозних љепота су непожељне, али сукња средње дуљине, ефективно блиједи на дну, ће моћи да сакрије пуне бедра и задњицу, визуелно побољшавајући пропорције.

Монотон сукња високи успон - савршено рјешење за дјевојке са широким струком и масивним куковима. Овај стил ће помоћи да се нагласи струк и сакрије прекомерна пуноћа.

Производ француске дужине је пожељнији за дјевојчице у тијелу. Препоручује се носити такву сукњу са ципелама на петама. Модел може бити светао и спектакуларан, али за пуне девојке боље је напустити сукње са отиском, јер сваки узорак визуелно повећава јачину.

Многе жене са величанственим облицима вјерују да ће сукња на поду бити у стању да сакрије недостатке фигурица, али ова опција је пожељнија за вечерњу гардеробу. Са високим, можете дозволити кратке сукње. Ако су ноге танке, ондаУ гардероби пуне жене, погодна би била сукња до кољена.

Опције комбинације

Како носити сукну која је проширена, зависи од њеног стила и дужине. Модели високог струка изгледају добро у комбинацији са блузама са равним резом, пуловерима па чак и џемперима, који морају бити ушушкани за појас за сукњу. Расцјепкани руб треба компензирати за удобан или постављен горњи дио. Проширене сукње са високим сукњама су одлично рјешење за гардеробу у ретро стилу. Чврсти модели се комбинују са блузама “у грашку”, карираним кошуљама и блузама са прамчаном огрлицом, гипуром.

Како комбиновати кратку сукњу с проширеним фризирањем с прекомјерним уклапањем? Кратки модели су у хармонији са мајицама, уским блузама, долчевинама и џемперима. Шарена сукња мора бити комбинована са равномјерним врхом. Ансамбл из монофонске сукње, шарене блузе и јакне у тону сукње не изгледа лоше.

Растегнуту маки сукњу треба носити са лабавим фитом. Пожељно је нагласити појас уз уску траку. Неформалан модел ће моћи да мења деним кошуљу или кошуљу.

Допълнително до средна дължина на спирална спина :

  • горњи и кратки деним или крзнени прслук;
  • велики плетени џемпер и бесплатнорез, увучен у сукњу;
  • једнобојна блуза и сако са рукавом ¾;
  • широка горња дужина изнад сукње око струка.

Проширене сукње од густе тканине, које добро чувају облик, добро се уклапају са врхом меких течних материјала, плетенина и прозирних тканина. То вам омогућава да избалансирате слику и да компензујете намерну крутост доњег грациозног врха.

Сукње с хоризонталним узорком или кавезом успјешно ће се уклопити у ормар витких и танких дјевојака. Такви модели су добро ношени кошуљима кошуље, кошуље и блузе са спуштеним раменом.

Обувки и аксессуари

Које ципеле одабрати за спаљену сукњу овиси о његовој дужини. Кратки модели могу се носити са високим чизмама и чизмама, практичним балетним становима, па чак и патикама. Много зависи од жељеног стила одеће. Није препоручљиво носити кратке сукње са високим петама и високим петама. Ово ће разбити пропорције и учинити доњи дио фигуре знатно већим од врха.

Младе фасхионисте привлачи сљедећа комбинација: кратка сукња с високим пријањањем, ципеле ниске брзине и до кољена до кољена или нешто више. Ова опција изгледа мало детињасто, али за девојку са витком фигуром и до 25 година, такав ансамбл ће урадити.

Сукња са спуштеном дужином до колена комбинована је са чизмамакег, класичне пумпе и сандале са траком. Сукња на француској дужини може се носити са клиновима и ципелама за платформу. Сукња до пода ће употпунити сандале и кломпе, мала пета ће бити прикладна у свакодневној гардероби, а за вечерњи излазак допуштено је носити чак и клинове.

Што се тиче прибора, у свакодневном животу не би требало бити много накита или накита. Да би визуелно продужили силуету, можете употпунити ансамбл великим привјеском на дугачком ланцу или шалом, чији крајеви завршавају непосредно изнад нивоа појаса. Опћенито, украси на врату су непожељни у присуству кратке сукње у пуној дужини. Међутим, дозвољене су наруквице, наруквице, сатови и други производи.

Проширена сукња обично није комбинована са гломазним врећицама. Минијатурне спојке и компактне омотнице изгледају најбоље.