Пругасти женски џемпер ће додати разноликост вашем изгледу.

Узорак пруга је одавно постао признати класик моде, заједно са грашком и ћелијом. Воли га много жена, и то је сасвим оправдано. Трака се разликује по многим лицима и разноликости. Танак је, широк, испрекидан, разнобојан. Оптичке могућности графичког дизајна су заиста бескрајне. Женски пругасти џемпер је занимљив модел који може постати свијетла точка, па чак и врхунац било које гардеробе. За ово је важно правилно комбиновати и вешто носити тренд.

Како је све почело

Бесмртни Коко Шанел, наравно, постао је праотац модерног дизајна. Као што знате, увела је у женску моду многе револуционарне промјене. Као посебна еманципована, Коко је из мушке гардеробе позајмила много идеја које су обогатиле и разгранале свет женске ношње.

Пре скоро стотину година, Цханел је створио нови стил заснован на поморској теми. И, наравно, његов централни део био је морнарски прслук. Од тада, предивна трака постала је стални елемент модних колекција. Многе познате жене прошлог века постале су љубитељи традиционалног цртања. Фотографије принцезе Дијане, Џеки Кенеди, Мерилин Монро и многих других су доказ за то.

Избор праваправац

Ако сте одлучили да купите плетени џемпер за жене, онда пре одласка у продавницу, послушајте неколико препорука стилиста. Они се односе на тип узорка који је погодан за вашу врсту додатка.

  • Хоризонталне линије треба да буду одабране за жене које имају изражену фигуру или преширока рамена. Трака на дугом производу ствара илузију волумена у куковима.

  • Бујне груди и пуни стомак добро маскирају џемпер у широкој траци. Пожељно је да у таквом моделу постоје тамне боје које се налазе на нивоу проблематичних подручја.

  • Широке униформне пруге хоризонтално без предрасуда према изгледу могу носити само високе и танке девојке.

    Жене са прешироким боковима се охрабрују да носе кратке пругасте џемпере.

  • Стилисти препоручују да плетенине носе хоризонталне линије које су веће од стварног, тако да слободно приањање скрива недостатке фигурица.

  • Вертикалне и нагнуте пруге визуално чине сваку жену мало виткијом.

  • Што је жена старија, треба изабрати мирније нијансе цвећа.

Џемпер са линеарним узорком је божји дар за будуће маме. Правац трака може битида буду другачији, докле год су најмањи могући. Џемпер за труднице треба да буде слободан и довољно дуг да покрије растући стомак.

С каким да носите пругасти џемпер

Приликом формирања комплета одеће за различите сврхе треба запамтити једно једноставно правило: пругасти врх се хармонично комбинује само са равномерним дном.

Изаберите за себе светло засићеннаранџасти џемпер са црним пругама . Одлично ће изгледати са мини-сукњом или кратким хлачицама, испод којих се стављају на уске тамне хулахопке. Допуните костим ципелама или чизмама са високим штиклама, и можете се бавити својим свакодневним пословима.

Џемпер са класичнимцрним и белим линијамасавршен је за све званичне догађаје, пословне састанке, куповину. Тамне хлаче и црне ципеле са високим петама задржавају нагласак на горњем дијелу слике.

Без сумње, џемпер у црвеним и црним пругамаизгледа веома импресивно. Кратка дужина производа наглашава елегантан струк који побољшава спектакуларан изглед. Ниске траперице или кожна сукња за оловке ће додати савршено уклапање у пругасти комад. Остаје допунити ансамбл високим ципелама и накитом са црним камењем, након чега можете отићи на сусрет са пријатељима или фасцинантну куповину.

Увек запамтите да су траке наџемпери могу чудесно да промене пропорције тела. Пробајте различите опције, немојте се плашити експериментисања, и ви ћете бити пријатно изненађени резултатом.