Пругасти мушки џемпер за елегантан изглед.

Већина људи џемпер доживљава као удобну и топлу одећу. Вјеројатно није ни једна мушка гардероба у којој нема ни пар плетених предмета. Према стилу, начину плетења, дужини, облику капије и другим параметрима, они могу бити веома различити. Обратимо пажњу на нови тренд сезоне - пругасти мушки џемпер. Ово је сјајан начин да се створи спортски стил који са сигурношћу задржава свој примат на подијуму више од годину дана.

Коју траку изабрати?

Дуго времена ни за кога није тајна да графички цртежи могу снажно утицати на визуелну перцепцију простора. Због ширине линија, измене, фреквенције и угла нагиба, исти објекат се може посматрати другачије. Ова особина геометријских отисака огледа се у одећи.

Хоризонтална пруга визуално проширује простор, тако да мушка фигура у џемперу са таквим обрасцем изгледа претежак. Немојте га носити људима густе градње или кратког стаса. Хоризонталне униформне линије само погоршавају недостатке фигура, стога се препоручују за мршаве спортисте.

Ако је ваш торзо далеко од идеалног, али ипак желите да добијете лепу и топлу ствар, изаберите џемпер у широкома стрип. Овај узорак је више сличан блоковима боја. Обратите пажњу на чињеницу да тамне пруге падају на линију абдомена - тада његова прекомерна заобљеност неће привући стране.

Вертикална линија изгледа много пожељнија за гојазне људе, визуелно повлачећи фигуру и мало сужавајући је. Превише витки момци суптилног додавања је боље напустити такву слику, јер ће искривити већ несавршени торзо.

Шта могу да носим са пругастим џемпером?

Јасан образац у одећи никада није напустио листу модних трендова. Мушко одело у танкој линији даје посебну елеганцију пословном човеку. Кошуља, шал, панталоне са пругама - све то одликује посебна грациозност и присуство укуса. Мушки џемпери украшени класичним принтом нису изузетак.

Главно правило комбиновања пругастих производа је комбинација неутралних боја са једнобојним стварима. На пример, испод џемпера у црвеној и црној пругастој боји са округлим или у облику слова В, стављају се у светлу кошуљу са малим овратником. Панталоне бирају црни класични крој или тамно плаве фармерке. Најбоље ципеле су мокасине.

Ако су траке боје на џемперу широке, онда се ципеле бирају у складу са једном од боја.

Мушки џемпер са црним пругама у наранџастој боји добро је употпуњен тамним.хлаче и кожне ципеле. Свијетле контрастне боје не захтијевају додатну опрему, јер усредоточују пажњу на себе. Ако се стил одеће не разликује по формалности, већ се сматра за свакодневну гардеробу, онда су патике или патике најпогоднији модели обуће.

Стрипед оригинальность

За оне људе који не желе да се споје са гомилом, необичан стил Фаир Исле-а ће вам помоћи да се истакнете у односу на општу позадину. Шаблон на џемперу је измена линија различитих ширина са уским пругама апстрактних узорака.

Производ је плетен на прилично нестандардан начин - у круг. Резултат је џемпер са низом различитих линија распоређених у спиралу. Оригинална изведба гарантира универзалну пажњу и повећано занимање власника лијепе одјеће.

Друга варијанта светле слике је плетени џемпер са норвешким мотивима. У таквом производу, по правилу, постоји узорак нордијског карактера, наизменично са хоризонталним линијама различите дебљине, одабраним у тону. Пруге могу бити равномјерно распоређене по цијелом џемперу, или украсити само врат и рукав.

И в закл ...

Могуће је научити како носити модерне ствари са познатим звијездама Обратите пажњу на фотографије из часописа, филмске снимке, модне ревије, интервјуе. Они суВи ћете бити добар водич у свијету моде који се мијења. Али усвајајући занимљиве идеје, али настојимо увијек показивати своју индивидуалност.