Ретро купаћи костим - стил и елеганција у садашњости

Можемо рећи да ретро купаћи костим има дугу историју. Почетком прошлог стољећа појавиле су се женске купаће костиме, које по изгледу нису изгледале као модерни стилови. Формирање купаћи костим лако се може назвати женском борбом за демократију и могућношћу скидања на плажи. Модни трендови који се брзо мијењају са сваким преокретом времена нудили су све више и више искрених опција за костим. На крају, из затвореног купаћег костима били су само мали комадићи материје.

Мода је тешко предвидив феномен. Стога, након што је женка постигла потпуно отворене облике купаћих костима, жене су почеле да теже ретро купаћим костимима. Постоји много опција за ретро купаће костиме - затворени, једноструки, отворени, ретро купаћи костими високог струка. Неколико скорашњих дизајнера модерних сезона нуди засебне моделе који су високи струк и топ. Такве опције су савршено комбиноване са широким шеширом, великим округлим наочарима, сандалама за платформе. У старим данима овај модеран изглед створио је не само модеран изглед, већ и женама додијелио статус најсјајније на плажи. Можете само замислити, или погледати фотографију, колико је интересантна комбинација кројача без нараменица са сандалама за платформе или одијељено одијело с високим кратким хлачицама.

Дајући предност ретро купаћем костиму, модерни дизајнери саветују да се сетите карактеристичних трендовамода на плажи: црна и бијела комбинација, асиметричне форме, узорци с етничким и биљним мотивима, свијетле боје. Важно је узети у обзир чињеницу да ће ретро купаћи костим наглашавати љепоту и особност жене само ако је исправно одабран.

Даме са беспријекорним ногама и витком фигуром могу добити купаћи костим било којег облика. Али најбољи начин да се нагласи достојанство фигуре је опрема сплитског стила, као и трикини. Последњи тип ретро купаћи костим је комбинација горњег и доњег дела купаћег костима, који су повезани танком траком која покрива пупак. За пуну даму најбоље је изабрати једноделни купаћи костим од тамних нијанси који нема искре или сјај. Бујне девојке не би требало да купују опције са хоризонталном шипком или кричавим и светлим нијансама. Силуету можете продужити асиметричним врхом.

Девојка са лепим куковима треба да купи ретро купаћи костим са врхом светле нијансе, набора и других елемената. Дно треба да буде тамне боје. Широка рамена се могу сакрити помоћу модела са тракама близу врата.

Ако имате добру фигуру, али густу конституцију, дозволите себи купаћи костим са високим ретро купаћим костимима. Он ће сакрити сав вишак у доњем делу тела. Ово је идеална опција за дјевојчице с ликом "јабуке" и "крушке". Једноделни купаћи костим одговарат ће готово свакој дјевојци.Ово може бити ретро верзија полкица, црне, црвене, пругасте или са појасом у струку. Глатки рез са трешњама, трешњама на црној позадини и црвеним тракама изгледа посебно елегантно и укусно.

Ретро стил изгледа луксузно и дискретно у исто вријеме, омогућава вам да сакријете недостатке и нагласите достојанство. Ако не желите да заборавите прошлост, желите да изгледате модерно и елегантно, међу разноврсним моделима одаберите пристојну верзију ретро купаћи костим.

Ретро свимсуитс ис перфецт:

  • Пунашне жене: контрастне црне и беле варијанте са пругама различите дебљине. Они ће учинити силуету тањом.
  • Светле нијансе ће одговарати минијатурним девојкама. Такође релевантан за вас цветни принт. Наочаре у облику округлог облика дају потпуност изгледу.
  • Мали прсни кош је добро проширен драпирањем на стезнику. Додајте ове гаћице високог струка и грациозне сандале за платформе.
  • Широки кукови могу бити скривени тамним дном и елегантним шеширом широког обода.

Желимо вам да нађете савршен купаћи костим и будите најомиљенији на плажи!