Ручне торбе за дјевојчице преко рамена - важан додатак било којој слици

Торбица је најважнији додатак женској слици. Али не само одрасле жене носе торбе, већ и дјевојчице, почевши од најраније доби. На крају крајева, овај елемент је такође функционалан, јер вам омогућава да имате праве ствари при руци.

Најпогоднија опција за младе фасхионисте - торбе за дјевојчице преко рамена. Чињеница је да овај прибор оставља слободне руке и не квари положај. Дакле, чак и беба која је тек научила да хода самоуверено може носити такву торбу. Наравно, модели торбица за веома младе девојке и тинејџере ће бити другачији.

Модели за бебе

Присуство торбе омогућиће беби да има на себи марамицу или друге неопходне ситнице. Осим тога, мале дјевојчице имају тенденцију да имитирају мајку, па ће им бити јако драго да имају своју торбу, јер мама увијек узима са собом овај прибор.

Сјајна опција за бебу је плетена торба са дугом руком која се може носити преко рамена. Прво, овај додатак је веома лаган, а друго, плетена торба се лако пере ако је беба размазала.

Наравно, девојчице предшколског узраста треба да купују или праве само мале торбе. Могу имати класичан правоугаоник или облик торбице, али весели модели су погоднији за бебе. На пример, у облику цвећа или бобица.Свиђају ми се предшколске торбе у облику брњица смешних животиња.

Модели за тинејџери

Модне дечије торбе преко рамена, намењене тинејџерима, веома су разнолике. То могу бити функционални модели - за школу или за обилазак спортске секције, и мале торбе за шетњу, посете позоришту, изложбе и друге културне догађаје.

У зависности од одредишта, изабран је облик и величина торбе.

Модели за школу

Торбе за ношење преко рамена за школу могу се купити за дјевојчице старије од 12-14 година. До овог доба боље је носити напртњаче са ортопедским леђима.

Школска торба би требала бити довољно велика да стане све што вам је потребно. Осим тога, морате дати предност моделима с неколико изолираних одјељака и џепова. То ће омогућити погодније постављање неопходних ствари.

Школски модели могу бити израђени од коже (природне или умјетне) или текстилне. Боје школских торби су боље изабране дискретно, складно у комбинацији са бојама школских униформи. Појас торбе треба да буде широк, добро, ако на његовој погрешној страни постоји мекана неклизајућа облога.

Најпопуларнија торба преко рамена за школу је врећа за поштара, али можете одабрати другу опцију. На пример, торба. ​​

Модели за слободно време

За слободан стил одеће, можете одабрати разне торбе преко рамена. Најмодерније опције за тинејџерке:

  • Торба за седлу . Ова опција има заокруживање на дну и конус на врху, модел је направљен без крутог оквира. За декорацију се често користе појасеви и металне копче. Направљен од коже или текстила, као што је деним. Последњи налог ће посебно привлачити девојке које воле да носе фармерке.

  • Хобо . Ова верзија торбе изгледа као сноп са којим су путници путовали. Због тога је торба добила име ("хобо" се може превести као "скитница"). Торба је погодна, имају широку и релативно кратку дршку која се удобно уклапа на раме. Тинејџерске девојке су идеалне за светле текстилне хобо торбе са џеповима.

  • Таблица . Мала равна торба на танкој дугој ручици за ношење преко рамена. Ова торба је погодна за ношење биљежница, с њом погодним за похађање умјетничке или глазбене школе.

  • Мала торбица . Мала правоугаона торба на ланцу уместо оловке се зове минидиер. Овај модел је идеалан за разне прославе. Савршено се уклапа у елегантне хаљине. Хандбагможе да има светли декор, за декорацију користе камен, вез, бисере, лукове од сатенске врпце, итд.

  • Суммер Беацх Баг . Ово је обично опција торбе. Односно, правоугаона и трапезоидна врећица без причвршћивача на врху, са две умјерено дуге ручке. Ова торба се може носити на рамену или у рукама. Врећице за плажу често се праве од сламе, могу бити и ткане или плетене. Наравно, такву торбу можете носити не само на плажи. Одлично ће изгледати уз летњу хаљину, сундресс или кратке хлаче и мајицу.

До-ит-иоурселф Багс

Данас се веома цијени индивидуалност и стил, стога су производи направљени у стилу "ручне израде" у тренду. Мајке игличарки и тинејџерке могу лако направити своју торбу за ношење преко рамена. За прво искуство, вреди изабрати најједноставнију опцију, на пример, врећицу-врећицу, која је испуњена жицом одозго.

Таква торба може бити везана. А за плетење можете користити не само пређу, већ и оригиналније материјале. Погодан кабел, конопац, сатенска врпца. Од врпце или врпце, врећица може бити не само плетена, већ и ткана употребом макраме технике.

Текстилне врећице изгледају сјајно. А за израду таквог модела није потребно купити нову тканину. Као "сировина" одговарастаре траперице или јакне. Израда ексклузивне торбе за дјевојчицу преко рамена захтијеват ће машту и мало стрпљења.