Ружичасте рукавице - светли нагласак ваше слике

Обавезни елемент у гардероби сваке даме су рукавице. Они, као и торбе, никада нису довољни. Ако су рукавице класичних боја већ у арсеналу, онда је време да изаберете светли модел. На пример, зашто не купити ружичасте рукавице? Такав додатак може постати и складан додатак слици и његов сјајни нагласак.

Какви су они?

Прво, потребно је одредити сврху модела. Ако планирате носити рукавице током хладне сезоне, обратите пажњу на кожне моделе. Овај додатак изгледа веома импресивно и савршено надопуњује слику класичним капутом или крзненим капутом.

Ако преферирате јакне и јакне, боље је одабрати ружичасте рукавице. Ако је модел плетен од вуне уз додатак вуне, савршено ће се заштитити од хладноће.

Међутим, ружичасте ружичасте ружичасте боје не купују увек да би се заштитиле од хладноће. Често се овај додатак користи као допуна вечерње или свадбене слике. У овом случају, изаберите моделе из сатена, свиле или баршуна. Ружичасте рукавице изгледају веома импресивно.

Вечерњи модели могу имати различите дужине. Избор се врши узимајући у обзир стил хаљине. Ако вечерњи тоалет нема рукаве, рукавице “оперне” дужине, тј. изнад лакта, идеалне су за то. Али такођекратки узорци не изгледају ништа горе, посебно ако су направљени од чипке, мреже или прозирне тканине.

Знакови могу бити затворени и без прста. За вечерње хаљине, сасвим је могуће носити рукавице или моделе који имају ушицу која се носи на једном прсту.

Ружичасте рукавице за венчање су додатна опрема која се може ускладити са сњежнобијелом хаљином, задржавајући боју рукавица са појасом или спојком. Рукавице и одећа за венчање у тону ће изгледати сјајно.

Комбинирајте боје и нијансе

Дакле, купили сте ружичасте рукавице, а да бисмо слику учинили занимљивом и модернијом, разумјет ћемо што ћемо носити с овим додатком?

Као прво, треба их носити са стварима ахроматске скале. Они ће изгледати спектакуларно у истом ансамблу са белом бојом. Ако модна жена изабере светло ружичасту верзију рукавица, онда ће слика бити привлачна. Ако је модел пастелно-роза, онда у комбинацији са белом одећом, додатак ће омогућити креирање нежне и меке слике.

Ружичасте рукавице изгледају профињено, заједно са одећом различитих нијанси сиве. Нај досаднији сиви капут ће бити занимљив ако носите ружичасте рукавице. Стилисти препоручују комбиновање светлих нијанси рукавица и одеће, а светли додаци изгледају импресивније са тамно сивом бојом.

За црни капут или хаљину вредиодабрати рукавице фуксија, ова комбинација је контрастна, тако да изгледа сјајно и привлачно.

Ако планирате да носите рукавице са одећом у боји, онда морате да запамтите да је "температура" боје. Нијансе ружичасте, у којој се налази додатак плаве, добро се слажу са одећом хладних тонова.

Топли тонови ружичасте боје изгледају сјајно са смеђом, жутом или наранџастом бојом. Можете креирати и контрастирати комбинације, на пример, носити ружичасте рукавице заједно са тиркизном нијансом капута или јакне.

Стилисти препоручују храбро комбиновање различитих нијанси ружичасте у једном ансамблу. На пример, можете носити светло ружичасте рукавице са капутом или јакном од фуксије. Међутим, у једном ансамблу не треба комбиновати хладну ружичасту са топлом нијансом боје.

Примери лукова :

  • Бригхт : Носите љубичасту велорд миди сукњу са тамноплавом долчевитом и ружичастим плетеним прслуком са ромбовима на грудима. Ансамбл употпуњујемо густим љубичастим хулахопкама, љубичастим чизмама са петом, тамноплавом плетеном капом и ружичастим рукавицама ружичасте коже.

  • Елегантан : Црна мршава фармерка комбинује се са џемпером од креме и црним капутом. Наш ансамбл укључује ружичасте чизме, торбу у боји дувана, шал са леопард принтом и кожне рукавице у фуксији.

Брендови

У колекцијама модних кућа можете пронаћи ружичасте рукавице различитих стилова. На пример, Елеганзза високе рукавице су направљене од фине пепељасто-ружичасте коже, изгледају савршено са трослојном капутом.

Модел марке Модо Гру је комбиновани модел чија је производња пастелно-ружичасти велур и трикотажа. За зимски розе рукавице израђене од природног антилопа са крзненом подставом савршене су. Љубитељ спортског стила, сигурно, као ружичасте плетене рукавице из Пуме.