Сатенске рукавице: обавите руке нежним

Многи људи мисле да су рукавице додатна опрема која штити руке од хладноће. Али ова тврдња није увек тачна. Рукавице могу обављати не заштитне, већ и декоративне функције, које су стилски додатак вечерњој хаљини. Сатенске рукавице су додатна опрема која може додати додир гламура и луксуза слици. Али, само ако је модна жена у стању да изабере прави део тоалета.

Носите женске сатенске рукавице са вечером, лоптом или венчаницом. Не би требало да комбинујете овај прибор са другом одећом.

Садржај
  1. Какви су они?
  2. Додатна опрема
  3. Брендови

Какви су они?

Одлучивши се за куповину сатенских рукавица, мораћете одабрати праву величину додатне опреме, као и одговарајући стил.

Имајте на уму да је готово немогуће покупити рукавице без уградње.Важно је да тканина чврсто лежи око руке, али је не стисне. Раније, да би се постигла чврста приањања, многе мале дугмад су пришивене на рукавице. Такве рукавице изгледале су дивно, али модна жена је морала да потроши много времена да их обуче и скине. Данас се за шивење користе еластични типови атласа.

Дужина рукавица се бира у зависности од стила хаљине.Ако одећа има рукав, требате купити кратке рукавице, можда имају чипкасту вуну дуж ивице. Сатин одговара хаљини танким тракамаРукавице изнад лакта, то је такозвана "опера" дужина. Високе рукавице ће направити стилски ансамбл са концизном плаштом од плашта, и са лоптицом која је украшена возом.

Поред затворених рукавица, продају се и модели са отвореним прстима. Имају посебну ушицу која се уклапа преко индексног или средњег прста. Они покривају само задњу страну руке.

Рукавице могу бити украшене чипком. То могу бити чипкасти уметци или украси. Модели од сатена и чипке изгледају посебно лепо.

Горњи дио дугих рукавица може чврсто стати за подлактицу, али модели са склоповима не изгледају мање занимљиви.

Класичне боје су црвена, црна и бела. Такви модели су најуниверзалнији, могу се комбиновати са хаљинама различитих боја. Рукавице у боји се обично бирају за одређену одећу.

Многи људи верују да су беле сатенске рукавице искључиво свадбени прибор. Међутим, то није случај.Бијеле сатенске рукавице савршено ће надопуњавати сваку вечерњу одјећу.Могу се носити са црном хаљином, која подржава боју рукавица са једним или два прибора. На пример, поред белих рукавица, можете покупити и белу квачило. Бијеле рукавице и свијетле вечерње хаљине, на примјер, црвене или плаве, изгледат ће добро.Бели сатенски модел и су савршени за вечерње тоалете у пастелним бојама.

Црне сатенске рукавице су једнако свестране. Направит ће складну цјелину с црном хаљином, посебно ако се тканина одјеће разликује по текстури. На пример, биће ушивена из чипке или баршуна.

Можете носити црне сатенске рукавице са сјајном одећом, посебно ефективно овај додатак ће изгледати комплетно са хаљином црвеном, жутом или бургундском. Носите црне рукавице до бијеле хаљине, носећи црни појас или додатак налик рукавици.

Светла сатенска одјећа ће бити црвене сатенске рукавице. Најбоље их је комбинирати с црном или бијелом вечерњом хаљином.

Додатна опрема

Рукавице саме по себи представљају стилски додатак, међутим, по жељи, могу се носити и са накитом. На пример, преко дуге рукавице можете носити елегантну наруквицу. Добро ће изгледати само накит или скупи фини накит. Јефтини пластични накит не може се носити!

Можете носити рукавицу и прстен. Ако младенка одабере затворене сатенске рукавице за свој свадбени изглед, младожења ће ставити прстен на прст у рукавицу. Али морате бити опрезни, ако је прстен мало већи, лако се може склизнути с прста,прекривен глатком тканином.

Брендови

Сатенске рукавице су класик вечерње моде, тако да се традиционални модели могу видјети у колекцијама многих модних кућа. Али дизајнери нуде необичне опције.

У колекцијама модне марке Ланвин можете видјети комбинацију материјала - њежни сатен и танку мекану кожу. Сребрне и бронзане рукавице. И Марц Јацобс је одлучио да комбинира сатен са мрежом точкица, бирајући свијетле боје за модел - смарагдно, љубичасто и плаво. Гуццијеви отисци су у потпуности направљени од сатена, а бисери се користе за декорацију.