Шарене рукавице-месх: изаберите, комбинујте, носите

Такве ствари као што су рукавице од мрежастог мрежастог материјала не штите од хладноће, али могу бити одличан додатак слици. А ако се раније сматрало да је ово додатак који је погодан само за одмор, онда модерни стилисти укључују овај детаљ у лежерни изглед.

Какви су они?

Модне женске мрежасте рукавице представљене су у великом броју модела. Разликују се по дужини, боји и дизајну.

Најчешће се користе кратке мрежасте рукавице. То су модели који једва прекривају запешће или су 4-5 центиметара дужи. Можете видјети и издужене рукавице у мрежи, чија дуљина досеже лакат. Дуже верзије решетке се ретко праве, али се проналазе комбиновани модели у којима се мрежа комбинира са другим материјалима.

Поред затворених модела рукавица које у потпуности прекривају прсте, дизајнери нуде рукавице. Ово су отворене рукавице са мрежицама без прстију које се држе кроз мембране између прстију. Још елегантнији изглед отворених модела са петљом, која се носи на индексном или средњем прсту.

Рукавице изгледају веома атрактивно, при чему се мрежа комбинира са другим материјалима. Дакле, приликом креирања свакодневних модела дизајнери често комбинују решетку са трикотажом. Понекад се мрежа користи за уметање чипке на кожне или антилоп рукавице.

Када се израђују елегантне рукавице, мрежа се комбинира са сатеном, чипком, баршуном и другим лепим тканинама.

Декор

Знакови могу имати различите декорације. Најчешће коришћени вез на мрежи. Овај дизајн изгледа веома импресивно. За везење се користе нити које одговарају рукавицама и контрасту.

Често се сатенске траке и лукови користе за украшавање елегантних модела, као и бисера, каменчића и перли.

Најчешће можете видети рукавице класичних боја, које укључују белу, црвену и црну.

Деликатне рукавице од бијеле мреже су велики свадбени прибор. Такви модели имају профињен декор који би требало да буде у складу са декором венчанице.

Секси рукавице од црне мреже могу да употпуне стилску вечерњу одећу. Овај додатак се може носити са хаљином готово било које боје, али најефикасније ће изгледати у контрастним комбинацијама, на примјер, са црвеном или златном хаљином.

Јарко црвене рукавице у мрежи ће бити стилски додатак тамној или белој вечерњој хаљини. Подржавање боје рукавица вреди један или два прибора у боји рукавица.

Наравно, можете одабрати рукавице других боја. Вечерњи модели могу се одабрати тако да одговарају боји хаљинеили други прибор. За свакодневне слике најбоље је користити рукавице неутралних боја.

С както да комбинирам?

Хајде да утврдимо шта да носимо мрежасте рукавице када правимо различите слике. Овај додатак савршено се уклапа у романтични стил и савршен је за креирање ретро слика. Али са спортском одећом која носи рукавице не треба да буде.

Ретро лоок

Кратке рукавице од фине мреже у малом зрну - ово је одличан додатак слици у стилу "новог лука".

Обучена хаљина са кратким рукавима са батеријским свјетиљкама и пуна сукња са подсукњом носи се са пумпама на елегантној пети од стаклених и кратких мрежастих рукавица. Допуните слику торбице-мрежице и широког обруча за косу. Хаљине у стилу "новог лука" често се шиве од тканине са точкицама. Рукавице за ову хаљину могу бити црне, беле или боје "грашка" на тканини. Али можете узети рукавице и боју додатне опреме. На пример, за белу хаљину у црном грашку, изаберите црвени појас и рукавице мекане мреже у боји појаса.

Свадьба или вечером

За свечани догађај најбоље је покупити рукавице од сатена или свиле са мрежастим уметцима. На пример, доњи део рукавице може да се направи од мреже, а почевши од нивоа зглоба, налази се атлас или друга тканина садодавање еластичних нити.

Препоруча се одабрати рукавице с обзиром на стил хаљине. Главно правило: што је дужи рукав хаљине, то су краће рукавице. Дакле, рукавице изнад лакта треба да се носе до хаљина на тракама или хаљинама од бустие.

Боја рукавица може се ускладити са бојом хаљине, али можете одабрати прибор по принципу контраста. На примјер, можете носити бијеле рукавице у плаву хаљину, скупљати бијеле ципеле заједно с или одабрати бијелу торбу.

Слике

Приликом израде неформалног изгледа, по правилу се користе комбиноване рукавице, у којима се поред мреже користе и трикотажа, кожа или антилоп. Такве рукавице могу се носити у топлој јесени, заједно са лаганом сезонском одјећом, на примјер, с пончом или кишним огртачем.