Шта комбиновати жуте рукавице: савети стилиста

При креирању слике, додатна опрема игра велику улогу. Сваки фасхиониста зна да лоше одабрани додаци могу покварити утисак цијелог ансамбла. Ова изјава се не односи само на ципеле и торбице, већ и на детаље као што су рукавице. Многи људи подцјењују улогу овог додатка, ау међувремену то може постати најуочљивији детаљ. Нарочито ако су жуте рукавице.

Какви су они?

Рукавице - додатна опрема која може бити функционална и изузетно декоративна. Најчешће се носе у хладној сезони. Међутим, ту су и вечерње рукавице, које се носе заједно са коктел хаљинама и вечерњим тоалетима.

За заштиту од хладноће користите рукавице од коже, антилопа и трикотаже. Зимске опције могу имати крзну подставу. Вечерњи модели шивају од прелепих тканина - сатен, чипке, баршун итд.

Рукавице се разликују по дужини.Могу бити:

 • скраћено, допирање до запешћа;
 • кратак, покрива зглоб;
 • издужени, дужине од средине подлактице до лакта;
 • дуго, покривајући руку до лакта.

Поред традиционалних затворених рукавица, постоје рукавице, које остављају отворене прсте. ТакоРукавице су удобније јер не ограничавају кретање, али су истовремено мање отпорне на хладноћу.

С както да комбинирам?

Хајде да смислимо шта да носимо женске жуте рукавице. Жута схема боја се не сматра шокантном, тако да овај додатак може бити укључен у разне ансамбле. Боја је представљена различитим нијансама, тако да:

 • жуте беж рукавицесавршено се уклапају у свакодневни и пословни изглед;
 • Свијетло жутаверзија додатне опреме може употпунити имиџ младих;
 • модел пригушеногшафранаје савршен за сваки дан;
 • Златно-жутерукавице ће бити стилска допуна вечерње хаљине.

Стилисти препоручују ношење жутих женских рукавица од коже, трикотаже или антилоп-а у јесен и зиму.Током овог периода године, време није пресрећно, а светли додатак ће позитивно утицати на слику и подићи ваше расположење.

Комбинациа на цветове

Које су боје одеће за комбиновање жутих рукавица?

Постоји много опција, овај додатак ће одлично изгледати са стварима:

 • беж и браон;
 • акроматска скала (сива, бела, црна).

Фасхионисти који се не плаше експеримената, стилисти препоручују ношење жутих рукавица са сјајном одећом -љубичаста, салата, наранџаста, розе.

Примери успешних лукова

Дајемо неколико примјера успјешних лукова жутим рукавицама.

 • Изглед ниског нивоа : Носите тамноплаве мршаве траперице са белом хаљинастом кошуљом и издуженим светло сивим кардиганом са дебелим узорком дебеле пређе. Нашу цјелину употпуњавамо кожним чизмама од боје дувана и исте боје с кожним ременом, сивом капицом с ободом и обрубом и беж врећицом. Жуте кожне рукавице ће дати јасан нагласак у овом дискретном изгледу.

 • \ т Млади изглед : Црне уске траперице ткају се бурга џемпером са норвешким узорком. Ансамбл употпуњујемо сиво-беж кратким капутом израђеним од тканине боуцле, тамно смеђе чипке са везицама и тамноцрвеном капом са великим помпом. Као и дебеле плетене рукавице од канаринца са белим крзненим рубом и жутом торбом.

 • Свијетли изглед : монокромни лук, који се састоји од црних уских панталона, црне долчевите и црне антилоперске чизме са петама, надопуњују се сјајним додацима - рукавице од козице од горушице, капут равне силуете боје фуксије и тамно зелене вунени шешир са ободом. Баг у такав ансамбл треба црно.

Брендови

Жута боја рукавица није традиционална, међутим, додатак различитих нијанси ове боје може се видјети у колекцијама различитих модних кућа.

Дакле, бренд Хаидер Ацкерманн нуди елегантне кожне рукавице, дужине лајм-боје до лакта.Носите такве рукавице са црним капутом од три четвртине рукава.Двоструке рукавице Марц Јацобс израђене су од коже лимуна и бијеле боје, а такав свијетли додатак неће остати незапажен ако га носите с одјећом неутралних нијанси.

Модне жене које воле плетене рукавице вољет ће жуте плетене узорке од Банд оф Оутсидерс.Дизајнери нуде и традиционалне затворене моделе и рукавице.За декорацију рукавица коришћене су смешне смешне помпере.

За хладну сезону, антилопине ​​рукавице марке Адам Селман суздржане нијансе шафрана, обрубљене природним крзном, су савршене.Заштитници животиња ће волети Фенди кожне жуте рукавице, украшене на ивици белим уметним крзном.

124]

)

154]