Шта обући и где обући мушке панталоне? Сви одговори ...

Ћелија у мушкој гардероби данас доживљава још један вал интересовања дизајна. Према речима модних стилиста, геометријска штампа постала је главна у јесенско-зимској сезони. За оне који желе да увек буду у корак са временом, препоручујемо да у гардероби купите мушке панталоне. Да бисте олакшали потрагу за модним трендом, сазнајте кључне карактеристике штампе.

Шта је то ћелија?

Одавно је познато да су геометријски обрасци у модном свету класификовани као класици. Модни дизајнери воле да раде са ћелијом као основним елементом. На његовој основи се праве разни отисци који се састоје од танких и широких трака у монофонијској или колорној изведби.

У класичним типовима одеће постоји јасна ћелија од танких линија са традиционалним или дијагоналним распоредом. Превести оригиналне креативне идеје користећи цртеже различитих типова:

  • Вицхи- преплетање широке беле и обојене траке;

  • Шкотскиили тартан - комбинација разнобојних танких линија на свијетлој позадини;

  • гвинеја- пресек вертикалних и хоризонталних пруга, које формирају ћелије;

  • шах-равномерна измена квадрата у контрастној боји.

У пракси, постоји и дизајнерска ћелија која имитира цртање слободних руку. Има неправилне линије са нејасним ивицама. Кавез на тканини се може добити не само уз помоћ обојеног предива. Постоје технологије посебног ткања, које стварају рељефне конвексне обрасце.

Где мушкарци могу носити панталоне? Фото

Мушке панталоне у кавезу могу се лако носити у различитим ситуацијама. Важно је само одабрати величину геометријских елемената, њихову брзину понављања и број боја.

Фини цртеж неутралних нијанси сасвим је прикладан у пословној, уредској и пријатељској атмосфери. Ово је универзална опција која се може узети као основа за изградњу различитих лукова.

Кавез засићених цветова је помало екстравагантан, па се препоручује само младим и смелим типовима. У светлим моделима са пљусковима зелене, беле, жуте боје, можете отићи на забаву за младе, сеоску шетњу или романтични састанак. Засићене боје и контрастне комбинације стварају расположење и дају имиџ опуштености и нечувености.

Каква је комбинација панталона у кавезу?

Свако зна аксиом да све светло нужно привлачи око. Кошуље за мушкарце сигурно ће постати центарпажњу, због хетерогености узорка и контрастних комбинација боја.

Како не би преоптеретили изглед бојама, декор, а да не изгледате смијешно у исто вријеме, потребно је допунити тискане хлаче само неутралним стварима без шарених узорака и више прибора. Способност одржавања равнотеже у ансамблу је знак стила и доброг укуса.

Приликом креирања новог сета, искључите боју саме ћелије. Добро је ако једна или двије ствари садрже главне боје тиска у мање свијетлим бојама. На пример, сиве панталоне са светло плавим коцкама изгледају складно са светлоплавом кошуљом. Јакна у овом случају треба да буде тон-два тамнији од главне позадине панталона.

Стил кошуље је једноставан, може се лагано монтирати и без непотребних детаља. Да би се створила слика, мушка кошуља од текстуриране тканине са ћелијским ткањем је веома погодна. Испод јакне можете носити и танки једнобојни скакач.

Одаберите боју кравате из спектра поред главног узорка. Дозвољено је да се штампа са кавезом исте величине или безизразним пругама.

Комбинација кавеза на панталонама са штампаним врхом треба селективно прилазити. На пример, комбинација леопарда или грашка је очигледно лош избор. Али панталоне и пругаста кошуља изгледат ће добро заједно ако означите границу између њихмонокроматски кожни ремен.

Кратки репери ногавица панталона сматрају се модерним трендом.Изгледају сасвим природно и опуштено, не само у класичној верзији, већ иу кратким, мало суженим моделима.

Са чиме да носе хлаче у кавезу?

Да бисте креирали слике за различите животне ситуације, препоручујемо да набавите основну гардеробу.Најбоље од свега су плаве, црне или сиве шарене панталоне са танким лаким кавезом погодне за ову сврху.

Почните градити канцеларијске лукове одабиром кошуље с косим овратником.Додајте кравату, тамну платнену јакну и ципеле са брогуе.Испоставит ће се елегантно и строго.У хладном времену, корисна је кратка вестица или плетена јакна.

Комбинација кавеза са плетеним пуловерима или танким џемпером чини још један стилски сет који је сасвим прикладан за пословну станицу.

95)

За забавну, бучну забаву, досадне панталоне треба да се разрјеђују јарко обојеном мајицом и јакном за бомбардере.Мушкарци који воле спортски стил, попут поло мајице или мајице са дугим рукавима, уског џемпера.Било би лепо додати појас са копчом неког необичног изгледа.

С каким ципелама носити кавез?

Предност се даје монокромним производима.Према речима модних стилиста, понекад је дозвољено да се комбинују са бојама и чакдецоратед схоес. Истовремено, важно је узети у обзир да се одржава компатибилност са главном ћелијом. Натикаче, оксфордице или мокасине уклапају се у цасуал стил за један дан и вечерњи излазак. Љубитељи спорта би требало да изаберу патике или патике са текстилним горњим делом.