Скирт-пантс - двосмислен предмет женске гардеробе

Сукње - врло контроверзни комад женске одјеће, који се пажљиво допушта у модерном ормару. Необичан стил је измишљен прије стотину година. У почетку је био замишљен као удобна и практична спортска одјећа. Хлаче за сукње привукле су многе жене и врло брзо су се преселиле у категорију лежерне одјеће.

Карактеристика реза

Структурно, стил је хибрид сукње и панталона. Пошто је овај модел прекорачио границе примарне сврхе, дизајнери су понудили велики број варијација за њега. У модерним колекцијама модерне одеће можете пронаћи разне стилове сукњи, панталона различите дужине, раширених струка, бокова или кољена, украшене наборе, наборе, лажне детаље и разне декоративне елементе.

Модели који опонашају предњу сукњу са фолијом су веома популарни. Задња страна таквих производа се не разликује од типичних панталона или кратких хлачица. Предност ових модерних модела је могућност широког избора тканина за шивење. Ваздушни шифон, свила која тече, подједнако вунена текстура и, наравно, универзални трапер су једнако погодни за њих.У зависности од избора платна, добијате лепу вечерњу одећу, удобну одећу за опуштање или практичан део канцеларијског одела .

Користи се уКао основа за густе материјале, омогућава се моделирање женских сукњи са више набора, дубоко положених са појаса или линије бедра. Резултат је одлична одјећа погодна за пословне догађаје и шетње градом. За шивење сукњи, хлачица од танких драпираних тканина за конструктивну основу узимања типа сунца или полусунца са равномерним ширењем према доље.

Посебно за љубитеље оригиналног стила, модни дизајнери су развили набране сукње од свиле или полиестера.

Лонг скирт-пантс

Хибридни модел, било дужине глежња или пола дужине, може се сасвим приписати категорији универзалне одјеће. Изгледа да је потпуно другачији од типичне дуге сукње. Максимална дужина платна пружа одличан поклопац за несавршене неравнотеже ногу или фигура.

За гојазне жене, дуг модел је стварно откриће . Под испруженим ногама је лако сакрити масивне бокове или недостаје струк. Дуге сукњасте сукње добро се уклапају у гардеробу жена са уским боковима и широким раменима.

Приликом избора у корист маки дужине одеће, треба имати на уму једно негативно својство које је инхерентно спаљеном резу. Превише лабава сукња скрива раст и чини фигуру тежом. Због тога би требало предувјетприсуство моделних ципела при великој брзини. Ово визуелно повлачи силуету и продужава лик.

Миди Скирт Пантс

Са становишта конструктивизма, одећа до средине глежња је најмање успешна опција. Власници кратких ногу као што су сукње не препоручују се. Спаљена нога значајно нарушава пропорције тела и додатно скрива раст. Ципеле за такву одећу су изузетно тешке.

Узимајући у обзир све наведене карактеристике реза, могуће је са сигурношћу тврдити да само високе жене са витким ногама могу носити сукње до средине теле. Важан услов за то је правилан однос тела.

Широке сукње су савршене за дјевојчице чији лик наликује обрнутом трокуту. Фларед нога савршено балансира масивни врх. Најпрофитабилније изгледа панталоне за сукњу до средине кољена. Класична дужина одговара готово свим женама.

Кратки панти

Одјећа изнад кољена замјењује гаћице, које су познате по својој удобности и свестраности. Љетне хлаче од лана или трапера погодне су за шетњу, запаљиве забаве, одлазак у кино и дружење с пријатељима. На одмору уз море бит ће врло прикладна сукња с еластичном од трикотаже. Такоодећа се не гужва, изгледа прилично демократски и омогућава вам да се осећате лако и опуштено.

Ми комбинујемо и носимо.Фото

Канцеларијски стил

Ова врста одеће савршено се уклапа у услове пословног одела.На пример, сукњице од спајалица у прегибу или на јарму изгледају резервисано и практично.Ово је погодна опција за канцеларијски рад, радне састанке и пословне догађаје.Стилисти препоручују да изаберете густе монохроматске тканине неутралних боја.Пожељна просечна дужина производа - непосредно изнад или испод колена.

Приликом одабира врха, пажњу треба посветити моделима не-волуметријског резања са јасно израженом силуетом.Прикладна блуза, плетена мајица, високи овратник и уска јакна могу бити достојан додатак пословном изгледу.Пошто хлаче изгледају волумно, испод њих не треба носити масивне ципеле.Класичне ципеле на средњим петама, ниске чипке са чипком или елегантне балетне клупе су најпогодније за кретање кроз канцеларијске ходнике.

Романтична слика

Панталоне од шифона, сатена, свиле, тканине од чипке идеална су основа за стварање ансамбала у романтичном стилу.Одећу од танких драпираних тканина успешно надопуњују ципеле велике брзине.Врх на такве производе бира у тону и одговарајућој фактури.Препоручљиво је одабрати блузефитинг рез са мирисом.

Минијатурна торбица на дугачком ланцу или елегантна спојка помаже да се заврши изградња модерног имиџа.

Улични стил

Погодна опција за свакодневну употребу су високе хлаче без сукње. То вам омогућава да се у таквој одећи осећате слободно и удобно. Модел са малом бакљом на жицама или еластичном еластичном траком погодан је за ношење. Поред тога, динамични појас се лако подешава када се мења обим струка.

Још један погодан модел за независне људе је сукња у стилу бохо. Класичан производ од финог тамног баршуна одликује се јасноћом линија силуете. Добро се слаже са шареном кошуљом и кратким прслуком. Балетни станови и накит у облику широких наруквица, оригинални привјесак или велике наушнице-прстенови логичан су закључак стилске слике.