Слаткиш шишмиш наглашава лепоту фигуре

Ако можемо без џемпера или бијеле блузе, онда без џемпера. Хладно раздобље у години је опасно за прехладе, па је важно одабрати топлу одјећу која ће вам одговарати. Данас постоји много стилова женских зимских и јесенско-пролећних џемпера. Посебна част - нестандардни облици и стилови, нпр. Женски џемпер. Стил овог џемпера се тако назива због карактеристичног "шишмиша" рукава, који се јасно издваја приликом подизања руку. Његов стил изгледа обавезан је женском кимону. Након џемпера, шишмиш је добио популарност у 40-им годинама, а онда су у 80-им и 90-им годинама постојали модерни таласи. Шишмиш постаје најудобнији џемпер са рукавом због прилично широког врха и уског дна. Готов производ изгледа елегантно и елегантно, наглашавајући љепоту фигуре.

Плетени џемпер који скрива пунину руку и рамена изгледа посебно елегантно. Најбоље од свега, овај џемпер одговара пуним девојкама, јер уклања неке од недостатака. Али витке жене са правом могу да цене предности ове ствари! На основу одредишта, џемпер може имати неколико реза, бити дугачак или кратак, а модели често украшавају разним декоративним елементима. Екстравагантни стилови имају рез у средини леђа, наглашавајући танку фигуру. Такође је популаран модел џемпера са прорезом дуж целе дужине рукава, као на слици. Различите нијансе и стилови џемпера шишмиша вам омогућују да изаберете пристојну опцију за себе!

Шта носити са џемпером шишмиша?

Најудобнији у чарапама су само џемпери од лабавих костима, на пример, са рукавом шишмиша. Шта носити такав џемпер? Можете га лако комбиновати са фармеркама, панталонама и сукњама. Широке равне хлаче су добре са џемпером који је краћи од бокова, али за мршаве танке траперице боље је одабрати мало дужи џемпер.

Ако изаберете шишмиш кратког рукава, на пример, дужину лакта или ¾, онда носите доле испод доле. Можете нагласити виткост ваших руку тако што ћете изабрати туртленецк у контрастној нијанси. Изгледа супер слободан џемпер са широким појасом у струку. Превише волуминозна верзија може бити прилично успјешно разријеђена шалом, додацима око врата и брошем.

Џемпер са В-изрезом са рукавима шишмиша савршено продужава силуету и чини лик витким. Ако имате дебеле руке и бокове, изаберите џемпер са дугим рукавима, савршено ће сакрити све недостатке. За свечане прилике, модел џемпера са каменчићима и резовима на раменима је добар. Напомињемо да ако имате проблема са својом фигуром, не треба је наглашавати уз помоћ рељефа. Најбоља опција су обични плетени џемпери.

Џемпер шишмиша може се носити у канцеларији и на забави. Све ће зависити од облика и резања производа. Основно правило је да се носипете, посебно за дјевојчице малог раста, јер овај стил донекле смањује раст. Такође имајте на уму следеће: што дуже изаберете џемпер, то би требало да буде суженији.

Дајте предност било којој нијанси, али запамтите правило да светле боје визуелно повећавају јачину звука, а тамне, напротив, скривају додатне килограме. Због разноврсности стилова и нијанси, сада је могуће изабрати било који џемпер с рукавима шишмиша. Зато слободно идите у куповину!